24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Un prieten te ajută să clarifici o neînţelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Trebuie să ai răbdare! Totul va reveni repede la normal, iar lucrurile se vor clarifica rapid. Îţi recomandăm să nu ignori sfaturile celorlalţi, doar din dorinţa de a-ţi demonstra independenţa. Ai nevoie de sprijinul familiei în deciziile pe care le iei. Nu uita să te odihneşti şi să te gândeşti la sănătate.

Taur
Ai multe de făcut, atât acasă, cât şi la serviciu, dar se pare că nu eşti în cea mai bună formă şi nu reuşeşti să duci la bun sfârşit toate activităţile pe care ţi le propui. Eşti irascibil şi rişti să te iei la ceartă cu cei din jur, chiar şi din motive banale. Nu încerca să îţi impui punctul de vedere în faţa prietenilor şi a partenerului de viaţă, pentru că s-ar putea să nu ai dreptate. Gândeşte-te de două ori înainte să spui ceva!

Gemeni
Eşti plin de energie şi reuşeşti să duci la bun sfârşit o lucrare mai veche, foarte importantă pentru tine. Nu trebuie să te grăbeşti să refuzi o propunere de colaborare, pentru că s-ar putea să-ţi aducă beneficii. Te sfătuim să te consulţi cu o persoană cu experienţă şi să ţii cont de sfaturile pe care ţi le dă. Dacă nu eşti atent, poţi declanşa o ceartă în familie, care poate avea consecinţe serioase.

Rac
Nu reuşeşti să te încadrezi în programul de la serviciu, spre nemulţumirea şefilor şi a colegilor. Îţi cam lipseşte entuziasmul, ceea ce ar putea să îţi creeze neplăceri şi în familie. Încearcă să îi înţelegi pe cei din jur, mai ales când îţi cer sfaturi! Cel mai bine ar fi să vezi partea bună a lucrurilor şi să îţi găseşti activităţi plăcute, care să te facă să depăşeşti momentele dificile.

Leu
Eşti nemulţumit de atitudinea celor din jur şi rişti să devii impulsiv şi morocănos faţă de tot ceea ce se întâmplă. După-amiază, primeşti o sumă importantă de bani de la o rudă apropiată. S-ar putea, însă, ca partenerul de viaţă să nu fie de acord să cumpăraţi un obiect de valoare. Ca să eviţi un scandal, te sfătuim să nu iei nici o decizie în pripă, pentru că este posibil să ai de pierdut. Ia lucrurile cu calm şi toate se vor rezolva de la sine.

Fecioară
Te enervezi la serviciu, pentru că nu reuşeşti să îţi termini treaba la timp şi ai impresia că toate lucrurile se întorc împotriva ta. Apelează la ajutorul colegilor pentru că este foarte probabil ca ei să te facă să vezi lucrurile optimist. Ar fi bine să îi arăţi persoanei iubite mai multă afectivitate şi să nu o neglijezi. Nu te lăsa acaparat de problemele personale şi încearcă să rezolvi totul cu răbdare.

Balanţă
Ar fi bine să îţi rezolvi de dimineaţă problemele importante, pentru că dispui de mai multă energie. În a doua parte a zilei, dorinţa ta de libertate poate să ducă la o deteriorare a relaţiilor cu persoana iubită şi chiar la o despărţire. Acordă mai multă atenţie relaţiilor sentimentale! De asemenea, nu te angrena în activităţi care să te solicite în exces, pentru că rişti să nu le poţi finaliza în maniera în care îţi doreşti.

Scorpion
Ai ocazia să faci schimbări importante pe plan sentimental şi chiar să îţi găseşti jumătatea pe care o cauţi de mult timp. Dimineaţă, faci cunoştinţă cu o persoană care poate să îţi atragă atenţia din prima clipă. Îţi recomandăm să nu te pripeşti, să judeci lucrurile şi să iei în calcul toate posibilităţile. Gândeşte-te la aşteptările pe care le ai de la persoana pe care vrei să o ai lângă tine.

Săgetător
S-ar putea să fii nemulţumit de atmosfera creată la locul de muncă de un coleg. Te sfătuim să eviţi speculaţiile şi să nu te angajezi în discuţii aprinse, pentru că există posibilitatea să nu ai dreptate şi să îţi faci impresii greşite. Dorinţa de independenţă te poate îndepărta de prieteni. Ai grijă la deciziile pe care le iei şi ţine cont de sfaturile familiei. Ai nevoie de ajutorul celor din jur pentru a putea depăşi stările de agitaţie.

Capricorn
Este posibil să te cerţi cu persoana iubită, pentru că simţi că te înţelege greşit sau nu este alături de tine în totalitate. Încearcă să lămureşti lucrurile cu calm! După-amiază ai de făcut mai multe drumuri scurte pentru a rezolva probleme de afaceri, dar acest lucru nu te va obosi prea tare. Te sfătuim să eviţi speculaţiile financiare şi să nu faci abuz de capacităţile tale intelectuale, pentru că s-ar putea să nu reuşeşti să dai randamentul dorit.

Vărsător
Dacă pleci într-o călătorie totul se va derula conform planurilor şi te vei putea declara foarte mulţumit. Relaţiile cu prietenii sunt foarte bune, dar este posibil să ai discuţii cu partenerul de viaţă. Totul se va putea rezolva mai uşor, dacă apelezi la ajutorul unei rude. Ar fi bine să dai dovadă de mai multă diplomaţie. Ascultă şi părerile celor din jur şi încearcă să pui pe primul loc persoanele importante din viaţa ta!

Peşti
Este posibil să ai probleme la serviciu, dacă nu respecţi indicaţiile şefilor şi nu eşti atent la toate detaliile. Te sfătuim să amâni tranzacţiile financiare şi deciziile importante în afaceri. Ar fi bine să comunici mai mult cu persoana iubită şi să încerci să o înţelegi. Cu ajutorul ei poţi găsi soluţii în anumite probleme financiare care pot apărea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS