Horoscop

Autori
Etichete , , ,


Berbec

Este o zi bună pentru studiu, mai ales în domeniul artistic, pentru călătorii şi comunicare. Traversaţi o perioadă dificilă pe plan financiar, dar perseverenţa şi optimismul vă ajută să o depăşiţi mai uşor. Trebuie să aveţi încredere în forţele proprii şi să încercaţi să fructificaţi orice oportunitate. După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental, iar acest lucru vă ajută foarte mult pentru a vă face prieteni noi.

Taur

S-ar putea cq înclinaţiile artistice şi dorinţa de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacţii, însă riscaţi să vă îndepărtaţi de prieteni. Ar trebui să găsiţi o cale de mijloc, prin care puteţi să mulţumiţi pe toată lumea, inclusiv familia, care are nevoie de ajutor în această perioadă. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioada vă stimulează să munciţi în acelaşi ritm sau chiar mai mult ca de obicei.

Gemeni

Traversaţi o perioada favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Nu trebuie, însă, să aveţi o atitudine superioară faţă de cei din jur pentru că riscaţi să îi răniţi sau să fiţi părăsit exact într-un moment de nevoie. Dacă atitudinea dumneavoastră faţă de cei din jur va fi una bună, atunci aveţi toat şansele ca aceştia să vă susţină pe toate planurile.

Rac

Aveţi ocazia să străluciţi în societate pentru că puteţi să vă afirmați pe plan artistic şi intelectual. Vă puteţi bucura de admiraţia tuturor membrilor familiei, iar acest lucru vă aduce o mare satisfacţie. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă poate ajuta mult, mai ales pe plan creativ. Vă sfătuim să o trataţi cu atenţie pentru că este foarte posibil să aibă idei care vă pot aduce succes.

Leu

Dimineaţă aflaţi că trebuie să renunţaţi la o călătorie în interes personal, ceea ce vă nemulţumeşte. De asemenea, această anulare a călătoriei vă va schimba mult planurile. Încercaţi să vă reorganizaţi timpul şi să iniţiaţi activităţi foarte bine gândite. Vă sfătuim să treceţi cu calm peste acest moment de haos şi să gândiţi pozitiv. S-ar putea să intraţi în legătură cu o persoană importantă, dispusă să vă propună o colaborare pe plan artistic.

Fecioară

Aveţi posibilitatea să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită doar dacă veţi comunica mai mult şi îi veţi spune tot ce simţiţi pentru ea. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, vă recomandăm să nu ezitaţi pentru că va fi un moment perfect pentru a vă consolida relaţia şi pentru a lămuri anumite aspecte din trecut. Sunteţi original, iar cei din jur vă primesc bine ideile.

Balanţă


În cursul dimineţii primiţi un cadou de care vă bucuraţi foarte mult, tocmai pentru faptul că realizaţi că cei din jur chiar ţin cont de lucrurile care vă fac plăcere. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere. Nu este cazul să refuzaţi pentru că aveţia şansa să vă distraţi mai mult decât v-aţi fi gândit.  Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi vă descurcaţi foarte bine în societate.

Scorpion

Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate nouă pentru că aveţi energia necesară pentru a reuşi. Este o zi favorabilă activităţilor în familie. Seriozitatea şi farmecul personal vă fac să străluciţi în societate şi să atrageţi admiraţia unor persoane foarte importante, care v-ar putea ajuta foarte mult. După-amiază ar fi bine să rămâneţi acasă şi să vă rezolvaţi toate treburile care ţin de cămin.

Săgetător

Deşi sunteţi foarte preocupat de probleme personale, vă sfătuim să luaţi o mică pauză! Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi gândiţi-vă foarte bine la ce aveţi de făcut în viitor. Analizaţi-vă comportamentul faţă de persoana iubită şi revizuiţi-vă greşelile. Vă sfătuim să amânaţi schimbările planificate pentru azi şi să vă deconectaţi de la orice fel de activitate de rutină.

Capricorn

Sunt şanse mari să se petreacă schimbări importante, care vă vor oferi mari satisfacţii. Este momentul să spuneţi deschis ce lucruri vă nemulţumesc pentru că astfel veţi avea şansa să scăpaţi de ele. Aveţi succes pe plan artistic şi social datorită personalităţii puternice şi activităţii intelectuale susţinute. Spre seară luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, care vă poate schimba viaţa sau multe aspecte din viitor.

Vărsător

Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult şi să nu mai luaţi în seamă orice problemă. În casă, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante, care vă vor îmbunătăţi viaţa sentimentală. Dacă aveţi posibilitatea să cumpăraţi ceva nou, nu ezitaţi să o faceţi, pentru că întreaga familie se va bucura de achiziţia făcută.

Peşti

Aveţi mari şanse să vă împliniţi speranţele şi visurile pentru că dispuneţi de multă energie pozitivă şi întâlniţi persoane care vă ajută. Dimineaţă puteţi începe o activitate artistică, care va avea rezultate frumoase. De asemenea, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie care vă va aduce satisfacţii neaşteptate pe plan sentimental. Vorbiţi deschis şi nu vă lăsaţi intimidat de nimic.Comenteaza acum

Alte stiri

17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de marţi, 13 ianuarie 2015

Actualitate

» Comisia Europeană va acoperi consturile de construcţie a tronsonului Cernavodă – Constanța din Autostrada Soarelui
» Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis va fi luat în discuţie, miercuri, la ÎCCJ
» Inspecţia Judiciară: Alina Bica a încălcat Codul deontologic al magistraţilor prin apariţia alături de Elena Udrea
» Petre Roman nu mai poate contesta raportul de incompatibilitate al ANI
» Poveşti în premieră la Colibri
» Elevi craioveni, premiaţi de o Universitate din Anglia

Interviu

» Povestea unui medic oltean ajuns la tropice: Cosmin Alecu, de la Craiova la Guadeloupe

Local

» Fermierii primesc a doua tranşă din plata pe suprafaţă
» Mehedinţi: Inspectorii şcolari verifică dacă şcolile sunt pregătite pentru desfăşurarea simularilor
» Vin banii de la APIA
» Accident grav la Magheru

Dolj

» Samsarii din piețe, izgoniți de lege?
» Povești în premieră pe scena Teatrului „Colibri“
» Meteorologul Ion Marinică: Defrişările necontrolate au dus la viituri
» Se opreşte apa caldă în mai multe cartiere din Craiova
» Dosarele X din Calafat se închid cu 200.000 de euro
» Licitația pentru reparaţia spitalelor din Craiova, anulată
» Vremea a dus la creșterea cu 50% a costurilor cu arăturile
» Clinica de Ortopedie şi Traumatologie şchioapătă
» Mașinile înmatriculate în străinătate, verificate din nou în trafic
» Jurnalistul Bogdan Berneanu a ajuns în arest
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Clinica de ortopedie, modernizată doar pe jumătate
» Acțiune de amploare a polițiștilor în trafic
» Lege contra samsarilor din piețe
» Se opreşte apa caldă în mai multe cartiere din Craiova
» Craiova: Un şofer cu maşina înamtriculată în străinătate, amendat cu aproape 3.000 de lei pentru lipsa poliţei RCA

Gorj

» Podul de la Albeni nu a mai fost finalizat
» Medicul Liliana Puiu Crăciun nu mai are voie să profeseze
» Cei şase copii şi tatăl lor, conduşi astăzi pe ultimul drum
» Trei elevi premiaţi de o universitate din Marea Britanie vor să devină medici şi ingineri
» Municipiul Târgu Jiu participă la competiţia „Orașul Reciclării”
» Gorj: Eveniment dedicat lui Mihai Eminescu de Ziua Naţională a Culturii
» Gorj: Alimentele de la UE se distribuie mai repede
» Gorj: Mamă şi copil de cinci ani, accidentaţi pe trecerea de pietoni
» Gorj: Bătrân cu meningoencefalită, transportat cu elicopterul la Bucureşti

Sport

» ACSVM Craiova se reunește luni dimineață
» Florin Dumitru s-a retras de la ACS Podari
» Au punctat la impresia artistică
» Restart pentru baschetbaliști
» Băgați mare, că începe returul campionatului!
» Baschet – Energia Târgu Jiu – Okapi Aalstar, scor 93-60, în primul meci din optimile FIBA Eurochallenge
» Volei (m): SCM-U Craiova – Trentino, scor 0-3, în Cupa CEV
» Fotbal – Real Madrid, cel mai bun club din lume în 2014; Steaua – locul 17
» Fotbal – Felix Grigore: Aceste jocuri de verificare vor da forţă grupului
» Pandurii trag tare la Izvorani

Bani & Afaceri

» Consiliul Concurenței a amendat cu 154 de milioane de lei 25 de companii alimentare
» Persoanele fizice fără serviciu plătesc 222 de lei la pensie

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top