Horoscop

Autori


Berbec

Este posibil să aveţi o zi tensionată din cauza neînţelegerilor cu un coleg sau cu un partener de afaceri. Nu prea reuşiţi să vă concentraţi şi acest lucru ar putea duce la eşuarea unor planuri importante. Ar fi bine să amânaţi deciziile importante  şi să încercaţi să vă regăsiţi cât mai repede posibil. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile în contradictoriu pentru că puteţi avea de pierdut sau puteţi răni, prin atitudinea dumneavoastră, persoanele din familie.

Taur

Sunteţi destul de stresat de o lucrare pe care trebuie să o terminaţi urgent din cauză că aveţi impresia că nu o veţi termina la timp. Aveţi nevoie de sprijinul moral al celor din jur. S-ar putea ca relaţiile sentimentale să aibă de suferit dacă amânaţi o călătorie planificată mai demult. Partenerul de viaţă nu vă crede că sunteţi cu adevărat ocupat şi este posibil să vă reproşeze anumite lucruri, chiar şi din trecut.

Gemeni

Aveţi succes într-o călătorie de afaceri, dar vă sfătuim să nu vă contraziceţi cu cei care vă însoţesc şi să nu depăşiţi anumite limite. După-amiază reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală mai veche, iar acest lucru vă aduce linişte. Pe plan financiar, nu este cazul să vă faceţi griji. Banii vor apărea în curând şi veţi putea cumpăra anumite lucruri pe care vi le doreaţi de mult timp.

Rac

Dimineaţă sunteţi uşor irascibil şi riscaţi să îi adresaţi partenerului de viaţă o replică nepotrivită, care îl va deranja foarte mult. Cereţi-vă scuze imediat şi evitaţi cu orice preţ o ceartă pentru că veţi ieşi în pierdere. Nu este o zi bună pentru afaceri, dar nici pentru întâlnirile cu prietenii. Cel mai bine v-ar prinde o seară în familie, cu activităţi plăcute şi relaxante.

Leu

Se pare că sunteţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Trebuie să depăşiţi momentul cu rapiditate pentru a putea să faceţi planuri de afaceri noi, care să vă aducă profit. S-ar putea să aveţi o discuţie mai aprinsă cu persoana iubită, dacă vă schimbaţi planurile în ultima clipă, fără să îi cereţi părerea. Ar fi bine să vă limitaţi la activităţi simple şi să vă odihniţi mai mult.

Fecioară

Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor, chiar şi din lucruri foarte mărunte. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor pentru că nu sunteţi într-o perioadă în care puteţi gândi pe termen lung. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale sau să luaţi decizii importante pentru că există o foarte mare probabilitate să faceţi greşeli.

Balanţă


Nu este exclus să aveţi discuţii în familie din cauza unor probleme financiare. Puteţi evita o situaţie neplăcută dacă ţineţi cont şi de dorinţele celorlalţi şi dacă încercaţi să vă puneţi în locul lor în anumite situaţii. Vă sfătuim să nu începeţi mai multe treburi deodată, pentru că riscaţi să nu terminaţi nici una, din cauza lipsei de energie. Ar fi bine să acordaţi mai mult timp odihnei şi dacă nu vă simţiţi bine ar trebui să faceţi şi nişte analize.

Scorpion

Astăzi nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi toate întâlnirile. Trebuie să încercaţi să nu deveniţi irascibil pentru că acest sentiment vă va face să aveţi o atitudine greşită faţă de cei din jur.  Vă sfătuim să nu vă ocupaţi de probleme importante, care necesită o bună capacitate de comunicare pentru că nu veţi reuşi să le duceţi la capăt. În schimb, puteţi să rezolvaţi cu uşurinţă probleme de familie.

Săgetător

Entuziasmul de care daţi dovadă ar putea să vă atragă invidia unor persoane din anturaj, cu care nu sunteţi în relaţii foarte apropiate. Este posibil să aveţi discuţii cu persoana iubită, pentru că petreceţi prea mult timp cu prietenii. Trebuie să găsiţi o modalitate prin care să mulţumiţi pe toată lumea. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei şi să vă petreceţi mai mult din timpul liber cu cei apropiaţi.

Capricorn

S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi în relaţiile sociale şi să fiţi atras într-un conflict. Trebuie să fiţi foarte atent la argumentele pe care le folosiţi într-o discuţie. Vă recomandăm să evitaţi certurile. Ar fi bine să acceptaţi ajutorul prietenilor şi al familiei, dacă vreţi să terminaţi cu bine ce v-aţi propus. Încercaţi să fiţi mai echilibrat şi să nu vă mai bazaţi atât de mult pe intuiţie.

Vărsător

Dimineaţă s-ar putea să fiţi confuz din cauza unor probleme de natură sentimentală şi să vă concentraţi mai greu. Puteţi câştiga sume mici din colaborări, dar vă sfătuim să fiţi prudent şi să nu faceţi cheltuieli mai mari decât vă puteţu permite. Ţineţi cont de sugestiile unei persoane cu experienţă! Trebuie să vă calculaţi paşii foarte atent şi să nu comiteţi greşeli care vă pot costa.

Peşti

Va treziţi cu o stare de nervozitate nejustificată şi este posibil să aveţi reacţii necontrolate faţă de cei apropiaţi. Riscaţi să jigniţi o femeie şi să vă pară rău mai târziu. Vă recomandăm să nu încheiaţi afaceri şi să nu semnaţi documente oficiale pentru că sunteţi predispus la greşeli. Spre seară, luaţi o decizie corectă în privinţa unei călătorii. Dacă este posibil să vă însoţească partenerul de viaţă ar fi cel mai indicat.Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Horoscop

Berbec În prima parte a zilei s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage din primul moment. Vă sfătuim să fiţi prudent şi modest. La locul de muncă sau în afaceri este recomandat să fiţi foarte
20 martie 2018

Horoscop

Berbec E o perioadă favorabilă în plan profesional, care vă motivează să munciţi cu elan şi hotărâre. Ar fi bine să aveţi grijă să nu vă suprasolicitaţi, fiindcă riscaţi să ajungeţi la epuizare. Trebuie să vă menajaţi, să vă relaxaţi

Sumarul ediției de marţi, 2 decembrie 2014

Actualitate

» Protest față de scumpirea poliței RCA
» Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis că pagina de Facebook este spaţiu public, nu privat
» Compania Națională Aeroporturi București: Traficul aerian se desfăşoară în condiții normale de iarnă. Unele curse pot avea întârzieri
» 1 Decembrie sărbătorit cum se cuvine la Şimnicu de Sus
» Romanţa a fost, din nou, regină la Craiova
» Prognoza meteo pentru miercuri şi joi

Publireportaj

» Pelendava romană, descoperită la Mofleni

Local

» Olt: Piesa “Flecărelile femeilor”, pe scena Centrului Cultural “Eugen Ionescu”
» Prima zapadă la Severin
» Olt: Tomograf nou și modernizări la Spitalul Județean de Urgență Slatina
» Râmnicu Vâlcea: Pianista Ioana Lupaşcu pe scena Filarmonicii “Ion Dumitrescu”
» Mehedinţi: Utilajele au intervenit pentru deszăpezirea străzilor din Severin

Dolj

» Copiii cu boli psihice, umiliți de sistemul medical
» Bătaie de joc la „pomenile“ primăriei
» Iluminatul festiv din Bănie, mister de 60.000 de lei
» Centrul Istoric, pregătit pentru sosirea iernii
» Chermesa de la Bruxelles – Craiova Capitală Culturală Europeană – bani publici, interese private
» Firmele ar putea plăti mai mulți bani la stat din 2015
» A rămas fără permis după ce a avariat șase mașini pe bulevardul Dacia
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Craiova: Festivalul Naţional de Teatru Studenţesc, la final
» Avansări în grad la ISU “Oltenia”
» Proteste împotriva scumpirii RCA
» Îmbulzeală la alimentele din bugetul local
» Centrul Istoric ar putea fi iluminat de sărbători
» Nici un craiovean nu a fost prins de poliţişti fără anvelope de iarnă
» Craiova: Evocări şi interpretări despre consecvenţa gândirii critice, la UCV
» Craiova: Ziua Naţională, sărbătorită la Electroputere Mall

Gorj

» Vestigii de 4.000 de ani găsite pe traseul viitoarei şosele de centură
» Şomerii au început să refuze locurile de muncă
» Amplu program de sărbători la Târgu Jiu
» Negocieri la Craiova pentru deszăpezirea drumurilor
» Gorj: Angajaţii Edilitara au ieşit la deszăpezit
» Gorj: Evidenţa Persoanelor îşi întrerupe programul
» Gorj: Discuţii pentru contractul colectiv de muncă la CEO
» Gorj: Mii de familii au solicitat ajutorul la încălzire
» Gorj: Muncă „la negru” la pizzerie

Sport

» Gorjenii caută reabilitarea în meciul din Cupă cu „şepcile roşii“
» Steaua, uită-te, ora ta se apropie!
» Un fotbalist, cel mai bun portar la un turneu de handbal
» Volei (m): SCM-U Craiova s-a impus cu 3-0 în Ungaria
» Fotbal – Trei alb-albaştri convocați pentru campania Euro 2015
» Un fotbalist, cel mai bun portar la handbal
» Fotbal – Nicolae Negrilă: Să dăm un gol mai mult ca ei!
» Atletism – Lotul României pentru CE de cros de la Samokov (Bulgaria)
» Săndoi: Steaua e puternică, dar putem s-o eliminăm
» Fotbal – Pantilimon, despre meciul cu Manchester City: Acum sunt sută la sută cu Sunderland
» Fotbal – Cristiano Ronaldo, jucătorul anului în viziunea publicaţiei engleze Four Four Two

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top