Horoscop

Autori


Berbec

Vă trec prin minte tot felul de situaţii, pentru care cel puţin deocamdată nu puteţi găsi soluţii. Treburile pe care le aveţi de rezolvat necesită o minte limpede, aşa încât aţi face bine să nu vă lăsaţi frământat de chestiuni nesemnificative. Cineva vă va face o propunere la care ar trebui să vă gândiţi serios, chiar dacă vi se pare că nu vă aduce nici un fel de avantaj. La serviciu sunteţi încăpăţânat şi colaboraţi greu cu colegii.

Taur

Pe acasă sunt multe de făcut şi aveţi tendinţa de a fi superficial. Mare atenţie, căci acest lucru v-ar putea aduce reproşuri din partea rudelor apropiate. Doriţi cu orice chip să vă îmbunătăţiţi situaţia financiară şi nu faceţi bine că vă grăbiţi. Sunt destule persoane dispuse să vă ajute, aşa că aţi putea s-o luaţi mai încet. Un prieten vă va da un sfat, de care ar fi bine să ţineţi cont. Fiţi mai flexibil!

Gemeni

Creativitatea de care daţi dovadă vă va aduce în centrul atenţiei anturajului. Veţi intra în posesia unor bani sau veţi primi un cadou, lucru ce vă va face mare plăcere. Este posibil să aveţi nevoie de ajutor, pentru a rezolva o situaţie delicată, ce nu mai poate fi amânată prea mult timp. Aveţi ocazia să obţineţi o aprobare sau să semnaţi un acord, o colaborare. Prietenii vă apreciază pentru că îi ajutaţi la nevoie.

Rac

O bună parte din energie o veţi consuma într-o activitare socială, care vă va da ocazia să vă puneţi în valoare calităţile. O rudă apropiată încearcă să-şi impună punctul de vedere şi asta vă deranjează foarte mult. Nu încercaţi să o contracaraţi, deoarece nu veţi reuşi decât să vă enervaţi. Fiţi atent la modul în care manevraţi banii, căci puteţi rămâne fără ei. O veste neplăcută în legătură cu o persoană apropiată vă dă peste cap tot programul.

Leu

Este posibil să aveţi parte de o mică surpriză, dar nu trebuie să aveţi emoţii, căci în scurt timp veţi constata că situaţia nu vă dezavantajează. În ceea ce priveşte chestiunile sentimentale, ar fi bine să fiţi mai perseverent, dacă doriţi să vă atingeţi ţinta. În rest, nu este cazul să vă agitaţi prea mult – aşteptaţi ca lucrurile să se limpezească şi abia apoi acţionaţi. Bazaţi-vă pe intuiţie.

Fecioară

Relaţia cu prietenii se îmbunătăţeşte constant. Acasă veţi purta discuţii legate de proiectele pe termen lung, dar nu vă aşteptaţi ca rudele să se arate entuziaste. O cerere mai veche este posibil să vi se aprobe. În cazul în care aveţi de rezolvat probleme gospodăreşti, veţi fi deosebit de eficient, aşa că veţi avea ceva timp şi pentru activităţi de divertisment.

Balanţă


Popularitatea în rândul persoanelor de sex opus vă permite să vă găsiţi noi susţinători ai proiectelor în care sunteţi implicat. Dorinţa de comunicare este maximă şi ea se va răsfrânge în universul familiei. Aţi putea să-i convingeţi pe ceilalţi membri ai familiei să vă accepte ideile sau le-aţi putea da sfaturi pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Vă preocupă situaţia financiară şi aveţi tendinţa să neglijaţi relaţiile sentimentale.

Scorpion

Optimismul de care daţi dovadă, precum şi farmecul personal vă fac foarte apreciat în anturajul dumneavoastră apropiat. Aţi putea finaliza o lucrare, pe care aţi început-o de mai multă vreme şi de la care aproape că nu mai speraţi nimic. Impulsivitatea de moment vă poate face să aveţi un dialog obositor, dar până la urmă constructiv cu cineva din anturajul apropiat. Încercaţi să vă păstraţi calmul.

Săgetător

Este foarte posibil să primiţi o veste bună de la sau despre cineva aflat pe alte meleaguri. Veţi avea o zi încărcată, aşa că nu vă veţi odihni nici măcar o clipă. Energia de care dispuneţi este la nivelul obişnuit, dar vă deranjează că va trebui să vă descurcaţi de unul singur. Una dintre ideile dumneavoastră îşi va demonstra eficienţa, ceea ce va face că popularitatea să vă crească simţitor.

Capricorn

Veţi avea parte de tot felul de evenimente minore, care vă vor ţine încordat pe tot parcursul zilei. Vi se fac unele propuneri care vă tentează în mod deosebit. Înainte de a lua vreo decizie, sfătuiţi-vă cu un prieten care, fiind mai obiectiv, va aprecia mai bine situaţia. Cineva din casă va avea o reuşită, care vă va face să încheiaţi ziua într-o notă de optimism.

Vărsător

Sunteţi un pic cam iritat, fără a avea un motiv anume. Ar fi de dorit să nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu mai ales cu cei din familie şi nici în activităţi cu grad mare de risc. Compania persoanei iubite se va dovedi benefică. Dacă doriţi să-i convingeţi pe cei din jur de valabilitatea părerilor dumneavoastră, fiţi diplomat. Aveţi idei originale, care se pot materializa în scurt timp.

Peşti

În anturajul de acasă se vor isca unele discuţii pe teme de interes comun, dar aţi fi avantajat dacă nu aţi interveni în nici un fel. Nişte bani se vor întoarce la dumneavoastră şi nu veţi avea nevoie de prea mult timp, pentru a-i cheltui. Din punct de vedere sentimental, vă aşteaptă o zi destul de bună, în care veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită. S-ar putea să vă loviţi de probleme financiare.Comenteaza acum

Alte stiri

19 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că resimţiţi o stare de nemulţumire şi iritare şi aveţi tendinţa să vă ieşiţi uşor din fire. Este recomandat să faceţi apel la stăpânirea de sine şi să evitaţi reacţiile exagerate. În relaţia cu partenerul de viaţă
17 martie 2018

Horoscop- 17 martie

Berbec Ritmul foarte dinamic în care înaintezi spre un anumit scop devine punct de plecare spre o etapă și mai palpitantă.De altfel, succesul de acum te motivează, te stimulează să te dedici și mai serios acelui proiect ce evolueaza atât

Sumarul ediției de miercuri, 10 decembrie 2014

Actualitate

» Horoscop
» Craiova: Declaraţii ale fostului primar Solomon la eliberarea din penitenciar – VIDEO
» Guvernul a aprobat creșterea salariului de bază minim brut pe ţară
» Vremea rece a umplut spitalele din Gorj
» Guvernul a declarat datele de 24 şi 31 decembrie drept zile libere
» Craiova: Antonie Solomon a ieşit din penitenciar
» Vremea se-ncălzeşte
» Gospodării şi locuinţe sociale inundate în judeţul Vâlcea
» Antonie Solomon, fostul primar al Craiovei, eliberat

Local

» Îmbulzeală la alimentele de la Uniunea Europeană
» Olt: Proiectul noului regulament de parcare din Slatina, suspendat
» Coadă la ajutoare de la UE
» Premii de la Primăria Vâlcea pentru 22 de cupluri care şi-au aniversat Nunta de Aur
» Mehedinţi: Îmbulzeală la alimentele de la UE

Dolj

» De ce a cerut Ministerul Culturii amânarea chermezei de la Bruxelles
» România vrea spital de 200 de milioane de euro la Craiova
» Antonie Solomon: Nu regret că am fost primarul Craiovei
» Inundații cu scandal la Teasc
» Sute de hectare de teren acoperite de ape
» Şirul luminii lui Amza Pellea, la Băileşti
» Profesorii fug de examenul de definitivat
» Școlile nu mai pot face angajări fără să anunțe public posturile
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Polițist acuzat că „sifona“ informații din dosarele colegilor
» 350.000 de euro pentru demolarea stadionului „Oblemenco“
» Monografia „Irinel Popescu sau triumful transplantului hepatic în România“, lansată astăzi la Craiova
» Terenuri agricole inundate în Dolj
» Lacul Florilor le-a inundat grădinile
» Profesorii se pregătesc de examen
» Autoritățile, în alertă din cauza precipitațiilor
» Expoziţie comună de pictură pentru zece elevi craioveni
» Dolj: Nouă şoferi au rămas pietoni în urma unei acţiuni a poliţiştilor de la Rutieră

Gorj

» Inundaţii la Bengeşti-Ciocadia
» Bătaie pe locurile de muncă din străinătate
» Profesoară spulberată pe trecerea de pietoni
» Zăpadă de 50 de centimetri la Rânca
» Gorj: Traficant de droguri, condamnat la muncă în folosul comunităţii
» Gorj: Marin Condescu şi Viorel Temelescu nu scapă de controlul judiciar
» Gorj: Profesoară accidentată grav pe trecerea de pietoni

Mehedinţi

» Preot pedepsit de… poliţişti

Sport

» Pârvuț a înlocuit-o pe Ada Nechita
» Alex Coman a vrut să facă fotbal, dar este numărul 1 în tenis
» Fotbal – Liga Campionilor
» Polo – Ungaria – România, scor 20-10, în Liga Mondială
» Felix Grigore: ” Nu ne-am propus să jucăm în Europa”
» Alex Coman – ” Djokovic” din Bănie
» Handbal (m) – Liviu Andrieș: Încheiem anul 2014 cu o deplasare foarte grea
» Fotbal – Dan Matei, noul antrenor al echipei Gaz Metan Mediaş

Bani & Afaceri

» Olt: Taxele şi impozitele locale nu se modifică în 2015 pentru slătineni

Magazin

» Bancul zilei

Top