17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Intuiţia te ajută să rezolvi cu bine problemele de serviciu. Relaţia dintre tine şi colegii de serviciu, dar şi cea cu şefii decurge foarte bine, chiar te susţin în deciziile pe care vrei să le iei. După-amiază s-ar putea să primeşti vizita unor prieteni care îţi propun să pleci într-o călătorie. Te sfătuim să nu promiţi nimic până nu te consulţi cu partenerul de viaţă întrucât s-ar putea să aveţi discuţii pentru că nu va fi de acord cu deciziile luate de tine.

Taur
Astăzi pot avea loc schimbări în bine pe plan social şi profesional. S-ar putea să fii nevoit să pleci de urgenţă într-o delegaţie. Cu această ocazie, poţi rezolva şi câteva probleme legate de casă, iar acest lucru îi va bucura pe membrii familiei tale. Spre seară, ai ocazia să rezolvi o problemă sentimentală mai veche, care nu te lasă să te linişteşti şi să depăşeşti o anumită etapă din viaţa ta. Ascultă-ţi intuiţia şi ai încredere în ceea ce simţi.

Gemeni
Poţi să îţi faci planuri de viitor şi să începi noi activităţi în domeniul social pentru că eşti într-o perioadă care îţi permite acest lucru. Ai o sensibilitate mai mare decât de obicei şi simţi că te afectează peste măsură tot ceea ce se întâmplă în jurul tău. Te simţi foarte bine în compania prietenilor şi a persoanei iubite. Nu lua decizii importante în grabă pentru că s-ar putea să ai de pierdut.

Rac
Eşti optimist şi ai o imaginaţie de invidiat. Acest lucru îţi aduce admiraţia celor din jur. Te nemulţumeşte faptul că nu ai fonduri suficiente pentru a începe o afacere. Pune-ţi inventivitatea la lucru pentru că vei putea realiza lucruri foarte frumoase şi durabile. După-amiază s-ar putea să suferi o dezamăgire sentimentală, care se va dovedi că nu este atât de gravă încât să-ţi faci foarte multe griji.

Leu
Nu te lăsa afectat de lipsa de corectitudine a cuiva din anturaj! Te sfătuim să fii prudent şi să nu promiţi nimic dacă nu eşti sigur că poţi să te ţii de cuvânt pentru că îi poţi dezamăgi pe cei din jur. După-amiază te simţi mai în largul tău, mai ales după ce afli că îţi vor veni în vizită musafiri dragi. Alături de ei ai ocazia să te relaxezi şi să îţi aminteşti lucruri frumoase din trecut.

Fecioară
Graţie intuiţiei şi sensibilităţii, poţi avea succes pe plan profesional şi social. Profită de acest lucru şi poţi avea rezultate neaşteptate. S-ar putea să pleci într-o călătorie neprevăzută, în interes de familie. Dacă te organizezi, rezolvi lucrurile cu foarte mult calm. Trebuie să-ţi petreci mai mult timp în compania celor dragi.

Balanţă
Ai parte de o zi bună, mai ales pentru preocupări artistice. Intuiţia şi sensibilitatea îţi stimulează creativitatea, iar acest lucru te ajută foarte mult la serviciu. Dacă ai ocazia să începi o nouă activitate, îţi recomandăm să nu eziţi. Ai mari şanse de reuşită pe plan profesional, intelectual, dar şi sentimental. Spre seară, eşti invitat la prieteni. Poţi să accepţi, dar fără să faci excese de nici un fel. Nu uita că trebuie să te mai şi odihneşti!

Scorpion
Dimineaţă simţi nevoia să faci o schimbare în casă. Dacă ai resurse financiare, poţi face o achiziţie, pentru că ai mari şanse să găseşti un lucru de calitate. Va trebui să faci mai multe drumuri scurte, împreună cu partenerul de viaţă. Sfătuieşte-te cu persoana iubită pentru că împreună veţi putea lua cele mai bune decizii. Te sfătuim să te organizezi mai eficient şi să nu mai pierzi timpul cu nimicuri.

Săgetător
Dimineaţă este posibil să survină evenimente neaşteptate, care te împiedică să îţi respecţi programul obişnuit. Acest lucru nu îţi provoacă neplăceri. S-ar putea să primeşti musafiri din altă localitate sau să pleci tu în vizită la rude. Cu această ocazie, te bucuri de amintiri plăcute din trecut, care îţi dau o stare de bine. Eşti ajutat să rezolvi o problemă legată de cămin şi în acest fel te vei elibera de o povară.

Capricorn
Dimineaţa îţi este imposibil să îţi respecţi programul pentru că ai senzaţia că nu ştii de unde să începi. Ar fi bine să îţi planifici treburile importante pentru altă zi şi să îţi faci un program mai strict. Doar aşa poţi duce la îndeplinire toate sarcinile pe care le ai. S-ar putea să te întâlneşti cu un fost coleg şi să îţi petreci după-amiaza împreună cu el. Îţi recomandăm să te ocupi de problemele financiare de care nu ai avut timp până acum şi să te gândeşti serios la rezolvarea lor.

Vărsător
Ai succes în activităţile legate de cămin şi în afaceri şi acest lucru le aduce bucurie celor din jur. Eşti foarte dornic să faci schimbări în casă şi pe plan financiar şi ai toate şansele de reuşită. Familia te poate ajuta, dar trebuie să nu te gândeşti numai la tine. Îţi recomandăm să mai renunţi la egoism. Nu îţi pune speranţe prea mari în banii pe care trebuie să îi primeşti dintr-o afacere.

Peşti
Ai o zi foarte încărcată, cu multe probleme de rezolvat la serviciu şi acasă. Nu trebuie să te îngrijorezi din acest punct de vedere pentru că ambiţia şi ideile originale te ajută să duci totul la bun sfârşit. Relaţiile cu cei din jur sunt excelente, iar acest lucru îţi aduce bună dispoziţie. Ţine cont şi de părerile partenerului de viaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS