12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Cineva din familie are nevoie de sprijinul dumneavoastră într-o problemă delicată. Va trebui să vă implicaţi în tot felul de activităţi, ceea ce nu vă surâde, dar nici nu este cazul să comentaţi. Pe colaboratori nu vă puteţi baza prea mult, aşa că pregătiţi-vă să faceţi totul de unul singur. În ceea ce priveşte relaţia sentimentală, aceasta este suficient de bună, pentru a compensa neplăcerile cotidiene.

Taur
Vi s-au pregătit nişte bani sau poate un cadou. Relaţia cu persoana iubită are şanse de a se îmbunătăţi cu condiţia să nu daţi curs impulsivităţii verbale. La serviciu, veţi avea parte de o lucrare mai dificilă pe care aţi putea s-o finalizaţi cu bine. În general, relaţia cu străinătatea vă va avantaja în această perioadă, indiferent că este vorba de afaceri sau de divertisment. În privinţa afacerilor, ar fi bine să nu riscaţi nimic.
   
Gemeni
La serviciu veţi avea parte de o zi obişnuită, chiar dacă vă va fi destul de greu să vă adaptaţi la activităţile pe care le aveţi trecute pe ordinea de zi. În ceea ce priveşte timpul liber, nu este momentul să vă ocupaţi de lucruri prea serioase. Aranjaţi-vă o întâlnire cu persoana iubită şi încercaţi să o convingeţi de stabilitatea sentimentelor. Totuşi, dacă doriţi să aveţi succes, arătaţi-vă cât mai modest.
 
Rac
Sunteţi nemulţumit că lumea nu vă împărtăşeşte părerile. Vă pândeşte chiar o criză de personalitate, care v-ar putea aduce în situaţia de a avea discuţii neplăcute cu multă lume. Încercaţi să fiţi mai calm, gândiţi-vă că numai perseverenţa vă poate ajuta să rezolvaţi tot ce v-aţi propus. Unul dintre proiectele mai vechi ar putea prinde contururi reale. Cei din jur vă apreciază pentru atitudinea deschisă pe care o aveţi.
   
Leu
Comunicarea cu cei din jur va fi ceva mai dificilă. Atât colaboratorii, cât şi partenerul de viaţă şi-ar putea exprima nemulţumirea în legătură cu stilul dumneavoastră autoritar. Cineva care nu prea vă iubeşte încearcă să vă bruieze iniţiativele; nu va fi perseverent, aşa că lucrurile vor evolua aşa cum vă doriţi. Fiţi atent la sănătate, deoarece din această direcţie ar putea să apară neplăceri. Se anunţă o zi deosebită, cel puţin pe plan sentimental.
 
Fecioară
Chiar dacă nu v-aţi programat o deplasare, veţi fi nevoit să o faceţi. Dacă aveţi de obţinut o aprobare, şansa vă va surâde cu condiţia să daţi dovadă de calm și răbdare. Colaborările nu vă avantajează în această perioadă. Este posibil să vi se facă o propunere interesantă, dar ar fi bine să nu daţi un răspuns imediat; încercaţi să mai trageţi de timp. Eventual sfătuiţi-vă cu un prieten.   

Balanţă
Aveţi spor în ceea ce priveşte operaţiunile de curăţenie; aşa că vă va mai rămâne timp şi pentru ceva distracţie. Prezenţa dumneavoastră fermecătoare nu va trece neobservată. În ceea ce priveşte chestiunile profesionale, fiţi mai conştiincios, căci aţi putea avea parte de un dialog cu superiorii ierarhici. La serviciu cineva încearcă să vă pună beţe-n roate. Dimineaţă sunteţi dezamăgit din cauza unui eşec financiar şi deveniţi indiferent la tot ce se întâmplă în jur.

Scorpion
Este posibil să fiţi cooptat într-o activitate care va fi pe placul dumneavoastră. Veţi avea un bun prilej de a vă face remarcat, dar ar fi indicat să daţi dovadă de un pic de modestie. Atmosfera de la serviciu este calmă, iar colegii vă sprijină în tot ce încercaţi să faceţi. Dacă doriţi, puteţi să întreprindeţi ceva nou, care să vă facă plăcere. Evitaţi să faceţi cheltuieli pe care nu vi le puteţi permite.

Săgetător
Vă frământă o chestiune de familie căreia simţiţi că nu-i găsiţi rezolvarea. Dacă o veţi discuta cu rudele apropiate vă veţi lămuri şi chiar vă veţi mai linişti. La serviciu, este posibil să vi se repartizeze o nouă lucrare. Drumurile pe care le veţi face vă vor aduce şi un mic câştig. În general, colaborarea cu cei din jur se va dovedi inspirată, indiferent că este vorba de bani sau de proiecte pentru timpul liber.
 
Capricorn
Vi se va face o propunere de colaborare pe care ar fi bine să o analizaţi cu atenţie. Este adevărat că v-ar putea aduce ceva câştiguri, dar trebuie să ţineţi cont şi de riscurile pe care le implică. Partenerul de viaţă va avea parte de un câştig suplimentar. Nu este cazul să vă implicaţi în activităţi care să vă suprasolicite, mai ales în a doua parte a zilei. Dimineaţă vă reîntâlniţi cu o persoană cu care nu v-aţi văzut de mult timp.
    
Vărsător
În anturajul apropiat este posibil să apară discuţii în contradictoriu. În gospodărie aţi cam rămas în urmă cu activităţile; în cazul în care doriţi să faceţi unele schimbări, puteţi miza pe sprijinul celorlalţi membri ai familiei. La serviciu, situaţia se anunţă liniştită, iar propunerile dumneavoastră vor fi încurajate de o persoană cu funcţie. Vă recomandăm să rezolvaţi problemele de familie pe care le-aţi tot amânat.

Peşti
Este o zi bună pentru a vă ocupa mai mult de propria persoană. O vizită prin magazine v-ar putea da ocazia să vă înnoiți garderoba şi implicit să vă îmbunătăţiţi starea de spirit. Relaţia cu prietenii va fi pusă la încercare din cauza unei vorbe spuse la întâmplare. Nu este cazul să vă pripiţi cu concluziile, mai bine lăsaţi timpul să spună ultimul cuvânt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS