17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Ia te uită!

Cod roşu la Casa Albă

Distribuţia: Gerard Butler, Morgan Freeman, Ashley Judd, Aaron Eckhart, Dylan McDermott, Angela Bassett, Rick Yune, Sean O’Bryan, Radha Mitchell
Regizor: Antoine Fuqua

Serviciile secrete americane luptă cu toate armele împotriva teroriştilor, pentru a apăra siguranţa naţională. După stabilirea unei importante întâlniri de negocieri, Casa Albă devine ţinta unui atac terorist pus la cale de o grupare nord-coreeană. Printre focuri de armă şi detonări de bombe, însuşi preşedintele Americii este luat prizonier. Toate eforturile serviciului de securitate şi ale poliţiei de salvare a instituţiei se bazează acum pe informaţiile furnizate de Mike Bannings (Gerard Butler), fost membru al gardei prezidenţiale, blocat în clădire fără ca teroriştii să ştie de existenţa sa.
„Filmul pare brutal, tocmai pentru că este ancorat în realitate“, declară Antoine Fuqua.
„Ne-am documentat foarte mult pentru a da autenticitate scenelor. Am încercat să alegem cele mai eficiente tipuri de arme folosite. Ne-am întâlnit cu scenariştii şi am prelucrat atent fiecare scenă. Ei deja scriseseră o versiune aprofundată a întâmplărilor din Casa Albă. În ceea ce priveşte asediul clădirii, nu există nici o scenă care să nu se poată întâmpla, într-o anumită măsură, şi în realitate“, a mai spus Fuqua.
Sâmbătă – 20.30 – Pro TV

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS