10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinA mâncat 363 de aripioare de pui în 30 de minute

A mâncat 363 de aripioare de pui în 30 de minute

olumenebuna

O femeie din statul Nebraska a mâncat peste 360 de aripioare de pui în 30 de minute, stabilind un nou record mondial. Molly Schuyler este supranumită „maşina de mâncat“, iar la sfârşitul săptămânii trecute a dovedit din nou că merită această titulatură. În timpul unui concurs, femeia a reuşit să mănânce, în doar 30 de minute, 363 de aripioare de pui. În urma acestei performanţe, Schuyler a luat acasă premiul cel mare și suma de 22.000 de dolari. Anul trecut a fost numită „numărul 1 în lume“ la categoria feminină a concursurilor „de mâncat“, de organizaţia All Pro Alimentaţie. Această titulatură a venit după ce Schuyler a câştigat mai multe concursuri de ospăț competitiv în 2013.
Printre realizările sale se numără capacitatea de a mânca opt chiftele într-un minut și 46 secunde. În 2013, a stabilit un record mondial după ce a consumat nouă kilograme de ciuperci prăjite în doar opt minute. La începutul acestui an a reuşit să mănânce o friptură de aproximativ două kilograme în mai puțin de trei minute, obținând astfel un nou record mondial.
Molly Schuyler a devenit un idol al competiţiilor „cu mâncare“, a declarat Todd Greenwald, preşedintele All Pro Alimentaţie. „Am văzut mii de oameni scandând numele ei atunci când intră în zona de scenă și am asistat la privirile neîncrezătoare atunci când să anunţau cantităţile alimentare totale ingerate de către Molly“, a mai spus Greenwald.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS