10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Se pare că sunteţi agitat şi nervos din cauza unor probleme financiare care vă dau senzaţia că nu se vor termina niciodată. Încercaţi să vă calmaţi, pentru că altfel riscaţi să aveţi probleme la serviciu! Este recomandabil să amânaţi deciziile importante. Evitaţi speculaţiile şi bazaţi-vă doar pe chestiunile certe, de care sunteţi în totalitate sigur.

Taur
S-ar putea ca relaţiile parteneriale să fie încordate din cauza stării de agitaţie pe care o aveţi de dimineaţă. Dacă doriţi să faceţi investiţii pe termen lung, vă recomandăm să mai aşteptaţi o vreme, pentru că acum nu vă surâde norocul şi este foarte posibil să suferiţi un eşec. Aveţi tendinţa de a miza totul pe o singură carte, ceea ce vă poate duce la pierderi de proporţii. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie.

Gemeni
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi în cea mai bună dispoziţie şi aveţi tendinţa să exageraţi. Încercaţi să nu vă susţineţi cu încăpăţânare punctul de vedere pentru că sigur nu veţi avea dreptate de fiecare dată. Aveţi grijă la atitudinea faţă de cei din jur şi la cuvintele pe care le adresaţi! Sunteţi nemulţumit din cauza problemelor financiare, dar vă sfătuim să vă păstraţi calmul.

Rac
Dimineaţă s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme familiale, care se vor rezolva dacă luaţi lucrurile cu calm şi sunteţi dispus să comunicaţi. Un prieten vă propune o colaborare care v-ar putea ajuta să vă îmbunătăţiţi simţitor situaţia financiară. Evitaţi speculaţiile! Nu este o zi favorabilă câştigurilor rapide. Trebuie să staţi mai mult timp alături de persoana iubită.

Leu
Nu încercaţi să cereţi astăzi o mărire de salariu, chiar dacă sunteţi convins că o meritaţi! Este posibil ca persoanele din jur să nu vă împărtăşească ideile, iar acest lucru vă va produce o stare de nelinişte şi de încordare. Vă sfătuim să vă limitaţi la activităţi de rutină, care nu necesită prea multă concentrare şi implicare fizică. După-amiază sunt şanse să vă liniştiţi puţin, în mijlocul familiei.

Fecioară
Dimineaţă s-ar putea să vă sune o rudă din altă localitate şi să vă anunţe că intenţionează să vă viziteze. Vă sfătuim să evitaţi discuţiile aprinse cu partenerul de viaţă şi să încercaţi să fiţi mai înţelegător faţă de el şi de nevoile lui. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie, dar plecaţi urechea şi la sfaturile prietenilor, care se vor dovedi utile. Cu banii staţi relativ bine în această perioadă.

Balanţă
Astăzi s-ar putea să nu fiţi prea inspirat şi nici prea comunicativ, iar acest lucru v-ar putea cauza probleme cu partenerul de viaţă. S-ar putea ca lipsa de comunicare să îi facă pe cei din jur să nu realizeze ce vă doriţi cu adevărat. Evitaţi întâlnirile de afaceri şi călătoriile, pentru că sunteţi predispus la greşeli! Puteţi avea succes în activităţile casnice.

Scorpion
Se pare că nu vă simţiţi în apele dumneavoastră, tocmai acum, când aveţi multe de rezolvat. Sunteţi indispus şi nu vă stă capul la nimic. Trebuie să aveţi mare grijă la comportamentul pe care îl aveţi faţă de cei din jur pentru că îi puteţi răni. Vă sfătuim să nu vă asumaţi riscuri importante, pentru că aveţi puţine şanse de reuşită. Nu vă lăsaţi cuprins de nervi şi evitaţi discuţiile în contradictoriu cu membrii familiei!

Săgetător
Dimineaţă s-ar putea să vă indispună un telefon primit de la o rudă care vă va da o veste nu tocmai plăcută. Este posibil să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie neprevăzută. Dacă circulaţi cu maşina, vă sfătuim să fiţi foarte atent, pentru că nu este exclus să plătiţi o amendă. Nu vă lăsaţi antrenat într-o ceartă pentru că este posibil să aibă urmări foarte grave.

Capricorn
Aveţi tendinţa să începeţi mai multe treburi deodată, iar în acest ritm puteţi face greşeli sau riscaţi să nu terminaţi nimic. Vă sfătuim să nu fiţi nerăbdător, pentru că veţi face greşeli. Încercaţi să vă organizaţi mai bine şi să fiţi foarte clar şi tranşant în discuţiile cu ceilalţi. În acest mod, nu veţi risca să fiţi înţeles sau interpretat greşit. Vă recomandăm să nu vă faceţi iluzii cu privire la bani, pentru că azi sunt puţine şanse.

Vărsător
Dimineaţă s-ar putea să fiţi indispus din cauza dificultăţilor financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul, indiferent ce se întâmplă, şi să ascultaţi sfaturile unei persoane mai în vârstă. Nu vă grăbiţi să trageţi concluzii despre o persoană întâlnită de curând pentru că s-ar putea să vă înşelaţi. Abţineţi-vă de la orice fel de speculaţii, pentru că s-ar putea să intraţi în conflict cu autorităţile!

Peşti
Încercaţi să fiţi mai atent la cheltuieli pentru că s-ar putea să rămâneţi fără bani. Ca să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, vă sfătuim să vă consultaţi înainte de a merge la cumpărături şi să ţineţi cont şi de achiziţiile pe care vrea şi el să le facă. Astăzi sunteţi foarte critic la adresa celor din jur, iar prin această atitudine veţi atrage antipatii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS