Horoscop

Autori


Berbec

Dimineaţă s-ar putea să fiţi iritat din cauza neînţelegerilor cu un partener de afaceri, iar acest lucru vă predispune, de asemenea, la conflicte cu anumite persoane apropiate. Vă sfătuim să discutaţi calm şi să încercaţi să ajungeţi la o concluzie comună. Nu încercaţi să vă folosiţi de punctele sensibile ale celor din jur ca să vă atingeţi anumite scopuri. Fiţi cinstit şi vorbiţi deschis, în orice situaţie v-aţi afla.

Taur

Puteţi avea mici întârzieri legate de finalizarea anumitor activităţi, cauzate de evenimente neprevăzute. Trebuie să încercaţi să vă organizaţi timpul cât mai riguros şi să vă stabiliţi priorităţile dacă nu vreţi să daţi greş. Vă recomandăm să nu vă puneţi mari speranţe într-o afacere, ca să nu fiţi dezamăgit de rezultatele finale. Amânaţi deciziile importante şi păstraţi-vă calmul faţă de persoanele cu care nu împărtăşiţi aceleaşi idei.

Gemeni

Se pare că sunteţi stresat pentru că nu primiţi nici un sprijin la serviciu şi aveţi senzaţia că majoritatea colegilor sunt împotriva dumneavoastră. Poate faceţi o greşeală fiindcă nu le cereţi ajutorul. Trebuie să comunicaţi mai mult şi să spuneţi ce apăsări aveţi. Doar în acest mod cei din jur vor şti cum să se raporteze la dumneavoastră. Aveţi grijă să nu îi jigniţi pe cei din jur sau să îi puneţi în situaţii neplăcute.

Rac

Dimineaţă vă enervaţi la serviciu pentru că primiţi sarcini suplimentare, cărora reuşiţi să le faceţi faţă doar dacă depuneţi mari eforturi. Simţiţi că vă presează foarte tare timpul şi că nu veţi reuşi să finalizaţi activităţile pe care le aveţi de realizat. Vă recomandăm să fiţi prudent pentru că există posibilitatea ca şeful să nu fie în toane prea bune! Totuşi, cu multă răbdare veţi reuşi să terminaţi cu bine ziua.

Leu

Sunteţi hotărât să plecaţi într-o călătorie de afaceri pe care aţi tot amânat-o şi în care speraţi să aveţi parte de un mare succes. Partenerul de viaţă vă reproşează că nu aţi ales cel mai bun moment, pentru că aveţi probleme importante acasă. De asemenea, aţi putea primi şi reproşuri legate de atenţia pe care o acordaţi familiei. S-ar putea să renunţaţi definitiv la călătorie, în urma unei discuţii aprinse.

Fecioară

S-ar putea ca partenerul de viaţă să vă reproşeze că aţi cheltuit prea mult pentru un obiect de care nu era nevoie. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile financiare, pentru că există riscul să ajungeţi într-o situaţie neplăcută. Ar trebui să vă bazaţi exact pe suma de bani de care dispuneţi în acest moment şi să încercaţi să vă chibzuiţi cât mai mult posibil.

Balanţă


S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la serviciu, din cauza bârfelor unui coleg. Cel mai bine ar fi să vă controlaţi reacţiile, pentru că neînţelegerile se vor lămuri repede. Aveţi însă grijă la ce vorbiţi de faţă cu alte persoane, mai ales dacă nu sunteţi convins că sunt de încredere. Ar trebui să încercaţi să nu mai fiţi chiar atât de credul şi să vă daţi seama de interesele fiecărei persoane din jur.

Scorpion

Astăzi nu este indicat să circulaţi cu maşina, pentru că există pericolul să fiţi implicat într-un accident. Dacă nu aveţi încotro, vă sfătuim să fiţi foarte prudent şi să circulaţi cu foarte mare atenţie. Orice s-ar întâmpla, nu vă grăbiţi şi ascultaţi-vă intuiţia! Dacă vreţi să cumpăraţi ceva nou, acesta este un moment favorabil, pentru că ştiţi foarte bine ce vă doriţi cu adevărat şi care vă sunt nevoile.

Săgetător

Astăzi este o zi favorabilă realizărilor pe plan social şi material, dar să nu vă aşteptaţi ca rezultatele să apară imediat! Câştigurile vor veni după un timp, dar vă vor aduce mari satisfacţii. S-ar putea să plecaţi într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes de afaceri, care vă oferă o şansă nesperată. Trebuie să profitaţi de orice oportunitate care va apărea în această călătorie şi să vă folosiţi de toate capacităţile de care dispuneţi pentru a impresiona persoanele care vă pot ajuta.

Capricorn

Dimineaţă este posibil să vă enervaţi pentru că nu aveţi bani să plecaţi într-o călătorie în interes de familie. S-ar putea ca o rudă mai în vârstă să refuze să vă împrumute, dar vă recomandăm să nu-i faceţi reproşuri pentru că şi ea se află într-un moment dificil din punct de vedere financiar. Fiţi mai înţelegător şi evitaţi certurile care vă pot aduce necazuri ce nu vor mai putea fi rezolvate cu uşurinţă.

Vărsător

Sunteţi lăudat de şefi pentru felul în care vă faceţi treaba şi pentru dăruirea pe care o demonstraţi. Vă bucuraţi şi de admiraţia colegilor, iar cei din familie sunt foarte mândri de reuşitele dumneavoastră. Totuşi, ar trebui să nu vă suprasolicitaţi cu treburile de la serviciu şi să vă mai păstraţi din energie pentru activităţile din familie. S-ar putea să nu vă iasă o afacere din cauza unei situaţii nefavorabile.

Peşti

Aveţi tendinţa să fiţi irascibil din cauza oboselii. Ar fi bine să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că nu vă aflaţi într-o stare potrivită pentru a ţine piept anumitor reproşuri. Încercaţi să treceţi mai mult cu vederea anumite lucruri şi să fiţi mai optimist în ceea ce priveşte viitorul. Sunteţi predispus la probleme de sănătate.Comenteaza acum

Alte stiri

15 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec O săptămână destul de calmă, plină de înţelegere, stare relaxată şi pozitivă. Veţi fi în stare să acţionaţi dinamic şi decisiv în fiecare domeniu al vieţii, în timp ce relaţiile şi colaborările sunt influenţate în bine. Sunteţi pe cale

Sumarul ediției de joi, 8 ianuarie 2015

Actualitate

» Ministrul Finanţelor vrea ca plata amenzilor să se realizeze într-un cont unic
» Incident la o altă redacţie din Paris: Un individ înarmat cu o şurubelniţă a forţat intrarea în sediul unei reviste
» Liceenii din Strehaia învaţă în frig
» Învăţământul dual, o şansă pentru tineri
» Muzeul de Artă se redeschide în martie
» Olt: Jandarmii au protejat 68 de transporturi de valori
» Atacatorii de la Charlie Hebdo ar fi baricadaţi într-o locuinţa din Oise, forţele speciale au înconjurat zona
» Percheziții DNA la Ministerul Agriculturii. Cei vizaţi sunt secretarul de stat Nagy Peter Tamas și secretarul general Virgil Găman
» Alertă cu bombă la metroul din Paris

Local

» Liceenii din Strehaia învață în frig
» Inspectoratul Judeţean de Poliţie Mehedinţi are un nou şef

Dolj

» Nici un câștigător la concursurile de soluții pentru schimbarea fântânilor
» Delta ACM reia asfaltările în martie
» Lucrările de apă și canalizare, câțiva kilometri până la încheiere
» Muzeul de Artă din Craiova, pregătit să-și redeschidă porțile
» Bazarul și Piața „Sfântul Ilie“ își caută soluții prin OAR Oltenia
» Povestea retrocedării frauduloase a fostei Case a Copilului
» Blugi cu zero lei de la Zara, o greșeală de sistem?
» Evadatul din Penitenciarul Pelendava a fost prins
» Spitalul Județean Craiova, în vizorul Ministerului Sănătății
» Comuna Almăj, cu bune şi rele
» Craiova: Un şofer a fost amendat, după ce a încercat să intre cu TIR-ul în pasajul subteran
» Control la Spitalul de Urgență Craiova
» Lacul Bistreț, un coșmar pentru cei din Valea Dunării
» AJFP Dolj: Declaraţia de menţiuni pentru anularea înregistrării în scopul TVA se depune până pe 12 ianuarie
» Craiova: 11 şoferi au rămas fără permis într-o singură zi
» Craiova: Gest de omenie – a găsit un portofel şi l-a dus tinerei care-l pierduse
» CNADNR acționează preventiv cu materiale antiderapante pe drumurile naționale din Oltenia și alte 8 județe

Gorj

» Situaţie explozivă la compania Succes, deţinută de Sarcină
» Afaceristul Sulugiu, judecat pentru şantaj şi spălare de bani
» Gorj: Peste trei tone de mere, confiscate de poliţie
» Gorj: 25 milioane lei pentru spitalele din judeţ
» Gorj: Amendă de 30.000 de lei pentru o exploatare forestieră ilegală

Sport

» Și-au luat ajutoare pentru meciul cu Trentino
» Pârvuț, să nu spui tactica de joc!
» CSU s-a antrenat în formulă aproape completă
» Pandurii și Dinamo vor un fundaș refuzat de Craiova
» Fotbal – Fiorentina nu-l mai vrea pe Mutu
» Au promovat meciul cu Trentino la „Titulescu“
» Pandurii s-au reunit
» Sârboaica Radovic a adus victoria Craiovei
» Fotbal – Cristian Pustai a semnat contractul cu Rapid
» Fotbal – FC Olt Slatina a demarat pregătirile pentru retur
» Handbal (f): Aneta Pârvuț a părăsit SCM Craiova

Bani & Afaceri

» Euro a coboarât la un nivel record în raport cu dolarul american

Magazin

» Horoscop
» Un taximetrist a înapoiat suma echivalentă cu salariul lui pe zece ani
» Bancul zilei

Opinii

» Cea mai bună zi din an pentru rasistul din mine
» NU!

Top