Horoscop

Autori


Berbec

Din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă, sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. În a doua parte a zilei vă veţi vedea cu nişte rude, ceea ce vă va face plăcere. Va fi un bun prilej de a depăna amintiri sau de a discuta proiecte de viitor. Este posibil să aveţi ocazia de a achiziţiona un obiect de uz casnic.

Taur

Este posibil să aveţi o discuţie cu partenerul de viaţă în legătură cu sumele ce ar trebui cheltuite în actuala perioadă. Vă bate gândul să mai schimbaţi câte ceva în viaţă. Pe de altă parte, orice reacţie impulsivă vă poate determina să faceţi greşeli cu urmări serioase pentru viitorul apropiat. Sfatul unei persoane mai în vârstă v-ar putea fi de mare folos. Şi cheltuielile vă creează unele probleme, dar cineva din familie vă face o surpriză plăcută din acest punct de vedere.

Gemeni

Pe acasă vor fi multe de făcut, dar veţi găsi soluţii pentru a mai păstra ceva timp şi pentru divertisment. Curiozitatea vă va împinge să intraţi în vorbă cu o persoană care v-ar putea furniza informaţii importante. Fiţi precaut şi nu spuneţi chiar tot ce gândiţi dacă doriţi să aveţi succes. Optimismul de care daţi dovadă atrage noi prieteni.

Rac

Veţi primi multe oferte pe care aţi face bine să le studiaţi cât se poate de atent. O persoană plină de farmec este impresionată de personalitatea dumneavoastră. Încercaţi să daţi dovadă de modestie. În timpul liber aţi putea practica un sport sau pur şi simplu aţi putea schimba câteva idei cu prietenii. Aveţi o capacitate de concentrare excelentă, ceea ce vă va da posibilitatea să rezolvaţi orice problemă de natură intelectuală.

Leu

Ziua de astăzi nu va fi nemaipomenită. Nu prea sunteţi în apele dumneavoastră şi asta vă împiedică să rezolvaţi ceea ce v-aţi propus. Activităţile gospodăreşti par a nu se mai termina şi asta vă accentuează starea de iritare. Până la urmă se va găsi cineva care să vă dea o mână de ajutor. O şuetă cu prietenii v-ar putea ajuta să vedeţi lucrurile şi din altă perspectivă.

Fecioară

Veţi afla tot felul de noutăţi, iar hotărârile pe care le veţi lua vor fi cu totul neaşteptate pentru cei din jur. Dorinţa de schimbare se va concretiza într-o oarecare măsură, ceea ce vă va entuziasma în mod deosebit. Dacă aveţi în plan o ieşire la cumpărături, mare atenţie, deoarece este posibil să fiţi victima unui furt sau a unei înşelăciuni.

Balanţă


Situaţia bugetului dumneavoastră este suficient de bună încât să vă permită să ieşiţi la cumpărături. N-ar fi exclus ca, datorită sprijinului unui prieten, să câştigaţi o sumă de bani. Veţi afla o veste care vă va produce o emoţie puternică. Inspiraţia vă permite să faceţi faţă unor activităţi mai deosebite. Nu reuşiţi să vă găsiţi suficient timp pentru o activitate care să vă destindă.

Scorpion

Nu aveţi stare să faceţi mai nimic din ceea ce v-aţi propus. Sunteţi mai agitat decât de obicei şi acest lucru v-ar putea crea unele neplăceri în ceea ce priveşte sănătatea. Dacă veţi aloca ceva mai mult timp odihnei, vă veţi simţi mult mai bine. Ideile nu vă lipsesc, dar nu este cazul să vă grăbiţi să le puneţi în practică. Cineva din anturajul apropiat are unele probleme şi i-ar face bine să simtă că sunteţi dispus să-i acordaţi sprijinul de care are nevoie.

Săgetător

Aveţi de purtat unele discuţii cu rudele, iar şansa vă va surâde. În a doua parte a zilei veţi avea un dialog cu o cunoştinţă, care se va încheia într-un mod care vă avantajează. O rudă ar putea pleca într-o călătorie. Pentru o anumită rezolvare veţi fi sprijinit de prieteni, dar şi de o persoană cu funcţie, ce apreciază calităţile deosebite de care aţi dat dovadă până acum.

Capricorn

Nu funcţionaţi la parametrii obişnuiţi, mai ales că aţi avut parte de o perioadă destul de agitată. Trădaţi o uşoară indispoziţie, care ar putea fi determinată de faptul că aţi avut foarte multe de făcut, iar pentru odihnă nu aţi prea avut timp. Aveţi nevoie de o societate veselă, care să vă remonteze. O veste bună vă va schimba starea de spirit. Ar fi bine să vă ocupaţi ceva mai mult de persoana iubită, care aşteaptă de mult această zi.

Vărsător

Veţi participa la o activitate socială, care vă va da posibilitatea să vă relaxaţi. În familie aveţi de discutat probleme băneşti. Nu trebuie să fiţi îngrijorat, căci nu vă va fi greu să-i convingeţi pe ceilalţi de valabilitatea punctelor dumneavoastră de vedere. Totuşi, evitaţi dialogul în contradictoriu pe teme financiare. Chiar dacă vi se pare plictisitor, câte ceva va trebui făcut şi prin casă.

Peşti

Din punct de vedere sentimental, lucrurile nu evoluează aşa cum vă doriţi. Este posibil ca partenerul de suflet să aibă unele probleme de sănătate, dar acestea se vor rezolva cu rapiditate. Aveţi multă treabă pe acasă şi nu reuşiţi să vă mobilizaţi. Vi se va anunţa o realizare financiară. S-ar putea să fi pus în situaţia de a lua o decizie, pe care o amânaţi de multă vreme.Comenteaza acum

Alte stiri

19 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că resimţiţi o stare de nemulţumire şi iritare şi aveţi tendinţa să vă ieşiţi uşor din fire. Este recomandat să faceţi apel la stăpânirea de sine şi să evitaţi reacţiile exagerate. În relaţia cu partenerul de viaţă
17 martie 2018

Horoscop- 17 martie

Berbec Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă și mai palpitantă.De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici și mai serios acelui proiect ce evolueaza atât

Sumarul ediției de luni, 15 decembrie 2014

Actualitate

» Acţiunea „De la copii pentru copii, un crâmpei de bucurii“, la Biblioteca „Aman“
» Parlamentul a validat noul Guvern
» Încă o victimă a accidentului aviatic din Constanța a fost adusă la mal
» Cod Galben de ceață în Dolj, Mehedinți și Olt până la ora 23:00
» Facilităţile de transport se vor acorda numai pe baza cardului de sănătate începând din 2015
» A început şedinţa Parlamentului pentru validarea noului Guvern
» Raed Arafat: Trei persoane din elicopterul SMURD prăbușit sunt date dispărute, cea salvată a fost transportată la spital
» Australia: Luarea de ostatici de la Sydney s-a încheiat în urma intervenției poliției
» Bal Vienez la Craiova
» Atenţie la carnea de porc !
» Un copil, pasagerul premiat de Wizz Air
» Manualul digital a ajuns în şcoli
» Constanţa: Un elicopter SMURD s-a prăbuşit în Lacul Siutghiol
» Sistemul de rezervări bilete al CFR, blocat

Publireportaj

» 2014, un an prielnic pentru investiţii în oraşul Filiaşi

Local

» Județele Mehedinți și Dolj, în ceață
» Mehedinţi: 124 de şoferi, sancţionaţi în weekend

Dolj

» Maria Schutz, mai aproape de judecată
» Trei ani și jumătate de închisoare pentru că a încercat să vândă heroină
» Clădire de peste 19 milioane de euro în curtea „Filantropia“
» Peste 370 de angajați ai Ford pe listele de plecări voluntare
» Elevii Colegiului „Carol I“ au fost Moș Crăciun pentru persoanele fără adăpost
» Au venit primele manuale digitale pentru şcolarii din Dolj
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Târg de Crăciun „Winterland“, la Universitatea din Craiova
» Câți bani primește noul „Oblemenco“?
» CJ Dolj, campion național la consum de internet
» Un miliard de euro, datorii irecuperabile din evaziune în Oltenia
» Craiova: Serbare de Crăciun la Lectoratul Francez
» Craiova: Expoziţie-cadou pentru o elevă de la Liceul “Petrache Trişcu”
» Craiova: Cadouri pentru femeile şi copiii de la Centrul pentru Persoane fără Adăpost “Sf. Vasile”
» Craiova: Acţiune caritabilă în sprijinul persoanelor vârstnice
» Craiova, tarâmul iernii pentru o fetiță bolnavă
» Craiova: Voluntarii şi susţinătorii voluntariatului, premiaţi de Direcţia pentru Sport şi Tineret
» Craiova: Festivalul Brazilor de Crăciun, la Galeriile “Cromatic”

Gorj

» Impozitele şi taxele locale din Târgu Jiu rămân neschimbate
» Peste 150 de medici de familie au cititoare de carduri
» Săracii, puşi degeaba pe drumuri
» Gorj: Primăria Târgu Jiu primeşte colindători

Mehedinţi

» S-a oprit apa rece

Sport

» Beldeanu știe ce ar trebui să-i aducă Moșul lui CSU Craiova
» Craiovenii, pregătiți să-i elimine pe unguri
» „Spovedania“ lui Marius Toma
» România a învins Spania, scor 22-20, în grupa principală I la CE de handbal feminin
» „Țâcă Zamfir“, la ceas aniversar
» Învinși de campioană

Bani & Afaceri

» Ofertă din partea unei companii chineze pentru Combinatul Oltchim Râmnicu Vâlcea

Sanatate

» Rețeta electronică dă uneori rateuri

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top