12.3 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti tentat să te angajezi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Nerăbdarea şi nervozitatea îţi pot reduce randamentul sau îţi pot face probleme la serviciu. Te sfătuim să fii foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile şi greşelile, care vă pot atrage reproşuri din partea şefilor. Nici în familie lucrurile nu vor sta foarte bine dacă nu acorzi timpul necesar persoanelor apropiate.

Taur
Se anunţă o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Se pare că aveţi opinii diferite în ceea ce priveşte o investiţie importantă. Îţi recomandăm să îţi temperezi impulsivitatea pentru că din cauza ei poţi lua decizii greşite. Dacă reuşeşti să eviţi o ceartă, situaţia se va rezolva în scurt timp. Te poţi baza pe sprijinul familiei pentru că numai aşa vei reuşi.

Gemeni
Se pare că nu eşti în apele tale şi ţi se pare că totul este împotriva ta. Te sfătuim să nu îţi asumai noi responsabilităţi, pentru că rişti să îţi iroseşti energia. Eşti predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstrează-ţi calmul şi învaţă să îţi temperezi caracterul. Viaţa este frumoasă, frumuseţea ei poate fi observată doar când există un echilibru sufletesc oferit de starea de calm.

Rac
Ai tendinţa să devii impulsiv. Te sfătuim să fii prudent în tot ceea ce faci pentru că s-ar putea să ai parte de momente neplăcute. După-amiază primeşti o sumă importantă de bani, care o să te bucure foarte mult. Cu această ocazie reuşeşti să îţi echilibrezi situaţia financiară. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional.

Leu
Este posibil să ai probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate şi a stării de tensiune în care te afli. Ar fi bine să reduci ritmul de muncă şi să îţi dozezi efortul în funcţie de puterea ta de muncă. De asemenea, te sfătuim să eviţi luarea deciziilor importante în domeniul afacerilor, pentru că nu eşti într-o perioadă potrivită pentru acest lucru. O ieşire cu prietenii ar fi remediul cel mai bun care să te scoată din starea de tensiune.

Fecioară
Poţi să devii irascibil din cauza surmenajului. Te sfătuim să eviţi activităţile care necesită efort şi putere de concentrare. Poţi să te ocupi de probleme casnice pentru că ai ocazia să faci mici schimbări în cămin. Nu trebuie să răspunzi provocărilor unui bărbat mai în vârstă pentru că vei avea de pierdut. Fii diplomat şi încearcă să depăşeşti micile obstacole cu mult calm şi eleganţă.

Balanţă
În cursul dimineţii eşti puţin cam agitat şi nu reuşeşti să îţi controlezi impulsivitatea. Rişti să provoci discuţii aprinse şi să răneşti persoanle apropiate. Cel mai bine ar fi să te dedici activităţilor de rutină. De asemenea, ar fi bine să circuli cu prudenţă, pentru că eşti predispus la accidente de circulaţie. Mizează pe intuiţie şi canalizează-ţi energia către lucrurile care îţi fac o reală plăcere.

Scorpion
S-ar putea să ai o discuţie aprinsă cu o persoană tânără şi să spui cuvinte jignitoare la adresa ei. Există pericolul să fii implicat într-un accident de circulaţie. Te sfătuim să amâni călătoriile cu autoturismul, ca să eviţi eventualele probleme. Evită speculaţiile financiare şi bazează-te pe lucruri concrete. Fii mai atent la persoanele din familie pentru că s-ar putea să aibă anumite nemulţumiri la adresa ta.

Săgetător
Deşi treci printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reuşeşti să rămâi optimist şi încerci să îţi mobilizezi partenerii de afaceri. În felul acesta puteţi trece peste obstacole. Eşti predispus la accidente. Trebuie să dai dovadă de prudenţă în tot ce faci. Ai grijă şi la odihnă pentru că lipsa ei ţi-ar putea cauza neplăceri.

Capricorn
În prima parte a zilei, eşti nemulţumit de tot ce se petrece şi ai tendinţa de a contrazice pe toată lumea. Ai tendiţa, de asemenea, să te crezi superior celor din jur, dar acest lucru nu îţi aduce beneficii. Îţi recomandăm să acorzi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă. Împreună, puteţi rezolva o problemă financiară care vă cauzează disconfort.

Vărsător
Ţi-ai propus să faci ceva folositor pentru casă şi ai toate şansele să reuşeti să faci ceva frumos. Poţi să te bazezi pe intuiţie. În partea a două a zilei s-ar putea să ai mici probleme de sănătate. Îţi recomandăm să acorzi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale pentru că doar în acest mod îţi poţi găsi liniştea sufletească. Prietenii îţi pot fi de mare ajutor într-o decizie importantă.

Peşti
Se pare că eşti irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu îţi temperezi nervozitatea, rişti să strici relaţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Concentrează-te asupra activităţilor ce nu suportă amânare! Îţi recomandăm să eviţi speculaţiile de orice fel pentru că nu te vor ajuta la nimic bun. Ai grijă şi cu partenerul de viaţă. Vorbeşte-i cu calm şi acordă-i mai multă atenţie decât o faci de obicei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS