14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinProgramul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 8-14 august

Programul filmelor la Colours Cinema în săptămâna 8-14 august

Cinematograful Colours Cinema a anunţat astăzi programul filmelor care vor rula în săptămâna 8-14 august. Vă prezentăm în continuare producţiile pe care le puteţi viziona în această perioadă, precum şi orele la care rulează peliculele.

Guardians of the Galaxy 3D
Regia: James Gunn
Cu: Dave Bautista, Zoe Saldana, Chris Pratt
Durata: 122 minute    
Gen: Acţiune, SF

Studiourile Marvel lansează o echipă nouă, Gardienii galaxiei! Aceasta lărgeşte universul Marvel până în adâncurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeşte ţinta unei periculoase urmăriri după ce fură un glob cu puteri misterioase. Încercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninţă soarta întregului univers, îl face pe Peter să formeze o echipă cu invincibilul Drax Distrugătorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu formă de copac, şi cu ratonul Rocket. Dar când Peter descoperă adevărata putere a globului şi posibila ameninţare pe care acesta o reprezintă la adresa galaxiei este clar că urmează o luptă pe viaţă şi pe moarte pentru a salva lumea aşa cum o ştim. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 16:30; 21:10

Escape from Planet Earth 3D
Regia: Cal Brunker
Cu: Sarah Jessica Parker, Brendan Fraser, Jessica Alba
Durata: 90 minute    
Gen: Animaţie, Aventuri, Comedie

Pe planeta Baab, Sorch Supernova (Brendan Fraser), astronaut, este un erou național pentru populația de extratereștri cu chip albastru. Maestru al misiunilor spectaculoase de salvare, Scorch reușește să facă fapte de un curaj nemaivăzut cu ajutorul tăcut al fratelui său tocilar, Gary (Rob Corddry), șef peste controlul misiunilor de la BASA. Când șefa cea mare de la BASA, Lena (Jessica Alba), o femeie care nu-și pierde timpul cu prostii, îi informează pe cei doi frați că s-a primit un SOS de pe o planeta faimos de periculoasă, Scorch nu ia în seamă avertizările lui Gary și pornește de îndată într-o nouă misiune care se anunță captivantă. Dar când Scorch se trezește prins în capcana mișelesc întinsă de diabolicul shanker (William Shatner), e rândul pirpiriului Gary care urăște confruntările, să execute misiunea de salvare. Pentru că miza interplanetară crește astronomic, Gary e lăsat singur să-și salveze fratele, dar și planeta, și pe soția lui iubită, Kira (Sarah Jessica Parker), precum și pe fiul lor, Kip, mereu dornic de aventuri noi. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri: ora 12:30
Sâmbătă-Duminică: orele 10:45; 12:30
Luni-Joi: ora 12:30

Let’s be Cops – Avanpremieră
Regia: Luke Greenfield
Cu: Jake Johnson, Damon Wayans Jr.
Durata: 104 minute    
Gen: Acţiune, Comedie

Este cea mai tare comedie cu poliţişti, doar că… eroii sunt impostori! Doi prieteni la cataramă (Damon Wayans Jr. şi Jake Johnson) se gândesc serios să lase metropola pentru orăşelul de baştină şi, ca să mai uite de probleme, se duc la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbrăcaţi în uniforme de poliţişti, cei doi amici devin senzaţia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi să aibă probleme nu doar cu gansteri în toată regula, ci şi cu detectivi vânduţi mafiei. Vor face ei faţă provocărilor? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Joi: ora 18:40

Deliver Us from Evil – Avanpremieră
Regia: Scott Derrickson
Cu: Eric Bana, Édgar Ramírez, Olivia Munn
Durata: 118 minute    
Gen: Crimă, Horror, Thriller

O scriere în latină arhaică şi alte simboluri stranii sunt descoperite în locaţii diferite, adâncind un mister care e prea înfricoşător pentru a fi dezvăluit…Sunt acestea doar coincidenţe? Cât din ele este rodul imaginaţiei? Şi ce leagă zalele acestui lanţ sinistru care se întinde de la un capăt al lumii la celălalt? Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 20:50

Hercules 3D
Regia: Brett Ratner
Cu: Dwayne Johnson, John Hurt, Ian McShane
Durata: 98 minute    
Gen: Acţiune, Aventuri

Chinuit de amintirea unui păcat din trecut, Hercule devine mercenar. Alături de cinci camarazi devotaţi, porneşte spre vechea Grecie punându-se în slujba celor bogaţi şi folosindu-se de reputaţia sa legendară pentru a-şi intimida duşmanii. Dar când mărinimosul conducător al Traciei şi fiica sa îi cer ajutorul pentru a învinge un sălbatic şi înspăimântător comandant militar, Hercule vede în asta o ocazie de face ca binele să triumfe şi dreptatea să iasă la iveală… el trebuie să redevină eroul de altădată… trebuie să se ridice la nivelul propriei legende… trebuie să fie Hercule. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: orele 14:30; 19:00

Lucy
Regia: Luc Besson
Cu: Morgan Freeman, Scarlett Johansson
Durata: 90 minute    
Gen: Acţiune, SF

Scarlett Johansson este Lucy, o tânără care trăieşte în Taipei şi este obligată de mafia locală să transporte droguri în propriul corp. Un eveniment neprevăzut face ca drogul să se răspândească în corpul lui Lucy, dar în loc să-şi afle sfârşitul în urma unei gigantice supradoze, fata capătă puteri colosale, fiind în stare să aboarbă cunoştinţe instantaneu şi să mişte lucruri doar cu forţa minţii. Este clar că a venit vremea răzbunării! Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Miercuri 15:00; 18:40
Joi 15:00

Sex Tape
Regia: Jake Kasdan
Cu: Jason Segel, Cameron Diaz
Durata: 90 minute    
Gen: Comedie, Dramă

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat.  Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc – de ce nu? – să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în ”The joy of sex”. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică.  Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie – şi toate astea doar pentru a-şi recupera filmuleţul, dar şi reputaţia, sănătatea şi, cel mai important, mariajul. Urmăriţi trailer-ul.
Programul proiecţiilor:
Vineri-Joi: ora 16:50

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS