6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă preocupă în mod special situaţia materială, dar deocamdată nu este cazul să vă faceţi probleme în această direcţie. Este posibil să obţineţi unele câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat care vă vor ajuta să vă menţineţi la un nivel rezonabil. La serviciu, veţi avea de luat decizii sau de făcut faţă unei activităţi intelectuale. Resursele de care dispuneţi nu vă vor face de râs.

Taur
Aţi putea rezolva una din problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, ceea ce vă va aduce aprecierea superiorilor ierarhici. Atenţie la relaţia cu copiii, căci se pare că aceştia au nevoie de mai multă îndrumare din partea dumneavoastră. N-ar fi rău să vă dedicaţi ceva mai mult din timpul liber activităţilor recreative în compania familiei. Cheltuielile nu vă vor face probleme.
   
Gemeni
Energia fizică nu este la nivelul cu care ne-aţi obişnuit, dar, totuşi, aveţi suficientă voinţă încât să puteţi duce la bun sfârşit tot ceea ce v-aţi propus. La serviciu, veţi avea de făcut faţă unor activităţi dificile, dar vă veţi descurca. În cazul în care vi se propune să demaraţi o activitate nouă, nu trebuie să vă aşteptaţi ca rezultatele să se vadă imediat. Perseverenţa este necesară în tot ce faceţi.
 
Rac
Aveţi energie suficientă pentru a rezolva tot ce este trecut pe ordinea de zi, dar orice exces nu vă poate face bine. Este posibil să apară unele neînţelegeri în relaţia cu superiorii ierarhici. Pe cât posibil, evitaţi să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. Cel puţin deocamdată ar fi bine să lăsaţi lucrurile aşa cum sunt, căci în scurt timp se va rezolva totul de la sine. Dimineaţă faceţi o scurtă călătorie în care îmbinaţi interesele profesionale cu cele personale.
   
Leu
Este posibil să aveţi unele neînţelegeri cu partenerul de viaţă sau cu cel de afaceri. Superficialitatea de care daţi dovadă adesea vă poate încurca serios toate planurile. Calităţile intelectuale vor ieşi în evidenţă, dar pentru a avea şi succes ar fi bine să vă asociaţi cu o cunoştinţă de încredere. N-ar fi exclus să vi se propună o investiţie de mai mari dimensiuni. Sunteţi foarte încrezător în capacităţile dumneavoastră şi aveţi tendinţa să vă asumaţi prea multe riscuri.
 
Fecioară
Din punct de vedere sentimental, veţi fi cam nemulţumit în această zi, fără un motiv anume. Este posibil, de asemenea, ca planurile  pentru timpul liber să fie date peste cap de un eveniment oarecum neaşteptat. De fapt, veţi avea ocazia să vă faceţi remarcat în anturajul apropiat, aşa că nu are de ce să vă pară rău. Este posibil să vi se facă o propunere legată de o investiţie.    

Balanţă
Este posibil să faceţi unele schimbări pe care le aveaţi în plan de mai mult timp. De asemenea, aţi putea duce negocieri în care veţi da dovadă de inspiraţie. Starea sănătăţii se va îmbunătăţi în această perioadă. În cazul în care sunteţi implicat într-o activitate intelectuală, eforturile pe care le veţi face vor fi apreciate la scenă deschisă. Sunteţi tensionat datorită programului încărcat de la locul de muncă.

Scorpion
Sinteţi cam nemulţumit de felul în care evoluează lucrurile în familie, dar aveţi tendinţa de a exagera. Nu este exclus însă ca o rudă apropiată să aibă o problemă mai delicată, care însă se va rezolva din mers, fără a fi nevoie de un efort din partea dumneavoastră. O activitate de divertisment, dar şi prezenţa fiinţei iubite alături de dumneavoastră v-ar putea ajuta să vă mai relaxaţi. Aveţi încredere şi nu vă lăsaţi copleşit!

Săgetător
În plan personal, sunt create condiţiile pentru a avea o reuşită. Eforturile pe care le-aţi făcut până acum se vor dovedi a fi apreciate de cei din jur. Situaţia financiară are şanse să se îmbunătăţească datorită unor câştiguri din colaborări sau activităţi de parteneriat. În cazul în care doriţi să faceţi un împrumut, şansa ar putea fi de partea dumneavoastră în această zi. Nu trebuie decât să o folosiţi.
 
Capricorn
La serviciu, veţi afla o veste care vă va pune pe gânduri, dar în scurt timp se va dovedi a fi o alarmă falsă. Activităţile sociale vă vor da ocazia să vă relaxaţi, dar şi să vă puneţi în valoare cunoştinţele. Spre sfârşitul zilei, este posibil să aflaţi că una din rude are o problemă de sănătate. Nu trebuie să aveţi emoţii, căci problemele se vor rezolva într-un timp scurt. În cursul după-amiezii sunteţi nevoit să plecaţi într-o călătorie în interes de serviciu.
    
Vărsător
În această zi, ar fi bine să acordaţi ceva mai multă atenţie sănătăţii; neglijenţele v-ar putea costa mult într-un viitor nu prea îndepărtat. În plan financiar, este foarte posibil să aveţi o bucurie. Veţi primi o sumă de bani pe care aţi putea-o utiliza pentru a vă satisface un moft sau poate veţi avea un câştig oarecum neaşteptat. Nu este cazul să vă implicaţi în mai multe activităţi odată.

Peşti
Atmosfera din cămin va fi mai calmă, mai relaxată în această perioadă. Proiectele pe care vi le-aţi făcut pentru timpul liber vor putea fi puse în practică, iar asta vă va îmbunătăţi considerabil starea de spirit. Farmecul personal vă va da posibilitatea să vă bucuraţi de compania unor persoane de sex opus. Nu vă încredeţi, însă, în orice zâmbet amabil. Primiţi o sumă mare de bani dintr-o afacere demarată cu mai multe zile în urmă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS