24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO lume nebună: Un peştişor de trei lire, preţios pentru stăpân

O lume nebună: Un peştişor de trei lire, preţios pentru stăpân

peste

Un bărbat a fost atât de mândru de carasul său şi a decis să plătească 300 de lire sterline pentru a-i rezolva problema de sănătate, peştele său fiind constipat.
Micuţul caras de 7,62 centimetri a fost dus la Centrul veterinar Toll Barn din North Walsham, Norfolk, pentru o operație delicată, care a durat mai bine de 50 de minute, pentru a elimina o bucăţică de intestin care era aproape de anus și de aripioara dorsală.
Medicul veterinar Faye Bethell a declarat pentru Daily Est Press că inițial bărbatul, aflând vestea, a ieşit din clinică, dar a revenit în cinci minute după ce s-a răzgândit şi a hotărât să-şi opereze peştişorul.
Peștele în vârstă de trei ani a fost anesteziat, apoi i s-a introdus un tub în gură, atașat la un monitor cardiac, după care i s-au îndepărtat micile fecaloame cu un bisturiu.
Doctoriţa Bethell a spus că i-a aplicat peştişorului trei copci și a folosit un tip special de lipici rezistent la apă.
„Nu a fost nimic deosebit la cest peştişor comun, dar oamenii dovedesc că-şi iubesc prea mult animalele de companie, oricare ar fi ele şi sunt dispuse să plătească foarte mult pentru vindecarea lor“, a comentat medicul veterinar.
Acest tip de caras auriu, denumit Peştişorul de aur, se cumpără de obicei cu trei lire.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS