Horoscop

Autori
Etichete , , , ,


Berbec

Se pare că sunteţi nervos din cauza unor neînţelegeri în familie care vă supără mai mult decât v-aţi fi aşteptat vreodată. Vă sfătuim să fiţi mai flexibil şi să încercaţi să înţelegeţi slăbiciunile celorlalţi sau neputinţele. În acest fel veţi putea fi, la rândul dumneavoastră, înţeles, în momentele mai dificile. Spre seară, reuşiţi să vă calmaţi şi să vedeţi lucrurile altfel.

Taur

Aveţi impresia că nu vă înţelege nimeni şi că partenerul de viaţă nu vă apreciază eforturile aşa cum s-ar cuveni. Trebuie să vă spuneţi nemulţumirile şi să încercaţi să ajungeţi la un consens. Aveţi toate şansele să vă ruinaţi ziua din cauza nepăsării. Fiţi prudent şi diplomat, altfel riscaţi să deteriorați relaţiile! Un prieten vă ajută să vă clarificaţi sentimentele contradictorii şi vă redă încrederea în viitor.

Gemeni

Vă înţelegeţi excelent cu partenerul de viaţă, iar acest lucru vă dă foarte mare poftă de viaţă. În ciuda faptului că nu staţi prea bine cu banii, faceţi împreună proiecte îndrăzneţe şi visaţi la lucruri extrem de frumoase. Cu multă perseverenţă veţi reuşi să duceţi la bun sfârşit toate planurile, iar visurile să devină realitate. Evitaţi întâlnirile cu prietenii! Există riscul să apară divergențe care pot degenera într-o ceartă.

Rac

Ţineţi cont de intuiţie şi amânaţi orice călătorie, oricât ar fi de importantă! La serviciu, nu este exclus ca tensiunile acumulate în timp să explodeze şi să vă treziţi în mijlocul unui conflict puternic. Trebuie să luaţi aminte la toate sfaturile pe care le primiţi de la cei apropiaţi şi să vă calmaţi cât de mult posibil. Vă sfătuim să nu mergeţi la petreceri sau în vizite pentru că este posibil ca acolo să întâlniţi persoane care nu vă sunt deloc simpatice.

Leu

Nu este momentul să începeţi activităţi noi, pentru că puteţi întâmpina dificultăţi. Nu aveţi dispoziţia necesară să vă bateţi capul cu tot felul de mărunţişuri şi preferaţi să vă retrageţi şi să găsiţi activităţi care presupun multă relaxare. Aveţi de făcut mai multe drumuri care vă încurcă planurile, iar acest lucru vă displace total, fapt pentru care veţi şi renunţa la câteva dintre acestea.

Fecioară

Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme, atât pentru casă, cât şi în afaceri, dar acest lucru nu vă dă mari bătăi de cap. Vă descurcaţi excelent, pentru că sunteţi într-o formă de zile mari. Trebuie să profitaţi de această perioadă în care sunteţi bine dispus şi să rezolvaţi şi anumite lucruri mai puţin plăcute. Este posibil să apară dificultăţi pe plan financiar, însă mici şi, oricum, vă ajută un prieten.

Balanţă


Dimineaţă s-ar putea să rataţi o întâlnire importantă şi să vă enervaţi din cauză că aveați planuri mari din acest punct de vedere. Păstraţi-vă calmul, dacă nu vreţi să ajungeţi într-o situaţie neplăcută! Ar fi bine să vă concentraţi la ce aveţi de terminat şi să nu refuzaţi ajutorul unei persoane mai în vârstă. Trebuie să realizaţi faptul că, de multe ori, este nevoie să acceptăm înfrângerile.

Scorpion

Sunteţi pus pe treabă şi vreţi să rezolvaţi mai multe probleme în acelaşi timp, dar acest lucru nu va fi posibil, oricât de sigur aţi fi pe situaţie. Nerăbdarea vă face să deveniţi agitat şi riscaţi să stricaţi anumite lucruri sau chiar relaţiile cu cei din jur. Vă recomandăm să vă stabiliţi clar priorităţile, iar în cazul în care aveţi nemulţumiri faţă de cei cu care colaboraţi, trebuie să le spuneţi, dar într-un mod foarte diplomat.

Săgetător

S-ar putea să vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza banilor pentru că aveţi priorităţi diferite în ceea ce priveşte achiziţionarea unor lucruri noi. Înainte de a-i reproşa ceva, gândiţi-vă dacă nu cumva exageraţi! Trebuie să nu mai fiţi atât de egoist şi să îi lăsaţi şi pe cei din jur să îşi facă poftele. Vă sfătuim să nu faceţi eforturi mari pentru că riscaţi să vă îmbolnăviţi. Odihniţi-vă mai mult şi încercaţi să fiţi mai optimist!

Capricorn

Vă enervaţi pentru că nu reuşiţi să vă înţelegeţi cu un partener de afaceri cu care nu vă coincid ideile. Este necesar să ajungeţi la o soluţie comună pentru că altfel riscaţi să suferiţi mari pierderi financiare. Vă sfătuim să amânaţi întâlnirile importante pentru că nu veţi avea răbdarea necesară pentru a le face faţă. Nu este exclus să faceţi vreo gafă care să vă ştirbească puţin din încrederea pe care o au cei din jur faţă de dumneavoastră.

Vărsător

Deveniţi irascibil din cauza atmosferei tensionate de la serviciu sau din familie. Evitaţi certurile, pentru că se poate ajunge uşor la un scandal în toată regulă din care veţi avea numai de pierdut. După-amiază reuşiţi, cu ajutorul partenerului de viaţă, să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile. Acest lucru vă va aduce o mare satisfacţie şi vă va face să vă simţiţi mult mai confortabil.

Peşti

S-ar putea să nu vă ajungă banii pentru ceea ce v-aţi propus, iar acest lucru vă provoacă neplăcere. Nu trebuie să disperaţi, ci trebuie să căutaţi soluţii. Decât să regretaţi mai târziu, mai bine rugaţi un prieten să vă împrumute! În acest caz, trebuie să vă gândiţi serios dacă veţi avea de unde să-i înapoiaţi suma de bani. După-amiază aveţi ocazia să începeţi o colaborare importantă.Comenteaza acum

Alte stiri

Sumarul ediției de joi, 15 ianuarie 2015

Actualitate

» Vasile Buz la 80 de ani: Poveste de viață în culori
» Războiul medicamentelor – iscusita manevră a ministrului Bănicioiu
» Investiţiile în educaţie sunt esenţiale pentru combaterea efectelor crizei economice
» Trei persoane și-au pierdut viața într-o operațiune antitero la Bruxelles
» Zeci de persoane protestează la BNR faţă de creşterea record a francului elveţian
» Senatorul Tudor Chiuariu, urmărit penal în dosarul retrocedării a 6.000 de hectare de pădure
» Preşedintele Iohannis: Aderarea la zona euro, un deziderat al României şi al românilor
» Părțile implicate într-un proces pot primi încheierile de ședință și hotărârile în format electronic
» Oameni tot mai puţini, dar cu simţul umorului
» Imnul Colegiului “Carol I”, premiat
» “Spargerea”, la Teatrul Naţional din Craiova
» Noul Regulament şcolar, nu este pe placul sindicatelor şi elevilor
» Aproximativ 150.000 de persoane au credite în franci eleveţieni

Local

» Autorii unor furturi, identificaţi de poliţiştii mehedinţeni
» Vâlcea: Paznicii au fost verificaţi de poliţişti
» Tudose: Oltchim trebuie reorganizat înainte de privatizare
» Mehedinţi: Amenzi de peste 50.000 de lei au fost aplicate de poliţişti într-o zi
» Razii în municipiul Râmnicu Vâlcea
» Percheziţii la Dârvari
» Mehedinţi: Patru indivizi ridicaţi în urma unor percheziţii la Dârvari

Dolj

» Război pe Târgul Municipal Zilnic din Craiova
» CEO funcţionează cu 11 grupuri energetice din 12
» Sufrageria de sub pasaj, la a doua strigare
» Recon construiește Centrul de Agrement și Sport
» Afacerea „Imprimeria Oltenia“, preț confidențial
» Tot mai mulţi copii din Dolj renunţă la şcoală
» Elevi şi profesori din Carol I – câştigători la Expoziţia „Învingător prin artă“
» „Spargerea“, la Naționalul craiovean
» Fost primar, condamnat pentru fraudarea fondurilor europene
» Craiova: Expoziţia de pictură “Daimon-eidolon” la Casa de Cultură “Traian Demetrescu”:
» Craiova: Cărticica pentru prichindei şi copii mai măricei îl prezintă pe Galileo Galilei
» Melomanii craioveni se întâlnesc la Biblioteca “Aman”
» Cum mai bate inima cardiologiei craiovene
» A intrat în stâlp cu mașina pe care voia s-o cumpere

Gorj

» Şefi noi la facultăţile UCB
» Escrocherii cu locurile de muncă în Spania

Mehedinţi

» Îmbulzeală la produse de bricolaj

Sport

» AJF oferă mingi echipelor din Dolj
» Podărenii s-au reunit și se antrenează de mâine
» Pârvulescu anunță transferuri în scurt timp
» Noua Craiova, victorioasă, după 53 de zile de „secetă“
» Fotbal – Manchester United a încetat colaborarea cu un scouter pentru afirmaţii rasiste la adresa românilor şi bulgarilor
» Moral bun după victoria cu Priștina
» Fotbal – Juniorii CSU Craiova vor susține amicale cu bulgarii de la Ludogorets
» Cârţu: Amicalele ne vor ajuta să revenim în formă

Sanatate

» Clinica de Cardiologie se chinuiește cu aparatură veche

Magazin

» Horoscop
» O monedă rară de un cent, vândută la licitaţie cu aproape 2,6 milioane de dolari
» Bancul zilei
» Nominalizările la premiile Oscar 2015

Top