12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Aveţi încredere în planurile dumneavoastră, pentru că evoluează foarte frumos spre scopurile propuse. Inspiraţia dumneavoastră se amplifică odată cu fiecare mic succes de pe parcurs, ca şi cum toate lucrurile bune de acum generează alte şi alte reuşite mâine, mergând tot mai aproape de visul dumneavoastră. Vă lăsaţi condus de auspiciile foarte bune ale acestei zile, convins că, la final, vă aşteaptă rezultate demne de mândrie şi de laudă.

Taur
Nu aţi ajuns încă acolo unde v-aţi propus, însă sunteţi într-o călătorie minunată, care vă apropie tot mai mult de scopurile dumneavoastră. Acum nici nu contează cât de mult mai e până ce visul se împlineşte, ci contează cât de frumos evoluează totul, cât de multe lucruri interesante întâlniţi pe parcurs, câţi oameni apar în calea dumneavoastră. Destinaţia e încă departe, dar sunteţi convins că vă îndreptaţi cu paşi mari şi siguri spre ea.

Gemeni
Nu merită să fiţi atât de încrâncenat în lupta pentru a atinge prosperitatea, ci doar să visaţi cu bucurie la ea. O atitudine mai relaxată, ca de copil care aşteaptă să vadă ce-i aduce Moş Crăciun, s-ar potrivi mult mai bine şanselor dumneavoastră de succes decât o cramponare rigidă şi temătoare dusă la extrem. Nici nu are rost să vă temeţi de ceva, ci să priviţi spre viitor cu un zâmbet larg şi cu sufletul plin de bucurie.

Rac
Prea vreţi să controlaţi totul în detaliu, când sunt momente în viaţă când ajunge să vă lăsaţi dus de val şi doar să aruncaţi o privire în preajmă, să vedeţi ce se întâmplă. În situaţia de faţă nu are rost să organizaţi totul atât de strict, ci doar să vă doriţi să duceţi la capăt ce aţi început, privind cu detaşare cum se aranjează lucrurile în direcţia dorită.

Leu
Cu cât sunteţi mai relaxat în faţa reuşitei, cu atât aceasta se instalează mai repede, tocmai pentru că aveţi încredere absolută în ceea ce urmează să primiţi. Vorbiţi despre succes, despre prosperitate, despre reuşită cu o atitudine curajoasă şi încrezătoare, ca şi cum acestea ar fi deja la dispoziţia dumneavoastră, dar e perfect aşa, pentru că atunci când vorbeşti despre ceva ca şi cum ar fi deja materializat, calea către reuşită se scurtează simţitor.

Fecioară
E un moment în care staţi puţin de vorbă cu sinele dumneavoastră, pentru că de acolo primiţi semnale extrem de bune. Simţiţi că aţi atins un apogeu, că aţi împlinit un vis şi aveţi acea senzaţie minunată de satisfacţie de la finalul unui drum lung şi dificil, când roadele muncii sunt deja vizibile. E semn că v-aţi îndeplinit misiunea.
Balanţă
Dacă aţi analiza cuvântul „singurătate“ doar din unghiul său negativ, e clar că nu aţi găsi nimic bun, dar, culmea, singurătatea are şi o conotaţie pozitivă, pe care o veţi descoperi azi. Nu e nimic rău în a vă retrage din agitaţia lumii, pentru că uneori aveţi nevoie şi de aşa ceva pentru a vă regăsi, pentru a vă auzi gândurile cele mai profunde şi pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană.

Scorpion
Ceea ce părea a fi o întâmplare care mergea un pic haotic, se va dovedi un plan foarte bine organizat. Vedeţi o sincronizare perfectă a tuturor elementelor în felul cum se aşază detaliile acestei aventuri şi nici dumneavoastră nu vă vine a crede! Lucrurile păreau să evolueze la voia întâmplării, dar după ce veţi ajunge la final vă veţi da seama cât de bine s-au aranjat toate, ca după un plan divin, orchestrat de un maestru.

Săgetător
Iubirea e alături de dumneavoastră clipă de clipă. Nu are rost să vă îndoiţi de asta, chiar dacă aţi fi tentat să spuneţi că nu e sub forma visată de dumneavoastră. Ce visaţi, o Ileană Cosânzeană sau un Făt Frumos călare pe cal alb? Acestea nu există în viaţa reală, în schimb, iubirea poate lua cea mai firească şi mai banală formă pe care o puteţi primi în inimă cu bucurie.

Capricorn
Azi apreciaţi mai mult ca oricând valoarea prieteniei, pentru că un om este alături de dumneavoastră şi vă oferă cel mai de preţ ajutor exact când aveţi mai mare nevoie. Culmea, nu e neapărat cel pe care îl numeaţi cel mai bun prieten. Deci, nu speraţi în miracole de la cel de la care aţi aştepta asta, ci poate fi vorba de o persoană care nu se laudă cu ce face pentru dumneavoastră, în schimb e acolo şi vă susţine.

Vărsător
Dacă îl luaţi pe „nu“ în braţe şi nu acceptaţi pentru nimic în lume alternative mai bune care vi se oferă, e clar că veţi rămâne blocat într-o zonă tristă şi sumbră. Stă în puterea dumneavoastră să vă ridicaţi şi să plecaţi din acel spaţiu care vă ţine în întuneric, dar, dacă vă place să vă autocompătimiţi şi să vi se plângă de milă, nimic nu se schimbă. Vă puteţi detaşa singur de tristeţe şi de frustrare, printr-un gest de voinţă pe care sigur puteţi să-l faceţi.

Peşti
Înainte de a vă dedica unei cauze nobile sau de a vă pune în slujba altora, gândiţi-vă un pic la cei din faţa dumneavoastră. Oricât de mult aţi iubi oamenii, oricât de idealist aţi fi şi oricâtă încredere aţi investi în ei, ar trebui să ascultaţi un pic ce vă transmite intuiţia, pentru a vedea adevărată lor faţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS