16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Unul dintre părinţi vă va face un anunţ de care se va bucura întreaga familie. În ceea ce priveşte proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber, acestea vor suferi unele modificări, care însă nu vă vor deranja într-o prea mare măsură. Prietenii de pe alte meleaguri vor lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă face o propunere. Gândiţi-vă înainte de a da un răspuns.

Taur
Aveţi ocazia să faceţi schimbări importante în viaţa dumneavoastră, mai ales pe plan sentimental. Relaţiile cu partenerii de afaceri sunt favorizate. În partea a doua a zilei, intraţi în legătură cu persoane importante. Vă recomandăm să evitaţi speculaţiile de orice fel şi să ţineţi cont de sfaturile partenerului de viaţă. Un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere ce pare profitabilă.

Gemeni
Prietenii sau rudele aflate pe alte meleaguri vor lua legătura cu dumneavoastră, ceea ce vă va face mare plăcere. Veţi avea unele discuţii constructive cu fiinţa iubită referitoare la programul din timpul liber şi până la urmă veţi reuşi să vă impuneţi punctele de vedere. Vi se va face o propunere de colaborare, dar nu este cazul să daţi un răspuns înainte de a vă fi clare toate condiţiile.

Rac
Activităţile sociale vă vor face mare plăcere, mai ales că vă vor da posibilitatea de a vă întâlni cu prietenii, de a vă relaxa. N-ar fi exclus să cunoaşteţi o persoană care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. În cazul în care doriţi să plecaţi într-o călătorie, şansa va fi de partea dumneavoastră, chiar dacă veţi avea parte de mai multe cheltuieli decât v-aţi propus. Nervozitatea cauzată de problemele financiare poate să vă creeze probleme la serviciu.

Leu
Popularitatea dumneavoastră este în creştere şi, chiar dacă vor mai exista unele controverse cu prietenii, nimeni nu se va supăra şi veţi reuşi să străluciţi în societate oriunde vă veţi duce. Starea fizică va fi bună, dar, totuşi, n-ar strica să vă păstraţi măcar o oră pentru odihnă şi relaxare. Veţi primi o informaţie pe care nu este cazul să o luaţi drept bună. S-ar putea să aveţi parte de o zi cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă şi acasă.

Fecioară
Din punct de vedere sentimental, situaţia nu este chiar cea pe care v-aţi dori-o, dar, atâta timp cât relaţia cu persoana iubită este echilibrată, nu este cazul să interveniţi. Din punct de vedere intelectual, funcţionaţi la limita superioară, dar nu este un moment potrivit pentru a lua decizii în chestiuni importante. Păstraţi-vă ceva mai mult timp pentru activităţile gospodăreşti.

Balanţă
Situaţia financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, demonstrând astfel că nu aţi muncit degeaba. Partenerul de viaţă ar putea avea o mică neînţelegere cu unul dintre părinţi. Cel mai bine ar fi să nu interveniţi în nici un fel. Aţi putea să mai schimbaţi câte ceva în aspectul exterior şi, cu siguranţă, n-o să vă pară rău. În prima parte a zilei, aveţi contacte cu persoane importante, care contribuie la reuşita unei afaceri.

Scorpion
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora în tot ce doriţi să întreprindeţi. Colaborările ar trebui evitate. Acordaţi mai multă atenţie membrilor mai tineri ai familiei!

Săgetător
Veţi avea o întrevedere cu prietenii. Veţi discuta despre proiecte de interes comun şi veţi fi tentat să vă impuneţi punctele de vedere. Cel mai bine ar fi să vă arătaţi ceva mai conciliant, mai înţelegător. Nu este cazul să vă grăbiţi şi să faceţi lucrurile de mântuială, deoarece toate acestea se vor întoarce împotriva dumneavoastră în scurt timp. Aveţi idei bune, care merită să fie puse în practică.

Capricorn
Situaţia financiară vă va interesa în mod special în această perioadă. Dialogul cu partenerul de suflet v-ar putea ajuta să puneţi lucrurile la punct. N-ar fi exclus să primiţi o propunere de colaborare, ce se va dovedi rentabilă în scurt timp. Veţi avea o stare de agitaţie, de nelinişte pe tot parcursul zilei. Este posibil să aveţi neînţelegeri cu o cunoştinţă mai veche. În gospodărie aţi putea finaliza o activitate demarată cu mai mult timp în urmă.

Vărsător
Veţi avea de făcut o mulţime de drumuri care vă vor scăpa, într-o oarecare măsură, de starea de agitaţie din ultimul timp. Vă veţi întâlni cu prietenii, care vă vor face propuneri interesante. N-ar fi exclus nici să fiţi tentat să faceţi o investiţie în cămin. Nu luaţi însă nici o decizie până nu vă veţi consulta cu rudele apropiate. Reuşiţi să rezolvaţi o problemă sentimentală. Relaţiile cu persoana iubită sunt excelente.

Peşti
În cămin s-ar putea deteriora câte ceva, dar, cum remedierile se vor face cu uşurinţă, nu este cazul să vă enervaţi. Este foarte posibil să fie nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a vă vedea cu rudele, dar şi cu partenerii de distracţie. Persoanele mai tinere din familie se pare că vă vor face o surpriză plăcută, care vă va ajuta să încheiaţi ziua foarte optimist.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS