Horoscop

Autori


Berbec

Aveţi încredere în planurile dumneavoastră, pentru că evoluează foarte frumos spre scopurile propuse. Inspiraţia dumneavoastră se amplifică odată cu fiecare mic succes de pe parcurs, ca şi cum toate lucrurile bune de acum generează alte şi alte reuşite mâine, mergând tot mai aproape de visul dumneavoastră. Vă lăsaţi condus de auspiciile foarte bune ale acestei zile, convins că, la final, vă aşteaptă rezultate demne de mândrie şi de laudă.

Taur

Nu aţi ajuns încă acolo unde v-aţi propus, însă sunteţi într-o călătorie minunată, care vă apropie tot mai mult de scopurile dumneavoastră. Acum nici nu contează cât de mult mai e până ce visul se împlineşte, ci contează cât de frumos evoluează totul, cât de multe lucruri interesante întâlniţi pe parcurs, câţi oameni apar în calea dumneavoastră. Destinaţia e încă departe, dar sunteţi convins că vă îndreptaţi cu paşi mari şi siguri spre ea.

Gemeni

Nu merită să fiţi atât de încrâncenat în lupta pentru a atinge prosperitatea, ci doar să visaţi cu bucurie la ea. O atitudine mai relaxată, ca de copil care aşteaptă să vadă ce-i aduce Moş Crăciun, s-ar potrivi mult mai bine şanselor dumneavoastră de succes decât o cramponare rigidă şi temătoare dusă la extrem. Nici nu are rost să vă temeţi de ceva, ci să priviţi spre viitor cu un zâmbet larg şi cu sufletul plin de bucurie.

Rac

Prea vreţi să controlaţi totul în detaliu, când sunt momente în viaţă când ajunge să vă lăsaţi dus de val şi doar să aruncaţi o privire în preajmă, să vedeţi ce se întâmplă. În situaţia de faţă nu are rost să organizaţi totul atât de strict, ci doar să vă doriţi să duceţi la capăt ce aţi început, privind cu detaşare cum se aranjează lucrurile în direcţia dorită.

Leu

Cu cât sunteţi mai relaxat în faţa reuşitei, cu atât aceasta se instalează mai repede, tocmai pentru că aveţi încredere absolută în ceea ce urmează să primiţi. Vorbiţi despre succes, despre prosperitate, despre reuşită cu o atitudine curajoasă şi încrezătoare, ca şi cum acestea ar fi deja la dispoziţia dumneavoastră, dar e perfect aşa, pentru că atunci când vorbeşti despre ceva ca şi cum ar fi deja materializat, calea către reuşită se scurtează simţitor.

Fecioară

E un moment în care staţi puţin de vorbă cu sinele dumneavoastră, pentru că de acolo primiţi semnale extrem de bune. Simţiţi că aţi atins un apogeu, că aţi împlinit un vis şi aveţi acea senzaţie minunată de satisfacţie de la finalul unui drum lung şi dificil, când roadele muncii sunt deja vizibile. E semn că v-aţi îndeplinit misiunea.

Balanţă


Dacă aţi analiza cuvântul „singurătate“ doar din unghiul său negativ, e clar că nu aţi găsi nimic bun, dar, culmea, singurătatea are şi o conotaţie pozitivă, pe care o veţi descoperi azi. Nu e nimic rău în a vă retrage din agitaţia lumii, pentru că uneori aveţi nevoie şi de aşa ceva pentru a vă regăsi, pentru a vă auzi gândurile cele mai profunde şi pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană.

Scorpion

Ceea ce părea a fi o întâmplare care mergea un pic haotic, se va dovedi un plan foarte bine organizat. Vedeţi o sincronizare perfectă a tuturor elementelor în felul cum se aşază detaliile acestei aventuri şi nici dumneavoastră nu vă vine a crede! Lucrurile păreau să evolueze la voia întâmplării, dar după ce veţi ajunge la final vă veţi da seama cât de bine s-au aranjat toate, ca după un plan divin, orchestrat de un maestru.

Săgetător

Iubirea e alături de dumneavoastră clipă de clipă. Nu are rost să vă îndoiţi de asta, chiar dacă aţi fi tentat să spuneţi că nu e sub forma visată de dumneavoastră. Ce visaţi, o Ileană Cosânzeană sau un Făt Frumos călare pe cal alb? Acestea nu există în viaţa reală, în schimb, iubirea poate lua cea mai firească şi mai banală formă pe care o puteţi primi în inimă cu bucurie.

Capricorn

Azi apreciaţi mai mult ca oricând valoarea prieteniei, pentru că un om este alături de dumneavoastră şi vă oferă cel mai de preţ ajutor exact când aveţi mai mare nevoie. Culmea, nu e neapărat cel pe care îl numeaţi cel mai bun prieten. Deci, nu speraţi în miracole de la cel de la care aţi aştepta asta, ci poate fi vorba de o persoană care nu se laudă cu ce face pentru dumneavoastră, în schimb e acolo şi vă susţine.

Vărsător

Dacă îl luaţi pe „nu“ în braţe şi nu acceptaţi pentru nimic în lume alternative mai bune care vi se oferă, e clar că veţi rămâne blocat într-o zonă tristă şi sumbră. Stă în puterea dumneavoastră să vă ridicaţi şi să plecaţi din acel spaţiu care vă ţine în întuneric, dar, dacă vă place să vă autocompătimiţi şi să vi se plângă de milă, nimic nu se schimbă. Vă puteţi detaşa singur de tristeţe şi de frustrare, printr-un gest de voinţă pe care sigur puteţi să-l faceţi.

Peşti

Înainte de a vă dedica unei cauze nobile sau de a vă pune în slujba altora, gândiţi-vă un pic la cei din faţa dumneavoastră. Oricât de mult aţi iubi oamenii, oricât de idealist aţi fi şi oricâtă încredere aţi investi în ei, ar trebui să ascultaţi un pic ce vă transmite intuiţia, pentru a vedea adevărată lor faţă.Comenteaza acum

Alte stiri

19 iulie 2018

Horoscop

Berbec Vă cam jucaţi cu opţiunile, pentru că sunt în număr mare, ceea ce vă inspiră sentimentul că, orice aţi alege, tot bine va fi. Priviţi cu un dram de inocenţă şi naivitate ce se petrece în jur şi sunteţi
18 iulie 2018

Horoscop

Berbec Este o zi cu risc mare de eşec, dar acesta era prin preajmă de câteva zile. Deja stăteaţi pe loc, deja apăruseră o mulţime de avertismente că nu mergeţi în direcţia bună, dar nu aţi ţinut cont de aceste
17 iulie 2018

Horoscop

Berbec Azi sunteţi surprins de o veste foarte bună din punct de vedere profesional, astfel încât vă veţi ciupi considerând că nu poate fi vorba decât de un vis. Însă nu e cazul să fiţi atât de sceptic, deoarece ce

Sumarul ediției de luni, 8 decembrie 2014

Actualitate

» CJI îşi propune consolidarea Convenţiei Organizaţiilor de Media
» Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă din Oltenia vor primi echipamente noi
» Senatul a adoptat legea privind abilitarea Guvernului să emită ordonanţe în vacanţa parlamentară
» Cod Portocaliu de ploi şi Cod Galben de vânt în Bulgaria
» Misiune de evaluare a Comisiei Europene în privinţa reformei justiţiei şi luptei împotriva corupţiei din România
» CJI îşi propune consolidarea Convenţiei Organizaţiilor de Media
» MApN va modifica actele normative privind animalele de serviciu, în urma reacţiilor legate de situaţia lui Max, câinele-veteran al Armatei Române
» Vom putea câştiga bani la loteria bonurilor fiscale
» Locuri de veci supravegheate video
» Teatrul Naţional, ascuns printre tiribombe
» Astăzi se marchează 23 de ani de la adoptarea Constituţiei României
» Craiova: Semafoarele pe relaţia Calea Bucureşti – Calea Severinului vor funcţiona în sistem corelat
» Mehedinţi: Protest al angajaţilor RAAN care nu şi-au primit salariile
» AJFP Dolj: 19 decembrie este ultimul termen de plată a obligaţiilor datorate bugetului de stat
» Pilotul elicopterului prăbușit la sfârşitul lunii noiembrie lângă Sibiu a murit
» Cod Portocaliu de inundaţii pentru mai multe râuri din Oltenia

Publireportaj

» Lansare de carte la „Aman“
» „Ora de Programare“ la Biblioteca „Aman“

Local

» Nou protest la RAAN

Dolj

» Ce bani mai cheltuie primăria mea: Sufragerie de peste 100.000 de euro sub pasajul suprateran
» Morminte supravegheate pe net
» Terapie cu câini pentru copiii cu dizabilităţi
» Ambulatoriul Spitalului „Filantropia“ așteaptă să fie renovat
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Ansamblul „Maria Tănase“ oferă „Daruri de sărbători“
» Percheziții la hoții de combustibil
» Ministerul Culturii: Lansarea candidaturii Craiovei la Bruxelles – prematură
» 9 decembrie, Ziua Internațională Anticorupție
» Cu sau fără recepție, strada Caracal încă are probleme
» Craiova: Concurs de desen digital dedicat Sărbătorilor de iarnă
» Craiovenii nu sunt încântați de strada Caracal
» Ansamblul „Maria Tănase” ne oferă „Daruri de sărbători”
» “Otello” revine pe scena Operei Române Craiova
» Gorj: Suporter prins cu ţigări de canabis la meciul dintre Pandurii Târgu Jiu şi Rapid Bucureşti
» Craiova: “Ora de Programare” la Biblioteca “Aman”

Gorj

» Rapoartele de activitate ale aleşilor judeţeni, departe de ochii alegătorilor
» Suspectul de crimă din Bărbăteşti a ajuns după gratii
» Gorj: Elevi şi profesori din Mehedinţi, ajutaţi de jandarmi să coboare din staţiunea Rânca

Mehedinţi

» Gala Premiilor de Excelenţă la Severin

Sport

» Pandurii, pe mâna lui Dorian Gugu
» Tur de campionat cu final fericit
» Prima victorie în deplasare pentru voleibalistele din Bănie
» Sbârcia, locul șase la Modling
» Își revin fetele lui Tadici în meciul cu Danemarca?

Bani & Afaceri

» Pensia administrată privat, un mizilic de câțiva lei pe lună?
» Vâlcea: Primăria Ocnele Mari, executată silit

Sanatate

» Obezitatea infantilă, la cote alarmante în România
» Cade tavanul la „Filantropia“

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top