10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Iubirea pluteşte în aer şi vă acoperă şi pe dumneavoastră cu aripile sale calde care vă fac să zburaţi. Nimic nu e mai frumos decât să fiţi în compania celui drag sau, dacă abia acum cunoaşteţi pe cineva atractiv, simţiţi că nu puteţi rezista emoţiei ori de câte ori vă apare în cale. Momentele în doi pot fi tandre, romantice, un schimb perfect de sentimente şi vorbe dulci, deci fiţi generos.

Taur
Nu vă mulţumiţi cu ce aţi obţinut până în acest moment, ci continuaţi să visaţi, pentru că mai e cale lungă de descoperit până veţi ajunge acolo unde este cel mai bine pentru dumneavoastră. Sunteţi în plin proces de evoluţie, deci mergeţi mai departe şi insistaţi să clădiţi acest edificiu fantastic pas cu pas pentru că, într-o zi, el va reprezenta împlinirea dumneavoastră maximă.

Gemeni
Capul familiei vine cu propuneri care sunt imediat îmbrăţişate de cei dragi, pentru că e un proiect în care fiecare se regăseşte. E un nou început, o etapă şi mai grozavă de evoluţie pentru toţi, un ţel măreţ de la care fiecare are ceva de câştigat. Cineva trebuie să ghideze această maşinărie care merge înainte şi se pare că dumneavoastră puteţi juca cel mai bun rol de conducător.

Rac
Dacă ceva nu vă convine, fiţi sincer şi spuneţi clar, ca să nu lăsaţi loc de antecedente. Dacă treceţi iar şi iar cu vederea o situaţie, deşi nu sunteţi deloc de acord cu ea, nu faceţi altceva decât să-i oferiţi altuia libertatea de a face ce vrea, or în situaţia de faţă nu e acceptabil chiar orice. Luptaţi pentru dreptul dumneavoastră de a vă opune, de a spune „nu“, de a opune rezistenţă, dar nu o faceţi doar din spirit de frondă sau din încăpăţânare.

Leu
Visele dumneavoastră au toate şansele să se materializeze, dar nu le lăsaţi doar la stadiu de visare, ci începeţi să le şi transpuneţi în realitate. Gândiţi-vă la o strategie prin care gândurile să devină fapte, pentru că deţineţi toate resursele unui succes total. Investiţi tot ce aveţi mai bun în acest plan, pentru că la baza viitorului succes stau entuziasmul, energia pozitivă, cheful de muncă şi dorinţa de a face ceva nou, lucruri pe care le aveţi deja.

Fecioară
Aveţi motive de bucurie când vine vorba de cheltuieli, de cumpărături, de bugetul familiei. Calculul sumar pe care îl faceţi sună promiţător şi vă încurajează să vă gândiţi la o nouă serie de investiţii pentru confortul casei dumneavoastră. Discutaţi şi cu membrii familiei despre achiziţiile la care vă gândiţi şi primiţi din partea lor numai confirmări că momentul este potrivit şi că şi ei vor acel lucru.

Balanţă
Veţi vedea mai târziu că ceea ce la prima vedere pare a fi un hop este cel mai bun lucru care se putea întâmpla, ca atare nu priviţi în jur cu ostilitate. Dacă unele planuri nu evoluează atât de repede sau uşor pe cât aţi fi dorit, acest lucru nu e altceva decât un prilej de a descoperi cât de capabil sunteţi în momentele cele mai dificile. Dacă veţi trece peste un moment mai complicat veţi avea mai multă satisfacţie decât dacă lucrurile ar fi mers ca unse.

Scorpion
Folosiţi această zi pentru un mic proces de conştiinţă pentru dumneavoastră. Chiar dacă este o perioadă obositoare pentru psihicul dumneavoastră, alegeţi să vă concentraţi asupra lucrurilor celor mai ascunse ale sufletului şi veţi avea o atitudine nouă faţă de viaţă. În subconştientul dumneavoastră, în adâncul inimii se petrece ceva care seamănă cu o revelaţie, cu un răspuns primit de sus.

Săgetător
Un final de an poate fi şi un moment de bilanţ dar, pentru că nu sunteţi în cea mai bună formă emoţională, aveţi tendinţa să scoateţi în evidenţă doar ce a mers mai greu. Lăsaţi acele amintiri în urmă, pentru că nu ele sunt sursa energiei dumneavoastră. V-aţi învăţat lecţia din acele hopuri, aţi trecut peste ele cu capul sus, dar acum nu trebuie să vorbiţi doar despre ele.

Capricorn
În dragoste mai apar şi conflicte, dar nu trebuie să le lăsaţi să pună stăpânire pe voi, ci să încercaţi să le trataţi cu mai multă toleranţă. E normal să nu fiţi întotdeauna de acord unul cu altul, dar micile ciondăneli nu trebuie transformate în adevărate lupte de păreri, de orgolii, de personalităţi. Priviţi-l pe cel drag ca pe un om la fel de complicat ca şi dumneavoastră.

Vărsător
Aţi putea primi un dar superb de la viaţă, dar dacă singur spuneţi că nu-l meritaţi, nimeni nu îl dă cu forţa! Nu cumva vă pedepsiţi singur pentru o vină care nici măcar nu vă aparţine? Prea vă tăiaţi singur toate recompensele, prea luaţi pe umerii dumneavoastră responsabilităţi care nu ar trebui să vă parvină doar dumneavoastră spuneţi prea des „nu vreau“. Învăţaţi să vă iubiţi şi să vă preţuiţi mai mult.

Peşti
Chiar dacă nu v-aţi trezit încă de tot la realitate, ci mai trăiţi încă într-o lume uşor amăgitoare, merită să continuaţi pe aceeaşi linie şi de acum înainte. Nu înseamnă că trăiţi într-o iluzie, ci doar că aveţi nevoie de acest vis frumos pentru a continua ce aţi început, spre un nivel superior, de unde vă veţi putea permite o revenire la realitate, fără a suferi o decepţie. Continuaţi să clădiţi castele, continuaţi să vă imaginaţi lucrurile aşa cum aţi vrea să fie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS