10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăHoroscopHoroscopul săptămânii viitoare

Horoscopul săptămânii viitoare

Berbec
Sunteţi din ce în ce mai apreciat, mai ales de către parteneri, fie asociaţi în afaceri sau parteneri de viaţă, or acest lucru se observă încă de la începutul săptămânii. Aveţi un simţ de observaţie ascuţit în această perioadă, motiv pentru care vă puteţi concentra cu uşurinţă asupra relaţiilor, descoperind ce anume trebuie schimbat pentru a le îmbunătăţi. Căutaţi să vă adunaţi după o perioadă destul de dificilă.

Taur
Se pare că, oricât de mult aţi munci şi oricât de conştiincios aţi fi, rezultatele acţiunilor cu greu se văd, iar meritele sunt obţinute de alte persoane. Recomandat este să aveţi răbdare, totuşi, să nu fiţi dezamăgit de ceea ce observaţi; cât de curând veţi avea parte de acei oameni care vă vor susţine din umbră şi care vă vor propulsa. Dacă aveţi ceva de cerut, cuiva, încercaţi să faceţi acest lucru la sfârşitul săptămânii.

Gemeni
Concentraţi-vă gândurile şi faptele asupra rezolvării unor probleme majore, la scară mare. Acum aveţi puterea de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi găsiţi uşor mijloacele pentru a implementa noi reguli sau sisteme. În special la jumătatea acestei săptămâni. Orice veţi cere, veţi obţine. Acum vă este recomandat să vă faceţi curăţenie în gânduri. Simţurile vi se ascut, mintea vă este alertă şi rapiditatea în mişcări accentuată.

Rac
De această dată, familia vă va oferi confortul emoţional de care aveţi atât de multă nevoie. Începând din prima zi a săptămânii, chiar. Vă exprimaţi cu uşurinţă şi ştiţi ce aveţi de făcut pentru a obţine ceea ce v-aţi propus, iar ambientul în care armonia este percepută de la distanţă nu vă va lipsi. În schimb, în această săptămână nu este indicat să faceţi achiziţii costisitoare.

Leu
Fiţi cu mare băgare de seamă la toate onorurile de care veţi avea parte în această săptămână. În spatele lor se ascunde un grăunte de interes, o fărâmă de minciună, o jumătate de adevăr. Fiţi cu ochii-n patru şi să nu credeţi nici o informaţie primită fără a o verifica înainte, validată fiind din mai multe surse diferite. Ascultaţi doar sfaturile persoanei iubite sau ale prietenilor despre care ştiţi clar că sunt oameni de încredere.

Fecioară
Simplificaţi datele problemei, eliminaţi ideile superficiale şi concentraţi-vă asupra personajelor-cheie din viaţă, în loc să vă încărcaţi cu fel de fel de responsabilităţi închipuite. Este momentul să începeţi să vă revizuiţi modul în care vă comunicaţi părerile, felul în care vă construiţi conceptele şi limbajul pe care îl folosiţi. Învăţaţi să aşteptaţi momentul oportun pentru a vă comunica opiniile.

Balanţă
De această dată prietenii sunt cei care vă ajută şi vă susţin în demersurile pe care doriţi să le faceţi. Încă din a doua zi a săptămânii este posbil să aveţi parte de noutăţi care vă vor aduce bucurie atunci când le veţi primi sau poate chiar de surprize neaşteptate. În continuare, vă este recomandat să nu decideţi soarta unor parteneriate care până acum nu au fost aşa cum v-aţi aşteptat. Orice ofertă primită – vizată este a patra zi a săptămânii – reprezintă un cal troian.

Scorpion
Sunteţi apărat – cineva, acolo sus, vă iubeşte şi vă poartă de grijă şi acest lucru se va vedea în fiecare zi a săptămânii. În primul rând, săptămâna începe cu bucurii. Probabil partenerul de viaţă vă va aduce un cadou la care nu vă aşteptaţi sau o  veste bună. Apoi, veţi observa cum încet-încet, o nouă direcţie în ceea ce priveşte cariera se întrevede la orizont.

Săgetător
O săptămână în care aţi putea profita din plin de „ocazia astrală“ şi să vă vizitaţi prietenii sau să ieşiţi cu aceştia în oraş, distrându-vă aşa cum de mult timp nu aţi mai făcut-o. Distracţia este garantată, la fel şi circumstanţele atenuante pentru acestea. În schimb, în ceea ce priveşte afacerile şi locul de muncă, se pare că nu acceptaţi şi alte răspunsuri decât acelea pe care le doriţi. Vestea bună este aceea că oamenii cu care aveţi de-a face vă vor urma.

Capricorn
Se pare că gânduri vechi şi griji neîndepărtate încep să revină, încercând să vă strice buna dispoziţie şi starea interioară de bine de care aveţi parte. Cu toate acestea, aveţi o săptămână în care rugăciunile vă sunt ascultate şi ajutorul divin acordat. Cu alte cuvinte, decât să vă plângeţi de milă, încercaţi să puneţi ţara la cale, dar nu înainte de a judeca la rece evenimentele din ultima perioadă.

Vărsător
Optimismul vă este observat din orice unghi. Starea de bine şi puterea de a aduce în prim-plan rezolvări pentru situaţii care păreau de nedepăşit sunt caracteristice acestei perioade, în ceea ce vă priveşte. Vă este recomandat să ascultaţi ceea ce au de spus cei din jur, atunci când încep a-şi descrie grijile sau ceea ce îi preocupă; pentru unii, aţi putea reprezenta însăşi salvarea. Este o perioadă foarte bună pentru a discuta noile condiţii ale unor contracte vechi.

Peşti
Sunteţi pe cale să obţineţi ceea ce v-aţi dorit cel mai mult. Ceea ce încă vă este necunoscut, cât de curând vi se va revela.  Prezenţa unei planete de Foc într-un semn zodiacal de Foc (Marte în semnul Săgetătorului) impune manifestarea liberă a spiritului, luaţi aminte la acest aspect. Disciplina şi ordinea sunt uitate, trăirea clipei devine principala preocupare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS