10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Reuşeşti să comunici ceva mai bine cu partenerul de suflet. Pentru a nu strica acest echilibru, fragil totuşi, ar fi de dorit să eviţi să-i adresezi critici. Zona coloanei vertebrale va fi ceva mai sensibilă în această perioadă. Colegii nu se vor arăta prea dornici să te ajute, aşa că ar fi bine să te bazezi numai pe propriile forţe. Este o zi bună pentru a trece la schimbări în domeniul afacerilor şi pe plan sentimental.

Taur
În această perioadă va trebui să te ocupi de problemele rămase nerezolvate de mai mult timp. Există posibilitatea unui mic accident, aşa că, pe cât posibil, nu te implica în activităţi cu grad mare de risc. Se trag tot felul de sfori şi se încearcă rezolvarea unor probleme importante în culise. Fii prudent şi nu te lăsa entuziasmat de orice informaţie vei primi! Dimineaţa nu prea reuşeşti să faci ce ţi-ai propus, pentru că intervin o mulţime de evenimente neprevăzute.

Gemeni
Evită să te încăpăţânezi şi să îţi susţii cu prea multă înverşunare punctele de vedere. Încearcă să fii ceva mai cooperant şi, mai ales, mare atenţie să nu stârneşti gelozia partenerului. Situaţia profesională este în ansamblu bună. La serviciu se vor ivi tot felul de situaţii şi nu îţi va fi prea uşor să le descurci. Din punct de vedere financiar, situaţia se va îmbunătăţi. Este recomandat să îţi asculţi intuiţia.

Rac
Activităţile sociale în care eşti implicat îţi vor permite să cunoşti persoane care îţi vor stârni interesul. Vei face o bună impresie şi vei putea miza pe sprijinul unei persoane din anturajul apropiat. Eşti optimist şi plin de energie şi asta te mobilizează să realizezi lucruri deosebite. Unul dintre proiectele pentru timpul liber va trebui amânat. Seara te vei simţi foarte bine într-o vizită la prieteni, unde vei fi în centrul atenţiei.

Leu
Energia fizică va fi sub nivelul obişnuit, aşa că nu este de dorit să te implici în activităţi dificile. Încearcă să îţi faci un program echilibrat, pentru că surmenajul poate face mult rău sănătăţii tale. Lucrurile la serviciu evoluează constant, fără surprize. În cazul în care doreşti să faci o schimbare, ziua de astăzi ţi-ar putea aduce o surpriză. Tot astăzi, ai putea avea o divergenţă cu un coleg. După-amiază ai ocazia să pui bazele unei afaceri.

Fecioară
Vei avea de semnat contracte, acte financiar-contabile, de obţinut aprobări. Toate se vor poticni la un moment dat, dar eforturile pe care le vei face vor da până la urmă rezultate. De bani nu vei duce lipsă, deşi vei avea destule cheltuieli de făcut. Entuziasmul şi optimismul de care dai dovadă te vor ajuta să obţii rezultate bune în activităţile în care eşti implicat.

Balanţă
Nu eşti nici pe departe în forma ta cea mai bună, aşa că fă-ţi un program cât mai lejer. La serviciu, vei avea parte de tot felul de evenimente care te vor scoate din ritm şi nu vei reuşi să realizezi mare lucru. Ai tendinţa de a aştepta prea mult de la partenerul de suflet. Dacă ai fi ceva mai realist, ar fi mai bine pentru toată lumea. N-ar fi exclus să ai parte de o aventură. Te sfătuim să îți stăpânești nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă.

Scorpion
Este posibil ca unele neplăceri legate de sănătate să te împiedice să te achiţi cu succes de sarcinile de la serviciu. Dacă ţi se va cere să rămâi peste program nu este cazul să eziţi. Oricum, şefii îţi vor aprecia într-o mai mare măsură eforturile depuse. Situaţia ta financiară are toate şansele să se îmbunătăţească, ceea ce îţi va distrage atenţia de la aspectele mai puţin plăcute ale vieţii.

Săgetător
Eşti cam nemulţumit, dar, de fapt, exagerezi. Dacă ai fi mai conciliant şi mai înţelegător ai putea rezolva chiar mai multe decât ţi-ai propus. O surpriză plăcută ar putea veni de la prietenii aflaţi pe alte meleaguri. Starea de agitaţie, de nelinişte va fi mare pe tot parcursul zilei. Relaţia cu pertenerul de viaţă va fi tensionată din cauza agitaţiei ce te stăpâneşte. Nu face eforturi mari!

Capricorn
Nu te implica în activităţi fizice deosebite şi, mai ales, nu face mişcări bruşte. Starea psihică nu va fi dintre cele mai bune la începutul zilei. La serviciu este o perioadă foarte agitată pentru tine şi trebuie să fii în formă. Ai parte de tot felul de schimbări în plan profesional, dar mai devreme sau mai târziu acestea te vor avantaja. Este indicat să eviţi discuţiile în contradictoriu cu persoane mai în vărstă. Acordă mai mult timp familiei!

Vărsător
La serviciu, reuşeşti să îţi pui în valoare calităţile, aşa că vei reuşi să te faci apreciat atât de şefi, cât şi de subalterni. Ai mai multe proiecte pe care doreşti să le pui în practică şi asta cât mai repede. Îţi trebuie un colaborator şi n-ar fi exclus să îl găseşti. Creativitatea te ajută să ai succes la locul de muncă sau în afaceri. Planurile referitoare la o investiţie serioasă încep să prindă contur. Este posibil să ai dureri de oase sau poate vezica biliară va avea o funcţionare mai greoaie.

Peşti
Energia fizică este peste nivelul obişnuit şi dacă vei reuşi să o foloseşti în mod constructiv este posibil să ai rezultate mai deosebite. La slujbă, vei avea de depăşit câteva obstacole şi pentru orice nimic va trebui să te zbaţi. Încearcă să o iei încetişor şi nu forţa nota, chiar dacă ţi se pare că eşti în situaţia de a-ţi putea impune punctele de vedere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS