Horoscop

Autori


Berbec

Dimineaţă vă lipseşte simţul practic şi vă irosiţi energia pe lucruri care nu sunt aşa folositoare şi constructive. Colegii vă înţeleg şi încearcă să vă ajute în orice activitate întreprindeţi. Vă recomandăm să fiţi prudent. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur pentru că aveţi mare nevoie de ei. Trebuie să vă gândiţi foarte bine care sunt priorităţile şi ce vă doriţi cu adevărat.

Taur

Vi se modifică programul pe neaşteptate, dar schimbările sunt de bun augur. Aveţi şansa să faceţi cunoştinţă cu o persoană cu experienţă, care vă ajută într-o afacere şi care vă poate da idei foarte bune pe toate planurile sau doar acolo unde sunteţi mai puţin inspirat. Vă sfătuim să nu luaţi hotărâri la nervi şi să evitaţi speculaţiile financiare, care nu vă vor conduce la nimic bun.

Gemeni

Vă recomandăm să nu începeţi activităţi noi astăzi, pentru că puteţi să vă loviţi de obstacole neprevăzute. Trebuie să vă asiguraţi că totul este în regulă şi să vă luaţi măsuri de precauţie în momentul începerii unei activităţi. De dimineaţă s-ar putea să vă încurce planurile câteva drumuri scurte, pe care nu le puteţi evita. Amânaţi activităţile dificile, care necesită o concentrare intensă!

Rac

De dimineaţă sunteţi hipersensibil şi agitat, nu sunteţi în apele dumneavoastră şi aveţi impresia că totul este împotriva dumneavoastră. Vă recomandăm să nu luaţi decizii importante, pentru că nu sunteţi capabil să distingeţi cu adevărat avantajele sau dezavantajele. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu cei din jur şi lăsaţi de la dumneavoastră. Fiţi cât mai calm şi înţelegător cu ceilalţi.

Leu

S-ar putea că în prima parte a zilei să aveţi mici probleme în cămin, dar nu trebuie să vă faceţi griji pentru că se vor rezolva pe parcurs. Vă recomandăm să le trataţi cu calm şi să aveţi grijă la cuvintele pe care le folosiţi faţă de ceilalţi. Un gest tandru şi o vorbă bună vă pot ajuta să evitaţi o ceartă aprinsă. Gândiţi de două ori înainte de a spune cuvinte dureroase. Financiar, nu staţi prea bine, dar fiţi optimist! Banii vor apărea când veţi avea nevoie.

Fecioară

Dimineaţă sunteţi obosit şi confuz, cu un simţ practic scăzut. Evitaţi să luaţi decizii importante sau să vă angrenaţi în activităţi dificile, pentru că nu veţi reuşi să duceţi totul la bun sfârşit. Vă sfătuim să vă odihniţi mai mult şi să vă limitaţi la activităţi de rutină. De asemenea, timpul petrecut cu familia vă poate ajuta extrem de mult pentru a vă reveni la o formă fizică şi psihică normală.

Balanţă


Zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii şi cu persoana iubită. Sunteţi într-o formă remarcabilă, iar acest lucru vă ajută să vă faceţi prieteni noi. După-amiază, s-ar putea să primiţi o sumă importantă de bani de la o persoană mai în vârstă din familie. Acest lucru vă aduce bucurie. Sunt şanse să vi se propună o colaborare, dar vă sfătuim să nu vă pripiţi şi să analizaţi foarte bine toate aspectele.

Scorpion

Aveţi tendinţa să fiţi idealist şi să credeţi că puteţi rezolva totul foarte uşor. Fiţi mai realist, ca să nu aveţi surprize neplăcute! Vă sfătuim să aveţi grijă ce spuneţi, pentru că riscaţi să jigniţi o persoană dragă şi apoi să regretaţi foarte mult. Nu încercaţi să vă impuneţi punctul de vedere pentru că s-ar putea să nu aveţi dreptate exact în momentul în care insistaţi foarte mult pe un lucru.

Săgetător

Este momentul ideal pentru a vă planifica anul care vine. E momentul în care multă lume ia decizii majore, care sună înălţător, care îi entuziasmează la maximum, şi veţi intra şi dumneavoastră în aceeaşi patimă a promisiunilor. Vă luaţi angajamentul ca, de la anul, să vă apucaţi de sport, să vă faceţi un abonament la sală, să ţineţi un regim care ar face bine organismului. Nu numai că faceţi promisiuni măreţe, dar vă şi înarmaţi cu o imensă voinţă.

Capricorn

Sunteţi într-o perioadă în care simiţiţi că puteţi face mai mult decât de obicei, iar procesul de perfecţionare la care vă supuneţi sau sunteţi supus trebuie să continue. Toate deciziile pe care le luaţi au şanse să vă conducă spre o mare reuşită. Nu uitaţi de alegerea făcută prin voinţă proprie. Sunteţi pe drumul cel bun, dar acest drum implică multă implicare şi dăruire.

Vărsător

Simţiţi nevoia să faceţi puţină curăţenie în spaţiul în care trăiţi, să daţi afară ceea ce nu vă face bine, să vă debarasaţi de lucrurile care nu vă fac plăcere. E un moment excelent de eliberare de lucruri, de oameni, de emoţii care nu vă fac bine, deci faceţi acest gest fără nici un fel de regret. Nu vă legaţi de nimic, mai ales dacă acel lucru chiar nu vă inspiră bucurie şi pace. Sunteţi foarte deschis la schimbări şi luaţi decizii importante.

Peşti

Deşi cei din jur nu prea vă apreciază ideile la adevărata lor valoare, nu este cazul să vă indispuneţi. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale şi să nu începeţi afaceri. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan sentimental şi în relaţiile cu persoane pe care le-aţi ignorat până acum. Recunoaşteţi că nu le ştiţi pe toate, dar bucuraţi-vă când aveţi şansa de a învăţa ceva nou!Comenteaza acum

Alte stiri

17 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Unele situaţii sunt mai obositoare decât vă aşteptați. Aveți nevoie de o scurtă vacanţă sau de o pauză. Veți primi veşti care vă vor face să vă îndoiți de anumite aspecte ale vieţii. Nu vă aşteptați să primiți răspunsuri
13 septembrie 2018

Horoscop

Berbec Totul se întâmplă exact la timpul potrivit, de parcă cineva v-ar întreba dacă vă convine acest ritm de evoluţie. Exact când aveţi nevoie de un lucru, el deja apare în calea dumneavoastră, când visaţi la o rezolvare, se iveşte

Sumarul ediției de marţi, 30 decembrie 2014

Actualitate

» Air Wings are bază operațională în Bănie
» In ce investeşte ABA Jiu anul viitor
» Apă şi canalizare la Unirea, în 2015
» Legea bugetului de stat pe 2015, publicată în Monitorul Oficial
» MAE avertizează asupra căderilor masive de zăpadă din Grecia şi temperaturilor extrem de scăzute din Serbia
» Grecia: Un cargobot sub pavilion moldovenesc a cerut ajutor, semnalând prezenţa unor persoane înarmate la bord
» Pe trotuar ca la patinoar
» Judecătorii Alexandru Șerban și Marius Tudose, în cursa pentru șefia CSM
» Situaţia drumurilor naţionale la nivelul întregii ţări: 13 din acestea rămân închise
» Primarul din Daneți, în arest la domiciliu
» ANM: Vreme geroasă în toată ţara, până pe 2 ianuarie
» Fragmente ale avionului AirAsia dispărut duminică, depistate în Marea Java. Peste 40 de cadavre au fost recuperate
» Dolj: Zeci de maşini înzăpezite între Băileşti şi Galiciuica din cauza unui blocaj pe o porţiune de aproximativ doi kilometri
» Bucureşti: Cursele de pe Aeroportul Henri Coandă au întârzieri între 30 de minute şi o oră
» Dolj: Şapte drumuri judeţene, închise din cauza zăpezii
» Vremea rea face ravagii în Europa: Mii de maşini au fost blocate şi zeci de mii locuinţe au rămas fără electricitate
» Prognoza meteo: Vreme geroasă în ultimele două zile ale acestui an
» Noi secretari de stat la ministerele Energiei, Fondurilor Europene și Afacerilor Externe
» Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN67C Novaci – Rânca. Alte 17 drumuri naţionale rămân închise

Interviu

» Noul şef al Armatei, după Bătălia de la Nassiriyah: “Teama îţi dă putere. Dumnezeu ne protejează cum poate El mai bine”. O poveste cu oameni cărora le-a bubuit AG-ul pe la ureche

Publireportaj

» Apel de selecţie pentru proiecte pe măsurile 111, 121, 322 în cadrul planului de dezvoltare locală a teritoriului GAL Sudolt

Local

» Frigul face victime în Mehedinți
» Mehedinţi: Şase pacienţi au ajuns în şoc hipotermic la Spitalul din Drobeta Turnu Severin
» Revelion în stradă la Drobeta Turnu Severin
» Expoziţie de porumbei la Râmnicu Vâlcea

Dolj

» Cercetarea, o prioritate a Universității din Craiova
» 50 de mașini înzăpezite între Galiciuica și Băilești
» Pe drumul județean se circulă mai greu ca pe uliță
» Restricţii temporare de circulaţie în centrul Craiovei, pentru spectacolul de Revelion
» Craiova: Trotuarele din unele zone ale orașului s-au transformat în patinoare
» Situaţia drumurilor naţionale din Oltenia: 15 drumuri acoperite de zăpadă
» Dolj: A lovit cu maşina un copac după ce a derapat din cauza zăpezii
» Craiova: Peste 100 de tone de material antiderapant folosite în întreg oraşul, în cursul nopţii trecute
» Craiova: Pocnitori şi artificii comercializate ilegal, confiscate de poliţişti
» Craiova: Doi şoferi amendaţi pentru că nu aveau maşinile echipate cu anvelope de iarnă
» Nepăsarea loveşte sute de familii: Cu carul cu boi pe drumul Murgaşi – Veleşti
» Prima ninsoare serioasă n-a ridicat probleme în Craiova
» Ofertă unică pentru construirea noului „Oblemenco“
» Plătesc căldură, dar nu am
» Poveștile Sărbătorilor petrecute în spital – Amintiri din gardă
» Satul din Dolj uitat de autorități

Gorj

» Dosarul „Transalpina“ a fost clasat

Sport

» Fotbal – Cristiano Ronaldo, desemnat cel mai bun fotbalist în 2014 de revista World Soccer
» Fotbal – FC Barcelona nu poate efectua transferuri de jucători până în ianuarie 2016
» Fotbal – Olăroiu a debutat cu înfrângere pe banca Arabiei Saudite
» Fotbal – Pîrvulescu promite să scoată Pandurii la liman
» Handbalistele craiovene, învinse la limită de CSM Ploieşti
» Șapte ani fără antrenorul emerit Virgil Bălan

Educatie

» A fost stabilit calendarul simulărilor Evaluării Naţionale şi Bacalaureatului 2015
» Profesorii doljeni, învinși de sistem

Top