6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti nevoit să iei o decizie dificilă. Va trebui să accepţi sau să refuzi un loc de muncă mai bine plătit, dar cu un program prelungit. Nu te grăbi să dai un răspuns! Te sfătuim să nu iei în serios o ceartă cu partenerul de viaţă. Mâine nici nu vei mai şti de la ce a început. Ascultă sfaturile unui prieten cu experienţă, care s-ar putea să te ajute să priveşti lucrurile într-o altă manieră.

Taur
Dimineaţă ai de făcut mai multe drumuri scurte, dar acestea nu te vor obosi prea tare. Este posibil să ai o discuţie aprinsă cu partenerul de viaţă, pentru că ai cheltuit prea mult. Trebuie să faci tot posibilul să eviţi o ceartă! Sunt şanse să îţi îmbunătăţeşti situaţia financiară. Nu este exclus să primeşti o moştenire.

Gemeni
S-ar putea să primeşti o veste proastă, care îţi afectează viaţa sentimentală şi te pune serios pe gânduri. Te sfătuim să fii prudent şi să nu faci promisiuni pe care nu poţi să le respecţi. S-ar putea să te cerţi cu o persoană mai în vârstă din cauza banilor, iar tu trebuie să fii cel care lasă de la el. Trebuie să fii răbdător şi să rezolvi lucrurile cu calm.

Rac
S-ar putea ca şefii să îţi reproşeze că nu ţi-ai făcut bine treaba. Te sfătuim să nu inventezi justificări. Ai grijă să nu îţi descarci nervii acasă! Spre seară, îţi regăseşti calmul şi buna dispoziţie cu prilejul unei întâlniri cu prietenii. Partenerul de viaţă te poate ajuta să treci mult mai uşor peste dificultăţi, asta în cazul în care îi vei da posibilitatea să o facă.

Leu
Eşti anunţat că trebuie să pleci urgent într-o delegaţie. Această schimbare de program nemulţumeşte întreaga familie, pentru că aveaţi alte planuri. După-amiază s-ar putea să fii indispus din cauza unui conflict cu o rudă mai în vârstă. Te sfătuim să îţi păstrezi calmul şi să îţi pui ordine în gânduri.

Fecioară
Se pare că ai probleme financiare. Din cauza lor, este posibil să nu te simţi prea bine într-un grup de prieteni. Evită discuţiile în contradictoriu, pentru că problemele de acasă s-ar putea să te agite şi să te facă să crezi că toate lucrurile sunt împotriva ta. Îţi recomandăm să îţi asculţi intuiţia şi să ţii cont de sfaturile unei femei mai în vârstă. Aceasta ţi-ar putea aduce echilibrul.

Balanţă
Pentru că refuzi să mergi într-o vizită la rude, relaţiile cu partenerul de viaţă s-ar putea să devină încordate. Încearcă să ţii cont de dorinţele acestuia, chiar dacă nu ţi se par cele mai potrivite. Se pare că nu ai succes nici în afaceri. Cel mai bine ar fi să eviţi speculaţiile financiare. Limitează-te la activităţi de rutină şi menajează-ţi sănătatea!

Scorpion
Te indispun schimbările de la locul de muncă, dar te sfătuim să îţi stăpâneşti nervozitatea, pentru că rişti să îţi complici situaţia. Nu ridica tonul la o persoană mai tânără din familie! În general, astăzi este recomandat să eviţi discuţiile aprinse, pentru că pot degenera şi pot avea urmări grave. Găseşte o activitate plăcută, care să-ţi ocupe timpul şi care să te ajute să te echilibrezi din punct de vedere psihic.

Săgetător
Trebuie să faci o alegere care se va dovedi foarte dificilă. Va trebui să îţi faci timp şi pentru cei apropiaţi, pentru că altfel rişti să ajungi la conflicte şi chiar să rupi relaţii vechi. Partenerul de viaţă îţi reproşează că te ocupi de prea multe şi îl neglijezi. Te sfătuim să ai grijă de sănătate, pentru că agitaţia de jur îţi poate face probleme.

Capricorn
Eşti inventiv şi ai o imaginaţie debordantă, care îţi aduce satisfacţii. Te sfătuim să îţi valorifici aceste atuuri în carieră şi afaceri. Ţine cont de sfaturile unui prieten, pentru că ajutorul lui va fi foarte folositor. După-amiază, relaţiile sentimentale pot fi excelente. Acest lucru se va întâmpla doar dacă nu-i faci persoanei iubite reproşuri nemeritate. Fii înţelegător!

Vărsător
Sunt şanse să primeşti o sumă mare de bani sau să ţi se propună o colaborare importantă. S-ar putea ca o vizită la prieteni să nu decurgă întocmai cum ţi-ai dori, pentru că s-ar putea să întâlneşti o persoană a cărei prezenţă nu-ţi va face plăcere. Ar fi bine să nu-i reproşezi partenerului de viaţă că a insistat să mergeţi în vizită. Nu lua decizii în grabă!

Peşti
Ai tendinţa să fii excesiv de critic la serviciu şi acest lucru poate atrage antipatia colegilor. Te ambiţionezi să rezolvi o problemă complexă şi te deranjează lipsa de interes a celorlalţi. După-amiază îţi regăseşti calmul şi buna dispoziţie. Sunt şanse să te simţi foarte bine printre prieteni, dacă alegi momentul potrivit pentru o ieşire cu ei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS