10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Este o zi bună pentru studiu, mai ales în domeniul artistic, pentru călătorii şi comunicare. Traversaţi o perioadă dificilă pe plan financiar, dar perseverenţa şi optimismul vă ajută să o depăşiţi mai uşor. Trebuie să aveţi încredere în forţele proprii şi să încercaţi să fructificaţi orice oportunitate. După-amiază sunteţi foarte activ pe plan social şi sentimental, iar acest lucru vă ajută foarte mult pentru a vă face prieteni noi.

Taur
S-ar putea cq înclinaţiile artistice şi dorinţa de a studia mai mult să vă aducă mari satisfacţii, însă riscaţi să vă îndepărtaţi de prieteni. Ar trebui să găsiţi o cale de mijloc, prin care puteţi să mulţumiţi pe toată lumea, inclusiv familia, care are nevoie de ajutor în această perioadă. Pe plan profesional, rezultatele favorabile din ultima perioada vă stimulează să munciţi în acelaşi ritm sau chiar mai mult ca de obicei.

Gemeni
Traversaţi o perioada favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Nu trebuie, însă, să aveţi o atitudine superioară faţă de cei din jur pentru că riscaţi să îi răniţi sau să fiţi părăsit exact într-un moment de nevoie. Dacă atitudinea dumneavoastră faţă de cei din jur va fi una bună, atunci aveţi toat şansele ca aceştia să vă susţină pe toate planurile.

Rac
Aveţi ocazia să străluciţi în societate pentru că puteţi să vă afirmați pe plan artistic şi intelectual. Vă puteţi bucura de admiraţia tuturor membrilor familiei, iar acest lucru vă aduce o mare satisfacţie. Faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care vă poate ajuta mult, mai ales pe plan creativ. Vă sfătuim să o trataţi cu atenţie pentru că este foarte posibil să aibă idei care vă pot aduce succes.

Leu
Dimineaţă aflaţi că trebuie să renunţaţi la o călătorie în interes personal, ceea ce vă nemulţumeşte. De asemenea, această anulare a călătoriei vă va schimba mult planurile. Încercaţi să vă reorganizaţi timpul şi să iniţiaţi activităţi foarte bine gândite. Vă sfătuim să treceţi cu calm peste acest moment de haos şi să gândiţi pozitiv. S-ar putea să intraţi în legătură cu o persoană importantă, dispusă să vă propună o colaborare pe plan artistic.

Fecioară
Aveţi posibilitatea să vă apropiaţi mai mult de persoana iubită doar dacă veţi comunica mai mult şi îi veţi spune tot ce simţiţi pentru ea. Dacă se iveşte ocazia să plecaţi într-o excursie, vă recomandăm să nu ezitaţi pentru că va fi un moment perfect pentru a vă consolida relaţia şi pentru a lămuri anumite aspecte din trecut. Sunteţi original, iar cei din jur vă primesc bine ideile.

Balanţă
În cursul dimineţii primiţi un cadou de care vă bucuraţi foarte mult, tocmai pentru faptul că realizaţi că cei din jur chiar ţin cont de lucrurile care vă fac plăcere. De asemenea, s-ar putea ca un grup de prieteni să vă invite la o petrecere. Nu este cazul să refuzaţi pentru că aveţia şansa să vă distraţi mai mult decât v-aţi fi gândit.  Aveţi o capacitate de comunicare deosebită şi vă descurcaţi foarte bine în societate.

Scorpion
Puteţi să vă asumaţi noi responsabilităţi sau să începeţi o activitate nouă pentru că aveţi energia necesară pentru a reuşi. Este o zi favorabilă activităţilor în familie. Seriozitatea şi farmecul personal vă fac să străluciţi în societate şi să atrageţi admiraţia unor persoane foarte importante, care v-ar putea ajuta foarte mult. După-amiază ar fi bine să rămâneţi acasă şi să vă rezolvaţi toate treburile care ţin de cămin.

Săgetător
Deşi sunteţi foarte preocupat de probleme personale, vă sfătuim să luaţi o mică pauză! Acordaţi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi gândiţi-vă foarte bine la ce aveţi de făcut în viitor. Analizaţi-vă comportamentul faţă de persoana iubită şi revizuiţi-vă greşelile. Vă sfătuim să amânaţi schimbările planificate pentru azi şi să vă deconectaţi de la orice fel de activitate de rutină.

Capricorn
Sunt şanse mari să se petreacă schimbări importante, care vă vor oferi mari satisfacţii. Este momentul să spuneţi deschis ce lucruri vă nemulţumesc pentru că astfel veţi avea şansa să scăpaţi de ele. Aveţi succes pe plan artistic şi social datorită personalităţii puternice şi activităţii intelectuale susţinute. Spre seară luaţi o decizie majoră în ceea ce priveşte relaţiile sentimentale, care vă poate schimba viaţa sau multe aspecte din viitor.

Vărsător
Deşi aveţi multe probleme de rezolvat, vă sfătuim să vă menajați sănătatea. Încercaţi să vă odihniţi mai mult şi să nu mai luaţi în seamă orice problemă. În casă, aveţi ocazia să faceţi schimbări importante, care vă vor îmbunătăţi viaţa sentimentală. Dacă aveţi posibilitatea să cumpăraţi ceva nou, nu ezitaţi să o faceţi, pentru că întreaga familie se va bucura de achiziţia făcută.

Peşti
Aveţi mari şanse să vă împliniţi speranţele şi visurile pentru că dispuneţi de multă energie pozitivă şi întâlniţi persoane care vă ajută. Dimineaţă puteţi începe o activitate artistică, care va avea rezultate frumoase. De asemenea, s-ar putea să plecaţi într-o călătorie care vă va aduce satisfacţii neaşteptate pe plan sentimental. Vorbiţi deschis şi nu vă lăsaţi intimidat de nimic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS