Horoscop

Autori


Berbec

Iubirea pluteşte în aer şi vă acoperă şi pe dumneavoastră cu aripile sale calde care vă fac să zburaţi. Nimic nu e mai frumos decât să fiţi în compania celui drag sau, dacă abia acum cunoaşteţi pe cineva atractiv, simţiţi că nu puteţi rezista emoţiei ori de câte ori vă apare în cale. Momentele în doi pot fi tandre, romantice, un schimb perfect de sentimente şi vorbe dulci, deci fiţi generos.

Taur

Nu vă mulţumiţi cu ce aţi obţinut până în acest moment, ci continuaţi să visaţi, pentru că mai e cale lungă de descoperit până veţi ajunge acolo unde este cel mai bine pentru dumneavoastră. Sunteţi în plin proces de evoluţie, deci mergeţi mai departe şi insistaţi să clădiţi acest edificiu fantastic pas cu pas pentru că, într-o zi, el va reprezenta împlinirea dumneavoastră maximă.

Gemeni

Capul familiei vine cu propuneri care sunt imediat îmbrăţişate de cei dragi, pentru că e un proiect în care fiecare se regăseşte. E un nou început, o etapă şi mai grozavă de evoluţie pentru toţi, un ţel măreţ de la care fiecare are ceva de câştigat. Cineva trebuie să ghideze această maşinărie care merge înainte şi se pare că dumneavoastră puteţi juca cel mai bun rol de conducător.

Rac

Dacă ceva nu vă convine, fiţi sincer şi spuneţi clar, ca să nu lăsaţi loc de antecedente. Dacă treceţi iar şi iar cu vederea o situaţie, deşi nu sunteţi deloc de acord cu ea, nu faceţi altceva decât să-i oferiţi altuia libertatea de a face ce vrea, or în situaţia de faţă nu e acceptabil chiar orice. Luptaţi pentru dreptul dumneavoastră de a vă opune, de a spune „nu“, de a opune rezistenţă, dar nu o faceţi doar din spirit de frondă sau din încăpăţânare.

Leu

Visele dumneavoastră au toate şansele să se materializeze, dar nu le lăsaţi doar la stadiu de visare, ci începeţi să le şi transpuneţi în realitate. Gândiţi-vă la o strategie prin care gândurile să devină fapte, pentru că deţineţi toate resursele unui succes total. Investiţi tot ce aveţi mai bun în acest plan, pentru că la baza viitorului succes stau entuziasmul, energia pozitivă, cheful de muncă şi dorinţa de a face ceva nou, lucruri pe care le aveţi deja.

Fecioară

Aveţi motive de bucurie când vine vorba de cheltuieli, de cumpărături, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care îl faceţi sună promiţător şi vă încurajează să vă gândiţi la o nouă serie de investiţii pentru confortul casei dumneavoastră. Discutaţi şi cu membrii familiei despre achiziţiile la care vă gândiţi şi primiţi din partea lor numai confirmări că momentul este potrivit şi că şi ei vor acel lucru.

Balanţă


Veţi vedea mai târziu că ceea ce la prima vedere pare a fi un hop este cel mai bun lucru care se putea întâmpla, ca atare nu priviţi în jur cu ostilitate. Dacă unele planuri nu evoluează atât de repede sau uşor pe cât aţi fi dorit, acest lucru nu e altceva decât un prilej de a descoperi cât de capabil sunteţi în momentele cele mai dificile. Dacă veţi trece peste un moment mai complicat veţi avea mai multă satisfacţie decât dacă lucrurile ar fi mers ca unse.

Scorpion

Folosiţi această zi pentru un mic proces de conştiinţă pentru dumneavoastră. Chiar dacă este o perioadă obositoare pentru psihicul dumneavoastră, alegeţi să vă concentraţi asupra lucrurilor celor mai ascunse ale sufletului şi veţi avea o atitudine nouă faţă de viaţă. În subconştientul dumneavoastră, în adâncul inimii se petrece ceva care seamănă cu o revelaţie, cu un răspuns primit de sus.

Săgetător

Un final de an poate fi şi un moment de bilanţ dar, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă emoţională, aveţi tendinţa să scoateţi în evidenţă doar ce a mers mai greu. Lăsaţi acele amintiri în urmă, pentru că nu ele sunt sursa energiei dumneavoastră. V-aţi învăţat lecţia din acele hopuri, aţi trecut peste ele cu capul sus, dar acum nu trebuie să vorbiţi doar despre ele.

Capricorn

În dragoste mai apar şi conflicte, dar nu trebuie să le lăsaţi să pună stăpânire pe voi, ci să încercaţi să le trataţi cu mai multă toleranţă. E normal să nu fiţi întotdeauna de acord unul cu altul, dar micile ciondăneli nu trebuie transformate în adevărate lupte de păreri, de orgolii, de personalităţi. Priviţi-l pe cel drag ca pe un om la fel de complicat ca şi dumneavoastră.

Vărsător

Aţi putea primi un dar superb de la viaţă, dar dacă singur spuneţi că nu-l meritaţi, nimeni nu îl dă cu forţa! Nu cumva vă pedepsiţi singur pentru o vină care nici măcar nu vă aparţine? Prea vă tăiaţi singur toate recompensele, prea luaţi pe umerii dumneavoastră responsabilităţi care nu ar trebui să vă parvină doar dumneavoastră spuneţi prea des „nu vreau“. Învăţaţi să vă iubiţi şi să vă preţuiţi mai mult.

Peşti

Chiar dacă nu v-aţi trezit încă de tot la realitate, ci mai trăiţi încă într-o lume uşor amăgitoare, merită să continuaţi pe aceeaşi linie şi de acum înainte. Nu înseamnă că trăiţi într-o iluzie, ci doar că aveţi nevoie de acest vis frumos pentru a continua ce aţi început, spre un nivel superior, de unde vă veţi putea permite o revenire la realitate, fără a suferi o decepţie. Continuaţi să clădiţi castele, continuaţi să vă imaginaţi lucrurile aşa cum aţi vrea să fie.Comenteaza acum

Alte stiri

20 iulie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Berbecii își doresc să fie mai aproape de familie și prieteni. Vor afla zilele acestea cine îi iubește cu adevărat, la bine și la greu. Sunt mai sensibili în această perioadă, așa că cei dragi trebuie să îi menajeze
19 iulie 2018

Horoscop

Berbec Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi

Sumarul ediției de luni, 29 decembrie 2014

Actualitate

» Dolj: Maşini rămase înzăpezite între Galiciuica şi Băileşti – UPDATE
» Ambasadorul României în Germania, rechemat în ţară de Klaus Iohannis
» Lectorii şi asistenţii universitari, fără titlu de doctor, rămân pe post întregul an universitar
» Flota auto a Poştei Române, dotată cu GPS de la 1 ianuarie 2015
» În România sunt închise 25 de dumuri naţionale şi o autostradă, din cauza ninsorii abundente
» Pe la Uscăci nu se trece! E mai rău ca la război !
» MAE: Atenţionare de călătorie în Ungaria şi Bulgaria, din cauza viscolului puternic
» Mihai Răzvan Ungureanu a fost numit consilier personal al președintelui Klaus Iohannis
» Feribotul incendiat: Patru cadavre au fost recuperate de la bordul Norman Atlantic. Toţi pasagerii au fost evacuaţi
» Traficul feroviar se desfăşoară cu dificultate în jumătatea de sud a ţării
» General-locotenentul Nicolae Ciucă, numit în funcţia de Şef al Statului Major
» Autoritățile indoneziene: Avionul AirAsia, dispărut cu 162 de persoane la bord, se află probabil “pe fundul mării”
» Activitatea Parlamentului în 2014: 14 aleşi cu cereri de începere a urmăririi penale şi arestare preventivă
» Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni în Oltenia şi la munte
» Guvernul a aprobat hotărârea privind desfiinţarea Stadionului “Ion Oblemenco” din Craiova

Publireportaj

» Pachete speciale de sărbători oferite de Clinica Irina

Local

» Mehedinţi: Peste 49.000 de articole pirotehnice confiscate
» Vâlcea: Femeie rănită, după ce maşina în care se afla s-a răsturnat într-un şanţ

Dolj

» Nepăsarea loveşte sute de familii: Cu carul cu boi pe drumul Murgaşi – Veleşti
» Prima ninsoare serioasă n-a ridicat probleme în Craiova
» Ofertă unică pentru construirea noului „Oblemenco“
» Plătesc căldură, dar nu am
» Poveștile Sărbătorilor petrecute în spital – Amintiri din gardă
» Satul din Dolj uitat de autorități
» Fost comandant al „Scorpionilor Roșii“, numit șef al Statului Major
» Alei și parcări, lăsate în așteptare
» Șapte milioane de euro pentru 14 străzi și patru alei din Craiova
» S-a prelungit intervalul avertizării Cod galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi
» Cârstovani – satul în care nu ajungi nici cu tractorul
» Licitație pentru reabilitarea mai multor străzi
» Craiova: Recital al pianistei Adela Liculescu, la Filarmonica “Oltenia”
» Cod galben de vânt în Dolj şi Mehedinţi
» UPDATE Dolj: Zeci de autoturisme înzăpezite pe câteva drumuri din judeţ

Gorj

» Dosarul „Transalpina“ a fost clasat
» Gorj: 18 cupluri se căsătoresc la Poarta Sărutului de Revelion
» Gorj: Condiţii speciale de trafic între Novaci şi Rânca

Sport

» Șapte ani fără antrenorul emerit Virgil Bălan
» Bilanţ pozitiv pentru cluburile craiovene
» Bălgrădean a fost la înălţime
» Tenis – Halep: Sper ca noul an să fie la fel ca 2014 sau chiar mai bun
» Se pregătesc asiduu pentru meciul cu Trentino
» Handbal – Paula Ungureanu și Mihai Popescu, cei mai buni în 2014
» Fotbal – Gabi Balint a refuzat naţionala de tineret
» Fotbal – ASA Târgu Mureş va anunţa noul antrenor după 1 ianuarie

Bani & Afaceri

» Klaus Iohannis a promulgat Legea bugetului pe anul 2015

Educatie

» Profesorii doljeni, învinși de sistem

Magazin

» Casă decorată cu 450.000 de luminiţe
» Horoscop
» Bancul zilei

Opinii

» 2015 – rezistenţa democratică împotriva regimului Ponta se cere dusă mai departe

Top