10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Eşti cam impresionabil şi nu este cazul să te împiedici prea mult în problemele celor din jur. Un câştig de bani te va face să priveşti cu mult mai mare încredere spre viitor. În familie, n-ar fi exclus să asişti la unele schimbări, care însă nu te vor impresiona într-o prea mare măsură. Este posibil să ţi se propună o colaborare ce se va dovedi cât se poate de inspirată.

Taur
Eşti cu gândurile foarte împrăştiate, aşa încât nu este o zi favorabilă pentru a lua decizii sau pentru a rezolva problemele delicate. Pe cât posibil, evită să pleci în vreo călătorie, căci ai putea avea o surpriză legată de actele de călătorie. Partenerul de viaţă va avea o realizare fie în ceea ce priveşte un acord, o aprobare, un examen sau poate va câştiga o sumă de bani. Primeşti o mână de ajutor de unde nici nu te aştepţi.

Gemeni
Popularitatea ta în rândul persoanelor de sex opus va creşte considerabil. Vei avea ocazia să faci o cucerire, dar şi să primeşti complimente şi declaraţii. Totuşi, nu este indicat să faci schimbări de anvergură în viaţa ta sentimentală. Dacă doreşti să-ţi faci proiecte pentru viitorul apropiat, n-ar fi rău să pleci urechea şi la sfaturile celor din anturajul apropiat. Dimineaţa s-ar putea să fii confuz şi să ai dificultăţi de comunicare.

Rac
Vei avea tot felul de discuţii legate de bani. O chestiune financiară s-ar putea rezolva în favoarea ta, cu condiţia să dai dovadă de mai multă hotărâre. Persoana iubită îţi solicită mai mult din timpul liber şi ar fi bine să cedezi insistenţelor acesteia. Pentru ceea ce ţi-ai propus vei avea parte de multă alergătură, dar cum totul se va rezolva convenabil, nu ai de ce să te plângi. Nu este o zi favorabilă pentru investiţii şi planuri de viitor.

Leu
Este posibil să primeşti veşti de pe alte meleaguri. Cheltuielile vor fi ceva mai mari decât ţi-ai planificat, dar vei reuşi să te descurci. Interesul pentru relaţia cu prietenii este mare; vei avea ocazia să petreci clipe plăcute cu aceştia, ceea ce te va ajuta să depăşeşti cu mai multă uşurinţă neplăcerile cotidiene. Instabilitatea afectivă te poate determina să iei decizii greşite. Nu este momentul să începi activităţi dificile, pentru că îți lipseşte simţul practic.

Fecioară
În această perioada vei fi mai energic, aşa că nu este cazul să refuzi activităţile care ţi se vor propune. Un eveniment mai puţin aşteptat este posibil să se producă, lăsându-te fără replică. Nu este cazul să reacţionezi cu promptitudine; mai bine aşteaptă să te consulţi şi cu ceilalţi membri ai familiei. O persoană cu funcţie îţi va da o mână de ajutor.

Balanţă
Starea ta generală nu este nemaipomenită. Te agiţi în inutil şi ai tendinţa de a te lăsa pradă impulsivităţii. Activităţile domestice, chiar dacă ţi se par plictisitoare, te-ar putea ajuta să vezi lucrurile şi din alte puncte de vedere. O cunoştinţă de pe alte meleaguri are o problemă, iar sprijinul tău i-ar putea fi de un real folos. N-ar fi exclus să primeşti o aprobare, un accept. Cel mai bine ar fi să nu forţezi lucrurile, pentru că rişti să provoci discuţii aprinse.

Scorpion
Vei avea parte de o zi liniştită, în care vei putea să te odihneşti, dar şi să te distrezi în compania prietenilor. Îţi poţi face planuri pentru zilele care urmează sau poţi decide, împreună cu ceilalţi membri ai familiei, modul de rezolvare a unor probleme de interes comun. Acasă nimic nu este urgent, aşa că poţi amâna pentru mâine ceea ce nu ai chef să faci astăzi. Primeşti o sumă importantă de la o persoană mai în vârstă din familie şi începi să îţi faci planuri.

Săgetător
Şansa este de partea ta, aşa că nu va trebui să faci un efort deosebit pentru a realiza ce ţi-ai propus. Toate îţi vor ieşi mai repede decât până acum, ceea ce îţi va îmbunătăţi atât starea de spirit, cât şi încrederea în propriile capacităţi. Vei fi remarcat prin inteligenţă, într-un grup nu foarte restrâns. Ţi se vor face propuneri pentru viitorul apropiat, care te vor încânta. Nu te amesteca în bârfele celor din jur, pentru că mai târziu rişti să ai discuţii.

Capricorn
Cu greu îţi vei găsi echilibrul interior. Operaţiunile pe care trebuie să le efectuezi nu îţi fac nici un fel de plăcere, dar nici nu le poţi amâna. Ar fi bine să fii mai tolerant, mai ales că lucrurile nu îţi ies foarte uşor şi ai nevoie de sprijinul celor din jur. Situaţia materială îţi provoacă neplăceri, căci se vor înregistra întârzieri în ceea ce priveşte intrarea în cont a sumelor ce ţi se cuvin.

Vărsător
Nu eşti în forma ta cea mai bună, ceea ce îţi stârneşte îngrijorare în ceea ce priveşte sănătatea ta. De fapt, nu este nimic grav, doar că trebuie să aloci mai mult timp odihnei. Relaţia cu prietenii poate fi cam încordată, aşa că evită discuţiile în contradictoriu. O sumă de bani ţi-ar putea intra în buzunar, ceea ce îţi va permite satisfacerea unui moft. Indicat ar fi bine să accepţi sugestiile unei femei mai în vârstă.

Peşti
Eşti plin de energie şi tocmai de aceea ar fi de dorit să te implici în chestiuni pe care le-ai tot amânat până acum. Este posibil să primeşti o veste care te va lua prin surprindere. Un prieten este aproape de tine şi îţi promite tot ajutorul de care ai nevoie. Părinţii ar avea nevoie de mai multă înţelegere din partea ta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS