Horoscop

Autori


Berbec

Aveţi de gând să staţi cu familia şi să vă odihniţi, dar nu reuşiţi. De dimineaţă se ivesc o serie de probleme urgente. Nu vă este uşor, dar reuşiţi să vă descurcaţi cu bine, mai ales dacă veţi ţine cont şi de părerile celor din jur. Spre seară vă pregătiţi pentru o călătorie în interes familial, împreună cu partenerul de viaţă. Vă sfătuim să vă verificaţi bagajele de două ori pentru că riscaţi să uitaţi ceva important.

Taur

Ar fi bine să vă ascultaţi intuiţia şi să renunţaţi la o călătorie din care nu vă puteţi alege decât cu pierderi. De asemenea, o călătorie v-ar putea provoca şi anumite discuţii cu partenerul de viaţă. Astăzi aveţi toate şansele să câştigaţi un premiu substanţial la un concurs. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul, pentru că numai astfel vă puteţi valorifica talentul. Aveţi şansa să câştigaţi o sumă importantă de bani.

Gemeni

Puteţi avea succes într-o activitate nouă, pe care o începeţi împreună cu un prieten şi din care puteţi obţine câştiguri substanţiale. După-amiază primiţi o sumă importantă, care vă face să vă schimbaţi planurile. Trebuie să aveţi grijă la toate aspectele. Vă sfătuim să nu neglijaţi problemele membrilor de familie, chiar dacă vă costă timp şi bani, pentru că au foarte marte nevoie de dumneavoastră.

Rac

Împreună cu persoana iubită faceţi planuri ce pot părea nerealiste, însă perseverenţa vă ajută să dovediţi contrariul. După-amiază este posibil să vă certaţi cu o persoană mai în vârstă din familie, dar vă calmaţi repede, după ce vă daţi seama că nu aveţi dreptate. Este posibil să faceţi o călătorie care vă va aduce multă bucurie şi vă va ajuta să cunoaşteţi foarte multe lucruri noi.

Leu

Staţi mai bine cu banii, sunteţi plin de entuziasm şi foarte deschis în ceea ce priveşte planurile de viitor. Sunteţi într-o formă fizică perfectă, iar acest lucru vă face să iniţiaţi foarte multe activităţi, atât acasă, cât şi la serviciu. Puteţi să porniţi o afacere sau să călătoriţi, dar este o zi bună şi pentru întâlniri romantice. În cazul în care aveţi anumite nemulţumiri faţă de persoana iubită trebuie să le clarificaţi. Evitaţi speculaţiile financiare!

Fecioară

Dimineaţă aveţi un succes nesperat într-o călătorie de afaceri, care apare în ultimul moment. Vă sfătuim să nu vă pierdeţi răbdarea dacă lucrurile nu merg în ritmul care v-ar plăcea. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii de afaceri pentru că aţi putea suferi unele pierderi. După-amiază reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, iar acest lucru vă linişteşte.

Balanţă


Dimineaţă este posibil să primiţi o sumă importantă, care vă prinde foarte bine. Poate să fie o moştenire sau plata pentru o colaborare. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Dacă vă bate gândul să investiţi într-o afacere, nu ezitaţi, pentru că aveţi toate şansele să vă îmbunătăţiţi considerabil veniturile. Vă recomandăm să puneţi foarte mare accent pe odihnă pentru că în această perioadă staţi prost la capitolul sănătate.

Scorpion

S-ar putea să vă schimbaţi complet programul, dar nu este cazul să vă faceţi probleme, pentru că astăzi aveţi noroc. O persoană mai în vârstă vă dă informaţii utile pentru a demara o activitate profitabilă, iar dumneavoastră trebuie să le materializaţi cât mai eficient cu putinţă. Vă sfătuim să vă consultaţi cu partenerul de viaţă, pentru că altfel ar putea apărea anumite discuţii care nu îşi au rostul.

Săgetător

Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi din familie, de care vă bucuraţi în mod deosebit. Capacitatea de comunicare este excelentă şi vă ajută să rezolvaţi o problemă financiară care vă frământă de foarte multă vreme. În partea a doua a zilei, un prieten vă invită la petrecere. Vă sfătuim să fiţi cumpătat şi să nu faceţi nici un fel de abuz. Mare grijă la atitudinea pe care o aveţi faţă de cei din jur pentru că riscaţi să îi faceţi să se simtă inferiori.

Capricorn

În prima parte a zilei luaţi o decizie în urma căreia sunteţi nevoit să vă schimbaţi programul, iar acest lucru nu vă este tocmai pe plac. S-ar putea să fiţi contactat de câţiva prieteni, cu care faceţi pregătiri pentru o petrecere. Puneţi-vă imaginaţia la încercare pentru că aveţi capacitatea să faceţi lucruri care vor fi pe placul celor din jur. Este o zi bună pentru rezolvarea problemelor financiare.

Vărsător

Uşurinţa cu care comunicaţi vă favorizează relaţiile cu cei din jur şi vă poate aduce prieteni noi. Noile cunoştinţe vă pot aduce anumite satisfacţii, cel puţin pe plan sentimental. Trebuie să fiţi natural şi să nu abuzaţi de încrederea pe care o au cei din jur în dumneavoastră. Trebuie să fiţi mult mai responsabil când vine vorba de familie sau de anumite decizii importante.

Peşti

Aveţi succes într-o călătorie în interes de afaceri, spre mulţumirea tuturor membrilor din familie. Vă sfătuim să aveţi răbdare şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerii. În partea a doua a zilei, reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche. Din punct de vedere financiar, nu aveţi motive de îngrijorare pentru că toate merg strună.Comenteaza acum

Alte stiri

19 martie 2018

Horoscop

Berbec Se pare că resimţiţi o stare de nemulţumire şi iritare şi aveţi tendinţa să vă ieşiţi uşor din fire. Este recomandat să faceţi apel la stăpânirea de sine şi să evitaţi reacţiile exagerate. În relaţia cu partenerul de viaţă

Sumarul ediției de vineri, 5 decembrie 2014

Actualitate

» Comori din adâncuri
» „În 1983 şi 1992, premiul Nobel trebuia să poarte un nume românesc: Marin Sorescu“, de Ion Jianu – Editura EIKON Cluj 2014
» Marin Sorescu, 18 ani de nemurire
» Românii alocă, în medie, aproape 300 de lei pentru cadouri de Moş Nicolae
» România a avut cea mai mare creştere economică din UE în trimestrul al treilea din 2014
» Spor de pedeapsă de şase luni pentru George Copos
» Preşedintele suspendat al CJ Constanţa, cercetat sub control judiciar
» Gorj: CEO, monitorizat de Comisia Europeană
» Comisia Electorală Centrală a validat alegerile parlamentare din Republica Moldova
» „Condu Prudent! Alege viața!”
» Nu sunt bani pentru drumuri la Melinești
» Iarna în frig
» Case de marcat cu memorie electronică, nu cu rolă
» Gorj: Şeful Serviciului de Investiţii de la Primăria Târgu Jiu, pus sub control judiciar
» DNA cere ministrului Justiției o legislație urgentă referitoare la controlul judiciar, măsură declarată neconstituțională de CCR
» Gorj: Directorul Şcolii Padeş, în conflict de interese

Local

» Spectacolul “Crăciun Vienez”, pentru al doilea an consecutiv la Râmnicu Vâlcea
» Olt: Două femei din Corabia găsite moarte în casă, cel mai probabil din cauza unei scurgeri de gaze

Dolj

» CAO repară „eroarea“ de pe Aleea III Bariera Vâlcii
» Lucrările la cartierul chinezesc ar putea începe în ianuarie
» Clinica de Cardiologie crește văzând cu ochii
» Prof. dr. Eugen Moţa, șeful Clinicii de Nefrologie a Spitalului Județean de Urgență Craiova – „Ne lipsesc multe medicamente și materiale sanitare“
» Călărași, o comună aflată în continuă schimbare
» Șoferii craioveni au învățat că centura le poate salva viața
» Metoda „Accidentul“ l-a trimis zece ani la pușcărie
» Întreruperi energie electrică de luni
» Lipsesc sau nu bani de la CAR-ul Căminului pentru Persoane Vârstnice?
» Lucrările la Clinica de Cardiologie avansează
» Baniciu si Vintilă, în vizită la Radio Sud
» Craiova: Spectacol româno-macedonean la Colegiul Naţional “Ştefan Velovan”

Gorj

» Asistentă medicală, trimisă în judecată pentru trafic de influenţă
» Şeful IPJ Gorj, acuzat de abuz în serviciu
» Anchetă internă la primărie după reţinerea şefului de la Investiţii
» Gorj: Schiorii au ieşit pe pârtie la Rânca

Sport

» Meciul 13 a fost cu ghinion pentru Săndoi şi Cârţu
» Şcoala de Fotbal „Gică Popescu“ a falimentat
» Petre Grigoraș, la ultimele două jocuri pe banca pandurilor
» Echipele craiovene evoluează în deplasare
» România porneşte spre titlul european
» Fotbal – Rezultate, clasamente
» Fotbal – Cinci juniori ai CSU Craiova, chemaţi la naţionala sub 17 ani
» Înfrângere dureroasă la despărţirea de “Oblemenco”
» Am învins Ungaria la Craiova
» Box – Jean Bedard: Nu va dura mult până când Lucian Bute se va vindeca

Bani & Afaceri

» Mehedinţi; Minerii primesc prime de Crăciun, angajaţii RAAN nu şi-au luat nici salariile

Educatie

» Olt: Colegiul “Nicolae Titulescu” din Slatina, la ceas aniversar

Magazin

» Horoscopul săptămânii viitoare
» Ia te uită!
» Bancul zilei
» Ochiul uman poate percepe lumina infraroşie

Top