13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Începi ziua obosit şi nervos, motiv pentru care nu este exclus să ai probleme la serviciu şi cu partenerul de viaţă. Te sfătuim să nu te laşi copleşit de un insucces în afaceri, chiar dacă paguba nu este neglijabilă. Păstrează-ţi calmul şi nu te certa cu partenerul de viaţă pentru că vina o să-ţi aparţină în totalitate.

Taur
S-ar putea ca partenerul de viaţă să îţi înţeleagă greşit dorinţa de libertate. Ai grijă ce şi cum spui! La nervi există riscul să rosteşti cuvinte greu de iertat. Se pare că nici prietenii nu sunt de acord cu ideile tale. Cel mai bine ar fi să te exprimi cât mai clar, altfel rişti să creezi confuzie în rândul celor din jur. Fă-ţi planuri pe termen lung, iar deciziile importante pe care ar trebui să le iei azi lasă-le pe altă zi.

Gemeni
Dimineaţă nu reuşeşti să îţi respecţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute, care te derutează. Organizează-te cât mai bine, pentru că rişti să pierzi din vedere o chestiune importantă. Nu este momentul să te ocupi de afaceri, pentru că poţi avea parte de un eşec usturător. Ţine cont de sfaturile unui prieten cu experienţă şi fă-ţi puţină ordine în viaţă.

Rac
S-ar putea să afli că o persoană apropiată este grav bolnavă sau chiar mai rău. Ţi se cere ajutorul şi eşti nevoit să faci mai multe drumuri împreună cu prietenii. O femeie mai în vârstă te ajută cu bani şi cu sfaturi. Te sfătuim să faci tot posibilul pentru a evita o ceartă cu persoana iubită, pentru că ai putea să o răneşti foarte mult. Încearcă să dai mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi astfel îţi vei recăpăta liniştea sufletească.

Leu
Relaţiile cu prietenii nu merg prea bine. Ai tendinţa de a fi autoritar şi vrei să îţi impui punctul de vedere chiar şi în familie, spre dezamăgirea partenerului de viaţă. Te sfătuim să fii mai diplomat şi să asculţi şi părerile celor din jur. Nu trebuie să ai impresia că tu deţii adevărul absolut pentru că nu este deloc aşa. Este o zi favorabilă călătoriilor, iar dacă te hotărăşti să pleci, vei avea parte de o experienţă minunată.

Fecioară
S-ar putea să întâmpini dificultăţi la serviciu din cauza ideilor tale nonconformiste, care pentru ceilalţi vor părea ciudate. Nu te enerva şi împacă-te cu gândul că alţii preferă cărările bătătorite. După-amiază eşti invitat pe neaşteptate la o petrecere de către o persoană cu care nu te-ai mai văzut de mult.

Balanţă
Îţi recomandăm să amâni întâlnirile de afaceri, pentru că nu eşti în cea mai bună formă la capitolul comunicare. Este indicat să eviţi deciziile importante, mai ales la locul de muncă. Spre seară este posibil să te pregăteşti pentru o călătorie în interes personal, iar acest lucru îţi va face plăcere, mai ales că simţi nevoia de libertate. Fii mai atent la problemele familiei pentru că s-ar putea să primeşti reclamaţii că îi neglijezi pe cei apropiaţi.

Scorpion
Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, însă partenerul de viaţă s-ar putea să nu îţi aprecieze deloc exagerările, ba chiar să-l deranjeze peste măsură. Trebuie să dai dovadă de tact şi să ţii cont de părerile unei persoane mai în vârstă din familie. Dacă trebuie să pleci într-o călătorie, poţi fi liniştit: totul va merge conform planurilor şi vei avea multe reuşite.

Săgetător
Ai de rezolvat o mulţime de probleme dificile. Dacă nu reuşeşti să îţi controlezi nervozitatea, există riscul să faci gesturi pe care le vei regreta. Îţi recomandăm să acorzi mai multă atenţie relaţiilor sentimentale şi celor mai tineri din familie. Mai mult timp petrecut cu familia ţi-ar putea aduce liniştea şi ţi-ar pondera agitaţia pe care o resimţi. Nu trebuie să grăbeşti lucrurile, indiferent despre ce este vorba.

Capricorn
Este posibil să se accentueze dificultăţile financiare şi problemele sentimentale. Nu trebuie să îi reproşezi partenerului de viaţă că a făcut cheltuieli inutile pentru că poate fi doar o părere subiectivă. După-amiază eşti invitat la o petrecere. Nu te enerva dacă se fac glume pe seama ta, iar dacă nu eşti într-o stare foarte bună, refuză invitaţia.

Vărsător
Nu eşti mulţumit de nimic şi ai tendinţa să-i critici pe toţi cei care îţi ies în cale. Îţi recomandăm să nu închei contracte pentru că ai putea fi înşelat. Rişti să faci greşeli care te pot pune în conflict cu autorităţile. Ar fi bine să vorbeşti deschis cu persoanele apropiate şi să te descarci în faţa lor. Cere-le sfatul şi bazează-te pe sprijinul pe care ţi-l pot oferi. Îţi va fi de mare ajutor.

Peşti
Fii prudent şi temperează-ţi nervozitatea, altfel rişti să ai probleme cu sănătatea. Decât să începi o discuţie aprinsă cu cineva, mai bine pleacă. După-amiază intri în posesia unei mari sume de bani, din cauza căreia este posibil să te cerţi cu partenerul de viaţă. Ar fi bine să ţii cont de nevoile întregii familii şi să renunţi la egoism.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS