16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşeşti să te faci remarcat datorită spiritului de aventură şi ambiţiei, iar acest lucru atrage atenţia celor din jur. Dacă propui prietenilor o ieşire sau o excursie, te sfătuim să ţii cont şi de ideile lor pentru că lucrurile nu vor ieşi bine dacă le organizezi doar după placul tău. Ar fi bine să fii mai diplomat şi să asculţi părerile din jurul tău.

Taur
Ai încredere în forţele proprii, eşti îndrăzneţ şi plin de iniţiative şi trebuie să profiţi de acest lucru. Ai grijă însă la exagerări! Nu este cazul să ai impresia că eşti superior celorlalţi! Este o zi bună pentru deplasări în interes personal. Poţi avea mari satisfacţii pe plan social şi financiar. Comunici foarte bine cu cei tineri din familie şi ai ocazia să împărtăşeşti momente de bucurie alături de ei.

Gemeni
Ai un succes nesperat în afaceri şi poţi să te afirmi în societate. Acest lucru îţi va aduce beneficii financiare. Ambiţia de care dai dovadă dimineaţă te aduce alături de oameni dispuşi să te ajute din toate punctele de vedere. Relaţiile cu cei din jur sunt foarte bune şi, dacă ai nevoie de ajutor, nu ezita să-l ceri celor apropiaţi. Îţi recomandăm să eviţi speculaţiile pentru că ele pot dăuna planurilor pe care urmează să le pui în aplicare.

Rac
Poţi să faci schimbări importante, în special pe plan sentimental şi în afaceri. Eşti hotărât şi plin de îndrăzneală şi simţi că poţi să duci la bun sfârşit multe proiecte pe care le ai în plan.
Este posibil să legi noi prietenii, să stabileşti relaţii parteneriale şi asocieri. Îţi recomandăm să profiţi de această conjunctură favorabilă şi să încerci să o fructifici cât de mult poţi.

Leu
Reuşeşti să rezolvi probleme familiale şi de afaceri, iar asta îţi provoacă o satisfacţie deosebită. Îţi recomandăm să ţii seama de sfaturile unei rude mai în vârstă ca să nu ai probleme cu legea sau cu persoanele din jurul tău. Deşi nu stai prea bine cu banii, după-amiază s-ar putea să pleci într-o călătorie în interes de familie. Nu te descuraja din cauza situaţiei financiare pentru că vei avea şansa, în scurt timp, să obţii nişte câştiguri importante.

Fecioară
Depăşeşti uşor toate dificultăţile şi ai succes pe toate planurile. Este o zi bună pentru examene, lucrări şi proiecte pentru că îţi poţi folosi calităţile intelectuale la cote maxime. Relaţiile sentimentale sunt foarte bune, dar îţi recomandăm să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă pentru că simte nevoia să stea în compania ta.

Balanţă
Dimineaţa s-ar putea să ai o controversă cu partenerul de viaţă. Este posibili să fie vorba de un conflict mai vechi pe care îl aveţi şi care a rămas neclarificat. Trebuie să fii diplomat şi să dai dovadă de răbdare pentru că doar în acest fel poţi lămuri lucrurile. Te sfătuim să nu rişti nimic, pentru că poţi să pierzi bani sau să ai conflicte cu legea. Cântăreşte foarte bine mişcările şi nu face nimic la întâmplare.

Scorpion
Te sfătuim să fii atent pe ce cheltuieşti banii, altfel rişti să ai discuţii cu partenerul de viaţă sau să iroseşti banii pe ceva care nu îţi este util. Acordă mai multă atenţie problemelor sentimentale! Nu merită să le neglijezi de dragul banilor pentru că ai putea să regreţi foarte mult. Comunică mai mult cu partenerul şi cu oamenii din jurul tău.

Săgetător
Nu stai prea bine pe plan financiar, motiv pentru care eşti preocupat să găseşti noi surse de venituri. Ai tendinţa să rişti cam mult din disperarea de a ameliora situaţia financiară. Te sfătuim să fii prudent şi să nu faci ceva ce ai putea să regreţi. Nu încerca să faci ceva în afara legii! Persoana iubită te poate sprijini să treci mai uşor peste probleme, iar dacă simţi nevoia de ajutor nu ezita să i-l ceri.

Capricorn
Dimineaţă eşti tentat să începi mai multe treburi în acelaşi timp. Nu te grăbi şi pune-ţi lucrurile în ordine. Ai şanse să câştigi bani, dar îţi recomandăm să te abţii de la speculaţii.
Te sfătuim să nu neglijezi părerile unei rude mai în vârstă pentru că s-ar putea să te ajute mai mult decât te aştepţi. Este posibil să petreci o seară romantică împreună cu persoana iubită.

Vărsător
Simţi nevoia să schimbi ceva în viaţa ta, în special pe plan sentimental, pentru că ai anumite neplăceri din acest punct de vedere. Dimineaţă faci cunoştinţă cu o persoană atrăgătoare, care îţi place din prima clipă. Te sfătuim să nu fii prea îndrăzneţ pentru că s-ar putea să se încheie totul, înainte de a fi început. Fii mai îngăduitor cu o persoană în vârstă şi încearcă să te pui în situaţia celor din jurul tău, pe care nu îi înţelegi de foarte multe ori.

Peşti
Te agiţi cam mult, dar reuşeşti să îţi păstrezi optimistul şi încrederea în forţele proprii. Te sfătuim să nu neglijezi problemele celor apropiaţi, ca să nu se creadă că eşti indiferent la situaţia în care se află. Fii mai prudent şi respectă legile cu stricteţe ca să nu ai probleme cu autorităţile! Pe plan financiar este totul bine, dar ar fi indicat să nu exagerezi cu cheltuiala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS