10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Demarezi o afacere care îţi va aduce în scurt timp avantaje materiale consistente. După-amiază, o cunoştinţă îţi propune o colaborare pe termen lung. Deşi pare tentantă, te sfătuim să analizezi cu mare atenţie propunerea şi să nu te grăbeşti să dai un răspuns. Sfătuieşte-te cu cei apropiaţi şi în acest fel vei putea să iei o decizie corectă, care să îţi aducă avantaje.

Taur
În prima parte a zilei ai ocazia să te afirmi pe plan social, în urma unei activităţi caritabile pe care o promovezi cu succes. Eşti foarte implicat sufleteşte şi orice reuşită îţi aduce satisfacţii majore. Este o zi bună pentru a începe studiu, pentru comunicare cu persoanele mai tinere şi pentru călătorii în interesul familiei. Ai grijă să te exprimi cât mai clar, pentru a nu risca să fii înţeles greşit de partenerul de viaţă!

Gemeni
Activitatea intelectuală îţi este perturbată de mici probleme în relaţiile parteneriale, care nu îţi dau voie să reuşeşti tot ce îţi propui. Dacă reuşeşti să te concentrezi suficient şi să nu rişti exagerat, poţi obţine câştiguri financiare consistente. Trebuie să reuşeşti să te detaşezi de probleme, pentru că altfel rişti să nu mai poţi avea câştiguri, iar aceasta îţi va afecta situaţia financiară.

Rac
Capacitatea de comunicare te ajută să stabileşti noi relaţii de parteneriat care îţi aduc avantaje. Încep să apară rezultatele financiare ale muncii depuse în ultima vreme, iar acest lucru te ambiţionează şi mai mult să îţi faci treaba în mod profesionist. Pentru deciziile importante, ţine seama şi de părerile partenerului de viaţă, care poate fi cel mai de nădejde sfătuitor. Ai grijă de sănătate!

Leu
Ai idei originale, pe care un prieten apropiat le susţine şi te ajută să le duci la îndeplinire. Astăzi ai un randament foarte bun şi poţi să rezolvi tot ce ţi-ai propus. S-ar putea să întâmpini mici dificultăţi pe plan financiar, dar ai forţa necesară să ameliorezi situaţia într-un timp relativ scurt. Te poţi baza pe sprijinul unei persoane mai în vârstă, care îţi este alături indiferent de ceea ce faci.

Fecioară
Reuşitele în afaceri din ultima perioadă te determină să te gândeşti la o investiţie pe termen lung. Partenerul de viaţă şi un bărbat mai în vârstă din familie te susţin. Îţi recomandăm să eviţi speculaţiile de orice fel şi să mergi pe certitudini. Dacă vei persevera, vei avea toate şansele să te bucuri de mari reuşite. Împărtăşeşte mai multe clipe alături de familie şi caută să te relaxezi cât mai mult. Cu cât eşti mai odihnit, cu atât vei da mai mult randament.Balanţă
Eşti într-o formă intelectuală excelentă şi reuşeşti să le oferi sfaturi utile prietenilor, pentru care îţi vor fi recunoscători. Ai grijă să nu faci promisiuni pe care nu eşti sigur că le vei putea respecta! Limitează-te la lucrurile de care eşti sigur. În acest fel nu îi vei dezamăgi pe cei din jur. Nu trebuie să forţezi lucrurile şi trebuie să acţionezi cu calm în toate situaţiile.

Scorpion
Intuiţia te ajută să rezolvi probleme foarte dificile, din care nu credeai că vei putea să ieşi curând. Ar fi bine să te ocupi mai mult de problemele casei, pe care le-ai cam neglijat. Dacă reuşeşti să te mobilizezi, familia va fi foarte mulţumită de acţiunile tale. Dacă te implici într-o afacere care presupune riscuri financiare, îţi recomandăm să te consulţi cu partenerul de viaţă.

Săgetător
În prima parte a zilei te ocupi de o problema financiară de care nu ai avut timp până acum. Dacă acţionezi cu calm, o vei putea rezolva cu uşurinţă, fără mari bătăi de cap. După-amiază, o rudă îţi propune să te asociaţi într-o afacere prosperă. Te sfătuim să acceptaţi propunerea, pentru că puteţi obţine beneficii importante din această afacere şi îţi poţi îmbunătăţi situaţia materială.

Capricorn
Te adaptezi cu uşurinţă la situaţii noi şi reuşeşti să rezolvi unele probleme ale casei. Inspiraţia şi claritatea în gândire te ajută să le dai sugestii excelente celor care îţi solicită sfaturi. Prin intermediul tău, au parte de reuşite şi îţi vor fi foarte recunoscători pentru acest lucru. Este favorizată comunicarea cu prietenii şi cu membrii familiei. Poţi accepta o ieşire cu prietenii, pentru că vei avea ocazia să trăieşti momente agreabile.

Vărsător
Te afli într-un moment favorabil din toate punctele de vedere. Ai ocazia să obţii câştiguri financiare nesperate şi să te afirmi în societate. Relaţiile cu partenerul sunt excelente, ceea ce îţi întăreşte moralul şi te face să excelezi pe toate planurile. Poţi să te bazezi pe intuiţie. Trebuie doar să te bucuri de moment, pentru că totul îţi este favorabil. Poţi organiza o ieşire romantică alături de persoana iubită pentru că ai toate şansele să-ţi iasă excelent .

Peşti
Astăzi poţi avea realizări deosebite pe plan profesional şi social şi trebuie să profiţi de ele. Fii cât mai activ pentru că dispui de forţa necesară de a reuşi să faci foarte multe lucruri foarte bine. În partea a două a zilei, pleci într-o călătorie neplanificată. Pare să fie o deplasare în interes personal, care va reprezenta începutul unei ascensiuni în activitatea profesională.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS