7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi deţineţi o poziţie superioară în echipa din care faceţi parte, iar cuvântul dumneavoastră are greutate. Vi se recunoaşte astfel valoarea, iar ceilalţi se supun deciziilor dumneavoastră fără să comenteze. Deţineţi răspunsul la o problemă care preocupă un grup mai larg de persoane, dar numai dumneavoastră, dintre toţi, ştiţi exact încotro trebuie să mergeți.

Taur
Este nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găsiţi o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să vi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulți forţele, rezultatele vor fi dintre cele mai bune. Este o mândrie şi o imensă satisfacţie sa descoperiţi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de dumneavoastră şi să aflaţi pe cine vă puteţi baza la nevoie, pentru că roadele acestor acţiuni comune se vor vedea.   
   
Gemeni
Plecaţi la drum fără nici o tragere de inimă, considerând călătoria o simplă obligaţie de familie. Nu prea ştiţi ce vă aşteaptă, dar vă lăsaţi complet pe mâna celui care vă conduce la destinaţie. Vă sacrificaţi timpul pentru a duce la îndeplinire această sarcină şi tocmai pentru că o faceţi doar pentru a scăpa de o obligaţie, faceţi totul fără plăcere şi vă întoarceţi acasă frânt de oboseală.
 
Rac
Vă comportaţi ca un profesor gata să ţină predici celor care fac greşeli, dar uitaţi că şi dumneavoastră aţi fost ca ei. Fiţi mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prindeţi cu minciuna, pentru că fiecare om e supus greşelii. Mai bine le oferiţi un exemplu personal demn de urmat. Puteţi oferi o lecţie de viaţă folositoare, dar fără a apela la ton ridicat, la nervi sau autoritate agresivă.    
   
Leu
Se anunţă o zi frumoasă, în care bucuria, buna dispoziţie şi distracţia vor fi la ele acasă. Înconjuraţi-vă de oameni veseli şi optimişti, care vă vor atrage în bucuria lor, într-o acţiune colectivă de-a dreptul amuzantă. A lucra într-o atmosferă atât de destinsă, de luminoasă şi distractivă va fi în beneficiul rezultatelor finale fructuoase.    
 
Fecioară
Staţi cu urechile pâlnie la partenerul de discuţie, pentru că vă transmite nişte soluţii excelente la problemele care vă preocupă acum. El e detaşat de tot ce vi se întâmplă şi vede lucrurile dintr-o perspectivă mult mai clară. Ca atare, sfaturile sale merită puse imediat în aplicare sau stocate în memorie pentru momentul în care veţi putea să le folosiţi. Aveţi multe de învăţat de la un astfel de om şi aveţi numai de câştigat de pe urma lui.

Balanţă
Vestea care ajunge la dumneavoastră vă cam întristează, deoarece se bazează pe un neadevăr. Cineva are de suferit de pe urma unei decizii defavorabile venite de sus, poate chiar cu tentă oficială, şi suferiţi alături de cel înfrânt de un verdict. Nu stă în puterea dumneavoastră să-l ajutaţi să îndrepte lucrurile, ci ajunge doar să-i ridicaţi moralul ca să depăşească şocul iniţial.

Scorpion
Gesturile de simpatie şi de afecţiune vin din toate părţile, încât sunteţi de-a dreptul fericit. Aveţi alături oameni care vă îndrăgesc, care vă completează perfect în planurile pe care le aveţi, care vă privesc cu prietenie, în asemenea atmosferă toate ar trebui să vă meargă excelent. Aveţi numai motive de veselie şi de distracţie, iar în acest mediu tonic se pot ivi şi şanse de iubire.  

Săgetător
Vă concentraţi foarte serios la o activitate de lungă durată, de care sunteţi conştient că se clădeşte lent şi greu. Nu pretindeţi rezultate imediate, pentru că ştiţi foarte bine că e cale lungă până la succes, dar vă vedeţi de treabă cu seriozitate. Ceea ce depinde de dumneavoastră va evolua spre un nivel de care să fiţi mândru, de aceea nu aşteptaţi să vă facă cineva treaba, ci construiţi singur ceea ce vreţi să realizaţi.
 
Capricorn
Ar fi trebuit să faceţi azi o mare schimbare de direcţie, dar apare ceva care vă obligă să o amânaţi. Devine frustrant, pentru că eraţi pregătit pentru marea noutate şi iată că planurile vă sunt stricate. Cum nimic nu e întâmplător, aţi putea trata acest hop ca pe o şansă de a revizui decizia luată, pentru că ar fi nevoie de unele ajustări. O zi în plus de repaus pentru a gândi strategia aleasă v-ar putea oferi idei noi şi soluţii utile.   
    
Vărsător
Familia vă înconjoară cu multă căldură şi încredere, pentru că aşteaptă de la dumneavoastră un anumit gest. Trebuie să vă luaţi inima în dinţi şi să daţi startul unei acţiuni de care vor beneficia toţi ai casei, dar greul deciziei cade pe umerii dumneavoastră. Totuşi, bucuria cu care vă privesc ceilalţi şi stimulentele sincere care vin din partea lor sunt sursa de energie pozitivă de care aveţi nevoie.
 
Peşti
Aveţi mare grijă la felul în care vă adresaţi unei persoane aflate în impas, pentru că tonul dumneavoastră scapă de sub control şi tinde spre răutate şi agresivitate. Nu merită nimeni să-i vorbiţi aşa, nici măcar dacă aveţi motive clare să atacaţi, deci temperaţi-vă ca nu cumva să fiţi luat de val şi să-i reproşaţi acelei persoane lucruri de care nu se face vinovată.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS