Horoscop

Autori


Berbec

Veţi putea avea un câştig sau aţi putea primi un cadou inspirat de la un prieten. La serviciu vă aşteaptă o zi destul de agitată, căci este posibil să apară tot felul de neînţelegeri în relaţia cu colegii. În cazul în care vi se propune o colaborare, mare atenţie, căci ar putea ascunde tot felul de capcane. Intuiţia este punctul forte pentru ziua de azi. Aveţi un program foarte încărcat.

Taur

În cazul în care doriţi să luaţi decizii în ceea ce priveşte semnarea unor documente oficiale, este bine să chibzuiţi totul cu răbdare. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de călătorii sau afaceri. N-ar fi exclus să primiţi o veste îmbucurătoare de la un prieten aflat pe alte meleaguri. Sunteţi hotărât să puneţi capăt unei situaţii neplăcute de la serviciu, care durează de câteva zile.

Gemeni

Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă, căci vor exista situaţii în care nu veţi reuşi să vă faceţi înţeles. În relaţia cu părinţii lucrurile evoluează bine. Impulsul de moment ar putea să vă dea serios de furcă în această perioadă. Ar fi bine deci să vă gândiţi de două ori înainte de a face sau de a spune ceva. Nu este cazul să vă faceţi griji. Puteţi să faceţi faţă cu succes tuturor problemelor.

Rac

Chestiunile cu care vă veţi confrunta pe acasă nu vă vor permite să daţi tot randamentul la serviciu, dar colegii vă vor sprijini atâta cât veţi avea nevoie. Dacă veţi dori să demaraţi o lucrare mai deosebită, cu siguranţă şansa va fi de partea dumneavoastră, cu condiţia să nu aşteptaţi rezultate imediate. Unul dintre prieteni va avea nevoie de un sfat; găsiţi-vă timp şi pentru el! Este o zi bună pentru examene.

Leu

N-ar fi exclus să aveţi o controversă cu cineva din anturajul apropiat. De altfel, atmosfera va fi destul de tensionată, căci se vor ivi o mulţime de urgenţe pe ordinea de zi, iar aceasta ar putea avea repercusiuni asupra stării generale. Deciziile prompte nu vă sunt favorabile astăzi; gândiţi-vă de două ori înainte de a spune sau de a face ceva. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei, care aşteaptă mai mult de la dumneavoastră.

Fecioară

Eforturile pe care va trebui să le faceţi în această zi vor fi mari, ceea ce vă va ţine încordat o bună bucată de vreme. Nu este cazul să mizaţi pe sprijinul celor din jur, care vor fi concentraţi pe alte proiecte. O activitate pe care aţi considerat-o finalizată se va dovedi a nu fi întru totul şi va fi nevoie de un efort suplimentar. Veţi reuşi, însă, să vă descurcaţi cel puţin mulţumitor.

Balanţă


Din punct de vedere sentimental, situaţia va fi destul de tensionată şi ar fi bine să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu. Ar fi de dorit să daţi dovadă de ceva mai multă răbdare şi toleranţă decât în mod obişnuit. Proiectele pentru timpul liber ar trebui regândite şi n-ar fi rău să purtaţi o discuţie cu prietenii pe această temă. Acordaţi mai multă atenţie sănătăţii! Nu luaţi decizii în grabă şi evitaţi speculaţiile!

Scorpion

Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească în această zi. Totuşi, ţineţi cont de faptul că impulsivitatea poate determina apariţia unor neînţelegeri cu cei apropiaţi, mai ales cu cei din familie. Ar fi de dorit să nu încercaţi să vă impuneţi punctele de vedere. În plan profesional, eforturile dumneavoastră se vor bucura de succes şi veţi primi sprijinul unor persoane cu funcţie. Vă sfătuim să nu neglijaţi viaţa de familie.

Săgetător

Vitalitatea dumneavoastră este în creştere. Şi din punct de vedere intelectual veţi fi deosebit de eficient, aşa încât, dacă aveţi de realizat o lucrare mai dificilă, de dat un examen sau chiar de luat decizii, rezultatele vă vor satisface. Relaţia cu partenerul se va îmbunătăţi simţitor, ceea ce v-ar putea permite să obţineţi acordul acestuia într-o chestiune la care vă gândeaţi de mai mult timp.

Capricorn

Cheltuielile pe care le veţi face în această perioadă se vor arăta inspirate, mai ales dacă veţi asculta sfaturile celor din jur. Nu este exclus că una din rude să vă facă o surpriză cel puţin plăcută. Ar fi bine să nu ripostaţi, căci nu veţi reuşi decât să tensionaţi atmosfera. Activităţile financiare pe termen lung vă vor favoriza, dându-vă ocazia să vă îmbunătăţiţi veniturile. Astăzi sunt bine aspectate planurile de viitor şi investiţiile financiare.

Vărsător

Iniţiativele din această perioadă se vor finaliza cu întârziere, aşa că nu este cazul să vă grăbiţi. Dacă doriţi să faci o investiţie de mai mari dimensiuni, gândiţi-vă bine! Aţi putea avea unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri pe teme financiare. Cel mai bine ar fi să amânaţi câteva zile deciziile pe care doriţi să le luaţi în acest domeniu. Ascultaţi sfaturile persoanei iubite!

Peşti

Traversaţi o perioadă în care va trebui să munciţi din greu, dar realizările pe care le veţi obţine acum vor fi de durată. În anturajul apropiat veţi avea parte de o atmosferă mai puţin plăcută; nu este însă momentul să vă exprimaţi nemulţumirile. Oricum, în scurt timp lucrurile se vor lămuri într-un fel care vă va avantaja.Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage din primul moment. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fiţi foarte

Sumarul ediției de vineri, 12 decembrie 2014

Actualitate

» Un miliard de euro despăgubiri acordate de ANRP
» Craioveanca Diana Šolkotović: A preda româna în Timoc, act de pionierat și de curaj
» „Curcubeie“, de Matila Ghyka – Editura Polirom
» Craiova de altădată văzută prin ochii călătorilor străini
» Pendiuc, primarul municipiului Pitești, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile
» Spaţiul aerian al Londrei a fost închis
» Percheziţii la Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri
» Alaiul datinilor la Craiova
» Atenţie la carnea de porc !
» Craiova: Daruri muzicale la Biblioteca “Aman”

Local

» Ofiţer din cadrul Jandarmeriei Olt decorat de Jandarmeria Naţională Franceză
» Olt: Lucrări de introducere a reţelei de apă pe mai multe străzi din Slatina

Dolj

» A rupt stâlpul cu Mazda
» Câștigătorul iluminatului public din Craiova, anulat de CNSC
» Drumarii din Craiova, „călcați“ de procurorii DNA
» Andrei Codrescu: Românii au arătat lumii că şi-au depăşit prejudecăţile naţionaliste
» Au apărut primii brazi în Piața Mare
» Vernisaj Dan Nica la „Atelier de arhitectură“
» Moș Crăciun vine iarăși la câinii de la Breasta
» Craiova: A încercat să fure o bicicletă şi a ajuns în arest
» Dolj: A dispărut de la domiciliu
» Dolj: Doi tineri au ajuns în arest pentru mai multe furturi din locuinţe
» Dolj: Măsuri de apărare împotriva incendiilor specifice sărbătorilor de iarnă
» Dolj: Căutat pentru furtul unor şpalieri
» 130.000 de călători au plecat de pe Aeroportul Craiova
» Primii brazi in Piața Centrală
» Fără calorifere, dar cu factură la căldură
» Craiova: 19 şoferi amendaţi pentru neacordare de prioritate pietonilor
» Craiova: 250 kg de legume şi peste 200kg de peşte, confiscate de oamenii legii
» Craiova: Proiectul “Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”, dedicat colindelor
» Craiova: Noi reţineri în dosarul furtului de produse petroliere

Gorj

» Fosta şefă a APIA Gorj a primit închisoare cu executare pentru fraudarea bugetului de subvenţii al UE
» Ademenea femei la false intervuri de angajare pentru a le viola
» Slujirile ierarhilor din Mitropolia Olteniei
» Gorj: Cinci pârtii de schi vor fi deschise în staţiunea Rânca
» Puşcărie pentru fosta şefă a APIA Gorj

Vâlcea

» Ediția a V-a a “Talent Show” se desfăşoară la Râmnicu Vâlcea

Sport

» Fotbal – Pandurii Târgu Jiu s-a calificat în semifinalele Cupei Ligii
» Ultimul meci pentru handbaliști
» Elevii lui Pascu vor să încurce campioana
» România – Ungaria, derbi pe semicerc
» Baschet (m): SCM-U Craiova a pierdut şi la Sibiu
» Marian Oprea şi Aurelian Roşca, laureaţii sportului doljean
» Fotbal – Adrian Mutu ar putea evolua în China
» Liviu Răducanu, noul preşedinte al FR Polo: Am nevoie de susţinerea tuturor

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită! – Insula
» Întreruperi energie electrică de luni
» Bancul zilei
» Picătura de cunoaştere: Cimitirul Diavolului, un fenomen inexplicabil

Top