Horoscopul săptămânii viitoare

Autori


Berbec

Se anunţă multe schimbări pentru Berbeci, atât pe plan personal, cât şi profesional. În viaţa amoroasă, pentru cei singuri sunt şanse mari de a lega o relaţie serioasă, foarte posibil cu o persoană pe care nu ar fi luat-o în calcul până acum. E greu să observe ceea ce se află chiar sub ochii lor. În profesie, ambiţiile vor creşte, ajungându-se chiar până la schimbarea jobului cu altul mai promiţător. Li se oferă posibilitatea obţinerii unei surse suplimentare de venit, modestă, dar sigură.

Taur

Cald şi bine pentru Tauri, în toate domeniile. În dragoste, cei cuplaţi vor cocheta cu ideea mutării împreună sau chiar a căsătoriei, iar cei singuri se vor bucura de un succes remarcabil la sexul opus. În domeniul profesional, e posibil să încerce să îmbine dragostea cu munca, adică să înceapă un proiect împreună cu partenerul de viaţă.

Gemeni

În ciuda naturii lor alunecoase, Gemenii au mare nevoie de stabilitate sentimentală, iar astrele sunt de partea lor. Nici gând de flirturi, aventuri de-o noapte sau relaţii pasagere: de data asta, ori e pe bune, ori nu e deloc! Vor primi o ofertă profesională care le va cere mult curaj, dar au toate şansele să iasă foarte bine. Oricum, curajul nu le lipseşte şi cine are curaj are şi noroc.

Rac

În această săptămână, Racii îşi vor justifica perfect reputaţia de persoane hipersensibile şi capricioase. Vor avea toane şi stări depresive, apoi vor trece la momente de euforie. Sunt posibile conflicte de serviciu, cauzate de nişte neatenţii care pot costa mult. În dragoste, Racii vor fi foarte greu de suportat în această perioadă, pentru că vor fi cam puşi pe ceartă. Norocul lor e că ştiu să-şi îndrepte întotdeauna greşelile în stil elegant.

Leu

Dragostea va fi pe primul loc în preocupările Leilor, iar atenţia şi devotamentul le vor fi răsplătite din plin. Dacă au suspiciuni sau gânduri negre legate de relaţia amoroasă, e totul numai în mintea lor, pentru că sunt cât se poate de iubiţi. Cu atâta noroc în dragoste, era imposibil ca restul să meargă perfect: banii le fug printre degete şi săptămâna asta, jobul stă sub semnul întrebării, iar relaţiile cu familia vor fi extrem de încordate.

Fecioară

Această săptămână va veni pentru Fecioare cu oferte profesionale excelente, dar şi cu nişte eforturi financiare serioase. Probabil li se va cere să contribuie la nişte cheltuieli de familie sau de cuplu, care le vor face o gaură mărişoară în buget. În schimb, dragostea le va umple sufletul. Relaţia de cuplu şi cea cu membrii familiei va fi mai bună decât în ultima vreme.

Balanţă


Balanţele sunt printre semnele norocoase ale zodiacului, pentru că vor începe săptămâna în forţă! Cele care au avut probleme în relaţia de cuplu se vor aduna şi o vor lua de la capăt, cele care nu sunt mulţumite de jobul lor îşi vor revizui CV-ul şi vor începe să caute oferte mai bune, cele care, în sfârşit, vor ceva mai mult de la viaţă nu vor aştepta să le pice nimic din cer şi vor trece la acţiune. Astrele le vor da energia necesară şi nimic nu le va sta în cale Balanţelor.

Scorpion

Scorpionii vor începe săptămâna cu planuri mari. E un moment favorabil abordării unor proiecte îndrăzneţe, mutării într-o nouă locuinţă sau eliberării dintr-o relaţie nefericită. Vor avea ocazia reîntâlnirii cu o persoană pe care nu au mai văzut-o de foarte mult timp, posibil chiar cineva din trecutul amoros. Există şanse mari de reluare a unor relaţii din trecut!

Săgetător

Săgetătorii vor fi înclinaţi să-şi neglijeze îndatoririle şi să o facă lată. Deşi sunt, de regulă, înclinaţi să muncească doar pe ultima sută de metri, acum riscă să sară calul, punându-şi în pericol reputaţia şi chiar sănătatea. O discuţie aprinsă legată de bani se va finaliza în favoarea lor. Să se ferească să promită bani sau favoruri persoanelor din familie, pentru că nu vor avea posibilitatea să-şi ţină cuvântul în viitorul apropiat.

Capricorn

Veşti foarte bune pentru Capricornii îndrăgostiţi: vor reuşi să impresioneze persoana dorită, cu un gest, cu o vorbă sau un cadou deosebit. Ceea ce pare acum doar o aventură sau doar o prietenie, poate deveni o relaţie serioasă. Cei cu probleme financiare să nu refuze acum nici o ofertă profesională, oricât de modestă. Va apărea ceva mai bun în viitorul apropiat, însă până atunci trebuie să se descurce.

Vărsător

Vărsătorii încep săptămâna gândindu-se mult la profesie şi studii. Cei care au de dat examene sau interviuri importante în viitorul apropiat ar trebui să lase totul la o parte şi să se pregătească. Norocul va fi oricum de partea lor, dar depinde de ei dacă rezultatul va fi unul strălucit sau mediocru. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de tandreţe şi sprijin necondiţionat, însă lucrurile nu vor sta chiar atât de bine pentru cei singuri.

Peşti

Pentru Peşti, săptămâna începe tot cu multă muncă, dar muncă profitabilă şi cu posibilităţi de avansare. Vor avea ocazia să rezolve probleme financiare care păreau cândva copleşitoare şi să se revanşeze faţă de nişte persoane care i-au ajutat cândva. Pot avea norocul unui chilipir fantastic şi se ştie că sunt înclinaţi spre acest gen de tranzacţii.Comenteaza acum

Alte stiri

13 iulie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Săptămâna poate aduce surprize plăcute pentru finanţele Berbecilor. Să nu cheltuiască mai mult decât trebuie și să aibă grijă la sfaturile pe care le primesc de la altă persoană pe tema cheltuielilor pentru că ele conţin anumite elemente ...
29 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Această săptămână va fi destul de solicitantă, deci trebuie să fiţi pregătit. Moralul şi încrederea pot fi slabe. Cu toate acestea, veţi reuşi o muncă internă utilă şi substanţială asupra dumneavoastră. Puteţi fi încăpăţânat, cu abilităţi ...

Sumarul ediției de sâmbătă, 17 ianuarie 2015

Top