6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
S-ar putea să suferi pierderi financiare ca urmare a eşecului unei afaceri în care ți-ai pus mari speranţe. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt tensionate şi din cauza dificultăţilor de comunicare. Înarmează-te cu răbdare şi evită speculaţiile financiare! Dacă simţi nevoia de ajutor, nu ezita să apelezi la familie. Ai grijă la odihnă şi la starea de sănătate.

Taur
Eşti irascibil din cauza problemelor financiare. Dacă nu încerci să-ţi temperezi nervozitatea, rişti să jigneşti un prieten, apoi să regreţi că ai făcut-o. Nu este o zi bună pentru a susţine examene sau proiecte şi nici pentru călătorii. Poţi, însă, să petreci momente plăcute în compania persoanei iubite şi a celor tineri din familie. Fii prudent în afirmaţii şi încearcă să eviţi speculaţiile de orice fel. Mizează pe comunicare şi bazează-te pe lucrurile ce ţin de partea sentimentală.

Gemeni
Întâmpini mai multe obstacole şi ai impresia că îţi iroseşti energia, ceea ce îţi creează o stare de nervozitate. Ţi se pare că nimic nu iese aşa cum îţi doreşti. Cei din jur te înţeleg şi încearcă să te ajute. Relaţiile cu persoana iubită au o evoluţie favorabilă. Spre seară, rezolvaţi împreună o problemă casnică. Ai încredere în cei din jur şi ascultă-le sfaturile.

Rac
Ai tendinţa să reacţionezi impulsiv şi rişti să îţi îndepărtezi partenerii de afaceri şi prietenii. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă diplomaţie, pentru că doar în această manieră vei putea rezolva lucrurile. Te sfătuim să îţi menajezi sănătatea şi să te odihneşti mai mult. Acordă mai multă atenţie problemelor personale ale membrilor familiei şi fii alături de ei în orice situaţie, pentru că s-ar putea ca tu să găseşti rezolvarea.

Leu
Un prieten nu îşi respectă promisiunea făcută cu puţin timp în urmă, ceea ce te irită peste măsură şi nu reuşeşti să-i înţelegi atitudinea. Nu are rost să te enervezi, mai ales că întârzierea s-ar putea să aibă cauze obiective. Dacă vei da dovadă de înţelegere, vei evita o ceartă sau chiar ruperea legăturilor de prietenie. Ascultă sfaturile unui membru mai în vârstă din familie, iar acest lucru te va ajuta să te echilibrezi.

Fecioară
Astăzi nu este indicat să te ocupi de probleme care necesită mult tact. Eşti irascibil şi nu reuşeşti să fii convingător în activităţile pe care le întreprinzi. Îţi lipseşte inspiraţia şi din această cauză este recomandat să eviţi chestiunile importante, care ar putea avea urmări neplăcute pe viitor. În schimb, relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune, iar cu sănătatea nu ai probleme.

Balanţă
Ai de gând să îţi asumi prea multe responsabilităţi şi s-ar putea să nu le faci faţă singur. Nu este o zi bună pentru afaceri şi rişti să înregistraţi pierderi financiare. Pune mai mult accent pe lucrurile care te mulţumesc sufleteşte, iar chestiunile financiare pune-le pe locul doi. Dacă pleci la drum, îţi recomandăm să fii precaut şi să îţi verifici cu atenţie maşina şi bagajele.

Scorpion
Te trezeşti foarte prost dispus, iar în prima parte a zilei este posibil să ai dificultăţi de comunicare, ce îţi pot afecta relaţiile sociale şi sentimentale. Nu este momentul să începi noi activităţi sau afaceri, oricât ar fi de tentante, pentru că rişti să pierzi. Nu dispui de inspiraţie sau de putere de convingere. Cel mai bine ar fi să te axezi pe odihnă şi să îți pui ordine în gânduri. Toate neplăcerile se vor rezolva în timp.

Săgetător
Îţi dedici timpul unor activităţi intelectuale, cu riscul de a te îndepărta de prieteni, dar satisfacţia morală este deosebită. Reuşeşti să rezolvi toate problemele familiei şi eşti dispus să te sacrifici pentru asta. Dacă se iveşte ocazia să pleci într-o călătorie, te sfătuim să renunţi. Eşti predispus la accidente. Nu ţi-ar strica o ieşire cu cineva care te înţelege, pentru că acest lucru te poate ajuta să ieşi din rutină.

Capricorn
Resimţi o stare de inhibiţie care te împiedică să te exprimi clar şi rişti să nu transmiţi exact ceea ce doreşti. Din cauza dificultăţilor de comunicare, este indicat să amâni întâlnirile programate pentru azi. De asemenea, nu este momentul să faci investiţii sau să cumperi obiecte de valoare. Este posibil să nu faci cea mai bună alegere, pentru că nu reuşeşti să înţelegi ce vrei cu adevărat.

Vărsător
Dimineaţă s-ar putea să fii indispus din cauza unor mici probleme de sănătate şi să devii mai puţin sociabil. Ar fi foarte bine să nu refuzi comunicarea cu prietenii şi cu partenerul de viaţă. Ei ar putea avea soluţiile salvatoare care te pot scoate din amorţeală. Seara primeşti vizita unei rude care reuşeşte să îţi redea buna dispoziţie şi să destindă atmosfera din căminul tău.

Peşti
Nu este o zi favorabilă călătoriilor în interes de afaceri. Şansele de a obţine câştiguri financiare sunt mici pentru că nu eşti inspirat. Relaţiile sentimentale pot fi excelente, dacă acorzi mai multă atenţie partenerului de viaţă şi comunicaţi suficient. Familia îţi este alături şi te sprijină în toate activităţile. Spre seară vei ieşi la o întâlnire cu prietenii. Acest lucru te va ajuta să te destinzi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS