5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Te aşteaptă o zi în care te vei vedea cu multă lume. Relaţia cu cei din jur va evolua excelent, ceea ce îţi va permite să te bucuri din plin de această zi. Dacă ţi se va propune să faci câţiva paşi pe jos, nu ai de ce să refuzi. Va fi o bună ocazie de a te mai debarasa de surplusul de energie de care dai dovadă de o bună bucată de vreme. Te îngrijorează starea de sănătate a unui membru mai tânăr al familiei.

Taur
Eşti dornic să ieşi în societate, iar ocaziile nu se vor lasă prea mult aşteptate. Întâlnirea cu prietenii îţi va face mare plăcere, căci vei află veşti dintre cele mai plăcute. N-ar fi exclus ca o persoană din anturajul apropiat să îţi facă o promisiune, care să însemne mult pentru tine în viitorul apropiat. Contactul cu rudele de pe alte meleaguri îţi va face, de asemenea, plăcere. Ai mari şanse de reuşită în activităţi casnice: curăţenie, reparaţii, mutat mobilă etc.

Gemeni
Dorinţa şi capacitatea de a te manifesta în societate vor face ca popularitatea ta să atingă nivelul maxim în această perioadă. Vei avea nenumărate ocazii de a-ţi face noi prieteni sau de a obţine susţinerea necesară pentru punerea în practică a proiectelor pe care le ai în vedere. Nu este exclus ca o rudă apropiată să aibă o realizare mai deosebită, la care şi tu ai avut o mică contribuţie.

Rac
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit în această zi. Vei primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i dai curs, pentru că într-un astfel de context ai putea cunoaşte pe cineva care îţi va fi de un real folos în viitorul apropiat. Discuţiile cu persoana iubită te irită, iar starea de nervozitate îţi poate afecta relaţiile sociale. Îţi recomandăm să te exprimi clar şi să nu eviţi comunicarea. Ar fi bine să îţi mai temperezi orgoliul.

Leu
Starea ta generală este bună, dar atenţie căci suprasolicitarea îţi poate provoca probleme de sănătate pe fond nervos. Activităţile practice îţi vor da posibilitatea să te mai relaxezi într-o oarecare măsură, dar nici aici nu este cazul să exagerezi. Încearcă să-ţi faci un program echilibrat, în care divertismentul să fie îmbinat cu odihnă şi relaxarea. Este posibil să ai un conflict cu o persoană mai în vârstă din familie. Tensiunile se pot aplana foarte uşor, cu o vorbă bună.

Fecioară
Entuziasmul tău este la limita superioară, ceea ce te va aduce în centrul atenţiei anturajului. Astăzi eşti ceva mai sensibil decât în mod obişnuit şi ţi-ar prinde bine să-ţi păstrezi câteva ore în compania partenerului de suflet. Nu face mari eforturi sau excese şi încearcă să te limitezi la activităţi de rutină!

Balanţă
Comunicarea cu cei din jur îţi face mare plăcere, căci te ajută să te relaxezi după zilele agitate. Aţi putea face câteva drumuri în afară localităţii, ocazie cu care vei cunoaşte o persoană ce ţi-ar putea da sfaturi importante. Interesul pentru relaţia cu rudele mai îndepărtate va creşte simţitor în această perioadă. Ai putea afla o veste interesantă. N-ar strica să te odihneşti mai mult.

Scorpion
În prima parte a zilei, ai dificultăţi de concentrare, ceea ce te scoate din sărite. Cel mai bine ar fi să amâni deciziile importante. Acordă mai mult timp odihnei! Te aşteaptă o săptămâna grea, cu multe probleme de rezolvat. Spre seară, îţi face plăcere să întâlneşti o persoană cu care nu te-ai văzut de mult timp. Va fi nevoie să faci câteva drumuri la rugămintea prietenilor.

Săgetător
Lucrurile îţi ies destul de greu, dar asta şi din cauza faptului că eşti cam obosit. Oricum, perspectiva imediată este destul de optimistă. Relaţia cu prietenii se va îmbunătăţi şi asta te va ajuta la restabilirea echilibrului interior. Vei fi tentat să te implici în activităţi deosebite, care să-ţi satisfacă dorinţa de nou. De la cineva aflat la drum, vei primi o informaţie îmbucurătoare.

Capricorn
Te vei simţi mai relaxat decât în ultimile zile, dar cum capacitatea de a-ţi concentra energiile spre un singur scop este destul de scăzută, ar fi bine să nu te implici în activităţi deosebite. În familie vor avea loc evenimente care îţi vor face plăcere, care îţi vor îmbunătăţi considerabil starea de spirit şi îţi vor alunga oboseala. Ai tendinţa de a fi impulsiv. Te sfătuim să îţi calculezi bine fiecare pas, în special în afaceri şi pe plan sentimental.

Vărsător
Pentru călătoriile pe care le ai în plan, conjunctură astrală te va avantaja în mod special, în această perioadă. Vei putea pleca la drum singur sau cu prietenii, pentru divertisment sau pur şi simplu pentru a te vedea cu rudele. Oricum, nu vor lipsi ocaziile de a îmbina plăcutul cu utilul, ceea ce va fi chiar pe placul tău. De dimineaţă s-ar putea să fii indispus şi să nu te porţi corect cu persoana iubită. Nu este exclus ca de aici să înceapă o ceartă în toată regula.

Peşti
Din punct de vedere fizic vei funcţiona excelent. Vei fi dinamic, iar reacţiile rapide îţi vor permite să te descurci cu situaţii dintre cele mai diverse. Mintea ta produce idei excelente, aşa că poţi să te implici în tot felul de activităţi intelectuale. Relaţia cu prietenii evoluează cum nu se poate mai bine, ceea ce te ajută să fii mai relaxat. Va trebui să pleci de urgenţă într-o delegaţie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS