6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Veţi avea parte de o zi bună în ceea ce priveşte relaţia cu partenerul de viaţă. Este posibil ca acesta să aibă unele realizări de care vă veţi bucura împreună. Proiectele pe care vi le-aţi făcut împreună de mai mult timp ar putea fi puse în practică. N-ar fi exclus să fie nevoie să plecaţi într-o delegaţie, ceea ce nu vă va conveni, dar nici nu veţi avea ce face. Se pare că sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece în jur şi vă ieşiţi uşor din fire.

Taur
Acum este momentul să vă susţineţi punctele de vedere în faţa partenerului, mai ales dacă este vorba de proiectele pentru timpul liber. În ceea ce priveşte sănătatea, pot să apară probleme pe fond nervos. O activitate recreativă v-ar putea ajuta să vă refaceţi echilibrul interior. O autoritate din familie v-ar putea face unele reproşuri şi ar fi cazul să nu ripostaţi. Evitaţi discuţiile aprinse cu persoana iubită!

Gemeni
Veţi avea unele controverse, dar ele se vor dovedi constructive. Suspiciunile dumneavoastră sunt neîntemeiate. Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, aşa că nu vor lipsi ocaziile de a face o cucerire. Totuşi, nu este cazul să vă încredeţi în orice zâmbet amabil. După-amiază, o rudă apropiată vă împrumută o sumă importantă sau vă propune o colaborare de pe urma căreia puteţi câştiga bine.

Rac
Capacitatea de concentrare nu este dintre cele mai bune, aşa că fiţi cât se poate de atent la tot ce faceţi, la orice decizie pe care sunteţi pe punctul de a o lua. De asemenea, sistemul nervos nu va fi punctul forte. Aşadar, evitaţi să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite. O cunoştinţă de pe alte meleaguri va avea nevoie de un sfat din partea dumneavoastră. S-ar putea să fiţi neliniştit din cauza unor probleme financiare minore.

Leu
Veţi avea parte de multă alergătură pentru a rezolva chestiuni gospodăreşti. Nu este exclus să se strice ceva în apartament, ceea ce va întreţine o stare de tensiune pe parcursul zilei. Traversaţi o perioadă în care prudenţa în manifestări v-ar putea fi de un real folos. Energia mentală este la limita superioară, iar rezultatele activităţilor intelectuale în care sunteţi implicat vă vor satisface.

Fecioară
Este posibil să faceţi unele cheltuieli pentru divertisment, ceea ce v-ar putea îmbunătăţi starea de spirit. Aţi putea lua decizii sau v-aţi putea implica într-o activitate intelectuală, căci energia mentală este la limita superioară. De energie nu veţi duce lipsă, dar aveţi tendinţa de a v-o consuma, mai ales pentru activităţile recreative.

Balanţă
Se pare că veţi demara o activitate nouă, care va necesita un efort mai mare decât era de aşteptat. Veţi primi propuneri de colaborare deosebit de interesante, dar, cel puţin deocamdată, nu veţi avea timp şi pentru ele. Este posibil să apară discuţii aprinse cu cei din anturajul apropiat pe probleme de interes comun. Până la urmă, veţi ajunge la un acord mulţumitor pentru toată lumea.

Scorpion
Este foarte posibil să aveţi o perioadă ceva mai agitată. Oricum, interesul pentru chestiunile sentimentale va fi peste nivelul obişnuit. Unele nemulţumiri mai vechi ar putea fi discutate şi rezolvate. Pe cât posibil, daţi dovadă de tact şi de foarte multă răbdare. Unele dintre proiectele pe care le aveţi în plan trebuie amânate din motive obiective. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare.

Săgetător
Traversaţi o perioadă tensionată, mai ales în ceea ce priveşte relaţia de cuplu sau colaborările. Pe cât posibil, nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu, mai ales cu superiorii ierarhici. Din punct de vedere sentimental, lucrurile evoluează bine; popularitatea în rândul persoanelor de sex opus este la limita superioară, dar nu este cazul să faceţi schimbări în acest domeniu.

Capricorn
Relaţia cu partenerul de viaţă va fi cam nemulţumitoare în această perioadă, aşa că ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Starea generală nu este nemaipomenită, aşa că sunt posibile probleme de sănătate pe fond nervos. N-ar strica să vă păstraţi ceva mai mult timp pentru activităţi recreative. O rudă apropiată va avea o reuşită oarecum neaşteptată. Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de mai multe lucruri în acelaşi timp, pentru că riscaţi să aveţi surprize neplăcute.

Vărsător
Traversaţi o perioadă favorabilă din toate punctele de vedere şi vă simţiţi în stare să depăşiţi orice dificultate. Cu răbdare şi perseverenţă, veţi putea să treceţi peste toate greutăţile şi piedicile. Aveţi ocazia să vă afirmaţi talentul artistic şi puteţi să culegeţi laude din partea rudelor. Vă recomandăm să profitaţi din plin de toate ocaziile care vi se oferă. Totuşi, fiţi cumpătat!

Peşti
Sunteţi cam nemulţumit de situaţia financiară, dar se va rezolva mai repede decât credeţi, aşa că nu este cazul să intraţi în panică. Aveţi răbdare şi lucrurile se vor rezolva cel puţin mulţumitor, nu peste mult timp. Totuşi, în tot ce doriţi să întreprindeţi va trebui să daţi dovadă de conştiinciozitate, altfel nu veţi reuşi mare lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS