11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Dimineaţă s-ar putea să amâni o călătorie în interes personal, din cauza banilor care nu îţi ajung. Este momentul să te concentrezi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung, care să îţi aducă mai multe beneficii faţă de cele de până acum. Spre seară, s-ar putea să fii invitat la o petrecere. Te sfătuim să refuzi. Este mai bine să rămâi acasă pentru că starea fizică nu îţi permite.

Taur
În prima parte a zilei eşti inhibat şi nu te poţi exprima foarte clar, iar acest lucru s-ar putea să stârnească anumite confuzii. Îţi recomandăm să eviţi întâlnirile cu prietenii, pentru că s-ar putea să fii înţeles greşit, din cauza problemelor de comunicare. Acest lucru ar putea duce chiar la conflicte mai puternice. Nu face investiţii şi nu cumpăra obiecte de valoare! Pune accent pe odihnă şi pe organizarea timpului într-un mod benefic.

Gemeni
Te indispune o problemă minoră de sănătate, ce te neliniştește şi te face să te gândeşti la lucruri grave, care nu există, de fapt. Nu eşti prea sociabil şi preferi să fii singur. Trebuie să depăşeşti repede această etapă, care nu îţi poate aduce decât neplăceri. Cel mai bine ar fi să nu refuzi dialogul cu prietenii sau cu partenerul de viaţă, pentru că ei sunt remediul în această perioadă mai dificilă.

Rac
Astăzi nu îţi recomandăm să călătoreşti şi nici să urmăreşti câştiguri financiare. Eşti prea puţin sociabil şi poţi pierde în afaceri. Nu sunt excluse nici deziluziile pe plan social. Este posibil ca anumite cunoştinţe să te dezamăgească şi să facă lucruri la care nu te-ai fi aşteptat. Relaţiile sentimentale nu au de suferit, cu condiţia să fii mai atent la problemele partenerului de viaţă şi să încerci să fii alături de el.

Leu
Îţi poţi îmbunătăţi considerabil situaţia financiară. Ai ocazia să obţii cu uşurinţă mici câştiguri, atât de la serviciu, cât şi de pe urma unei afaceri. Sunt şanse să faci o investiţie pe termen lung. De asemenea, poţi face planuri legate de pregătirea profesională a cuiva din familie. Acest lucru îi va fi de mare ajutor pentru viitor şi îţi va mulţumi la un moment dat pentru implicarea ta.

Fecioară
Dimineaţă nu ai chef să discuţi cu nimeni şi nici măcar să rezolvi problemele care te privesc în mod direct. Fii atent, pentru că te poţi izola la serviciu! Îţi recomandăm să fii mai sociabil. Problemele care te frământă nu sunt chiar atât de grave, iar tu îţi faci griji exagerate. Încearcă să te linişteşti şi să găseşti soluţii pentru fiecare dificultate.

Balanţă
La serviciu eşti foarte bine dispus şi munceşti cu tragere de inimă. Ai însă grijă, pentru că sunt colegi care te sapă şi care vor să îţi găsească orice greşeală mică. Astăzi nu ai cum să câştigi mulţi bani şi trebuie să nu cheltuieşti prea mult pentru că este posibil să nu mai poţi să acoperi datoriile. Te sfătuim să acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Scorpion
În prima parte a zilei simţi nevoia să vorbeşti cu cineva despre problemele sentimentale care te apasă de ceva timp. Ai impresia că eşti neglijat şi că nu ţi se apreciază sentimentele. Te  sfătuim să nu te laşi pradă sentimentelor, întrucât rişti să devii melancolic şi să ţi se pară că totul este împotriva ta. Nu fii morocănos! O asemenea atitudine poate accentua neînţelegerile cu persoana iubită.

Săgetător
S-ar putea să pierzi o afacere profitabilă, din cauza prudenţei exagerate care te face să fii prea suspicios. Nu eşti prea sociabil şi rişti să te izolezi de cei din jur, iar acest lucru îţi va face rău. Când îţi vei da seama, ar putea fi prea târziu. Trebuie să calculezi bine lucrurile şi să realizezi ce îţi doreşti cu adevărat şi de la tine şi de la cei din jur.

Capricorn
Eşti într-o stare de nerecunoscut şi cei din jur încearcă să te scoată din sentimentul de apatie în care ai căzut. De vină pot fi oboseala acumulată şi problemele financiare, care te preocupă serios în ultima vreme. Într-adevăr, situaţia economică nu este prea bună pentru tine, dar nici nu este cazul să exagerezi gândindu-te la acest lucru. Te sfătuim să nu iei decizii de unul singur.

Vărsător
Se pare că te concentrezi mai greu, din cauza neînţelegerilor cu persoana iubită. De aceea, şi dificultăţile de la serviciu ţi se par mai mari decât de obicei şi mai greu de depăşit. Poţi să câştigi bani cu uşurinţă, cu condiţia să nu îţi forţezi norocul. Îţi recomandăm să fii mai atent cu cei din jur pentru că au nevoie de sprijinul tău. Ascultă sfaturile celor care te iubesc şi ţine cont de ele în totalitate pentru că ei pot fi cei care te ajută să ieşi din orice dificultate.

Peşti
Astăzi ai succes în afaceri şi trebuie să profiţi de acest lucru. Ori vei încheia un contract, ori îţi vei găsi al doilea serviciu. Oricum ar fi, situaţia ta materială se va îmbunătăţi considerabil, iar acest lucru îţi dă încredere. Îţi recomandăm să eviţi discuţiile în contradictoriu pentru că este posibili să nu ai dreptate de fiecare dată. Nu refuza sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie! O ieşire cu prietenii ar fi mijlocul ideal prin care o să te relaxezi total.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS