8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
În această săptămână, Berbecii se vor confrunta cu tot felul de situaţii neplăcute, mai ales în viaţa profesională. Este posibil să aibă de înfruntat atacurile unor colegi sau să realizeze că au luat nişte decizii greşite. Partea bună este că vor ieşi cu capul sus din aceste confruntări, dar nu vor uita curând aceste emoţii negative. În dragoste, lucrurile vor fi armonioase, dacă vor şti să-şi controleze nervii.

Taur
În zilele care urmează, Taurii trebuie să demonstreze că sunt nişte prieteni adevăraţi, întrucât cineva apropiat le va solicita sfaturile într-o problemă. Se preconizează un conflict la locul de muncă, probabil cu un superior. În relaţiile amoroase sunt mai înclinaţi spre profunzime şi sunt dispuşi să consolideze ceva serios. Situaţia financiară este la cote foarte bune, nu au de ce să-şi facă griji din acest punct de vedere.

Gemeni
Gemenii încearcă să avanseze în planurile lor de viitor, dar sunt multe persoane în jurul lor care vor încerca să le facă necazuri, în special la serviciu. Poate fi vorba de invidii sau de plata unor poliţe. Gemenii nu vor putea bloca aceste atacuri şi se vor lovi de câteva greutăţi. În ceea ce priveşte dragostea, lucrurile stau bine, dar Gemenii trebuie să încerce să se relaxeze mai mult.

Rac
Racii vor avea mai mult chef să se ocupe de ei şi acest lucru le va face foarte bine din punct de vedere psihic, îi va ajuta să fie mai calmi şi mai binedispuşi. În cuplu vor apărea câteva certuri, legate de nişte remarce acide. Nimic ireparabil, dacă Racii vor şti când să cedeze. Situaţia financiară este medie, vor fi mulţumiţi, dar e loc şi de mai bine. Să aibă grijă să nu fie amestecaţi în intrigi la locul de muncă.

Leu
Leii vor începe săptămâna cu o dezamăgire legată de bani. Vor avea nişte frământări şi neclarităţi legate de statutul lor profesional: este important să discute din timp cu cei cu care lucrează, pentru a lămuri situaţia. În dragoste, îşi fac planuri mari şi partenerul se dovedeşte la înălţime. Este recomandat să nu-şi neglijeze prietenii, pentru că vor avea curând nevoie de ajutorul acestora.

Fecioară
Pentru Fecioare, săptămâna va fi propice călătoriilor în interes profesional. Îşi vor face cunoştinţe utile şi îşi vor îndeplini toate sarcinile. Banii vor fi suficienţi pentru planurile lor, dacă vor şti să-i gestioneze corect. Nu este momentul pentru achiziţii inutile, chiar dacă o Fecioară nu refuză niciodată un chilipir. În dragoste, Fecioarele singure vor avea multe ocazii de flirt, dar nimic mai mult. Trebuie să viseze mai puţin şi să acţioneze mai mult.

Balanţă
Pentru Balanţe urmează o săptămână a contrastelor. Una caldă, una rece. Vor primi o veste bună de la persoana iubită, dar nu-şi vor putea pune planurile în aplicare din cauza unor probleme de serviciu. Vor câştiga bine, dar vor avea şi cheltuieli foarte mari. Atenţie la toate cheltuielile legate de locuinţă, nu este timpul pentru achiziţii importante. Să fie atente să nu-şi neglijeze jobul, chiar dacă nu au nici un chef de muncă.

Scorpion
Scorpionii vor fi frământaţi de tot felul de întrebări legate de relaţia de cuplu. Nu se mai simt iubiţi şi încearcă să despice firul în patru şi să interpreteze fiecare gest şi vorbă a partenerului. Acest lucru nu este necesar, o simplă discuţie deschisă ar putea să le dea răspunsurile pe care le caută. E bine să discute şi cu prietenii apropiaţi, pentru a primi şi nişte păreri mai obiective.

Săgetător
Săgetătorii vor avea o săptămână foarte activă, aşa cum le place lor. Vor cunoaşte multă lume, vor ieşi des şi se vor distra. Banii nu-i vor stresa şi nici nu vor avea chef să se gândească la lucruri serioase. În dragoste, cei cuplaţi pot avea probleme din cauza lipsei de comunicare şi a orgoliului exagerat. Să nu uite nici de viaţa profesională, pentru că vor primi nişte responsabilităţi care presupun mult efort.

Capricorn
Capricornii vor fi din nou numai cu gândul la bani. Vor dori să schimbe ceva important în viaţa lor şi pentru asta vor avea nevoie de câştiguri importante. Norocul este de partea lor şi vor găsi cu uşurinţă oportunităţi financiare serioase. La serviciu vor ajunge în centrul atenţiei datorită unor idei interesante pe care le expun. În dragoste, riscă să comită nişte gafe sau să nu răspundă aşa cum trebuie aşteptărilor partenerului.

Vărsător
În zilele următoare, Vărsătorii vor fi cam dificili şi morocănoşi. La baza acestui comportament nesuferit poate sta o nemulţumire profundă, legată de evoluţia lor personală sau profesională. Cei din jur vor încerca să-i ajute, dar Vărsătorii vor fi foarte necomunicativi. Vor avea şansa unor speculaţii financiare destul de profitabile, este bine să nu rateze ocazia.

Peşti
Pentru Peşti se preconizează călătorii importante, care le pot schimba viaţa, chiar dacă la început acest lucru nu pare posibil. Va trebui ca Peştii să-şi adune toată energia şi să gândească pozitiv. Situaţia financiară nu va fi strălucită, dar nici nu vor avea necazuri legate de bani. Dragostea e încă un subiect controversat, dar şanse de împlinire sentimentală vor apărea în viitorul apropiat, trebuie doar ca ei să ştie să profite de ce le oferă destinul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS