10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Nervozitatea din cursul dimineţii vă poate afecta relaţiile cu colegii şi cu partenerul de viaţă. Este posibil să aveţi o ieşire nervoasă, din cauza unui eşec în afaceri. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Păstraţi-vă calmul ca să nu agravaţi situaţia! Dacă doriţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Astăzi, şansa nu vă surâde. Ar fi bine să nu riscaţi dacă vreţi să nu ieşiţi în pagubă.   

Taur
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Ar trebui să vă păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să vă daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale. Partenerul de viaţă ar putea să vă interpreteze greşit dorinţa de libertate. Vă sfătuim să fiţi atent la ce spuneţi şi să acordaţi atenţia cuvenită relaţiilor parteneriale.  
   
Gemeni
Dimineaţa este posibil să vă certaţi cu partenerul de viaţă, din cauza banilor. Un prieten vă cere să îi înapoiaţi un împrumut scadent azi, însă nu aveţi cum să vă respectaţi promisiunea. Rezolvaţi, totuşi, problema după-amiază, cu ajutorul unei rude cu experienţă. Vă sfătuim să fiţi atent la cheltuieli, ca să nu ajungeţi la discuţii cu partenerul de viaţă. Pentru a evita o ceartă, ar fi bine să mergeţi împreună la cumpărături.
 
Rac
S-ar putea să fiţi indispus din cauza unei stări depresive. De aceea, relaţiile cu partenerii de afaceri pot avea de suferit. După-amiază, este posibil să-i reproşaţi partenerului de viaţă că a cheltuit prea mult. Vă sfătuim să vă păstraţi calmul şi să nu vă enervaţi din cauza banilor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă.
   
Leu
Relaţiile cu prietenii s-ar putea să nu fie tocmai bune, pentru că ţineţi să vă impuneţi punctul de vedere. S-ar putea ca partenerul de viaţă să nu fie de acord cu felul în care vreţi să rezolvaţi o problemă de familie. Aveţi grijă să nu rostiţi cuvinte grele la nervi! Dimineaţa, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă.  
 
Fecioară
Dimineaţa sunteţi irascibil, din cauza întârzierilor. Ieşirile nervoase vă pot pune într-o situaţie delicată atât la serviciu, cât şi în familie.
Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să terminaţi ce aţi început. Evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă, pentru că s-ar putea să lase urme adânci! Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vină în vizită.

Balanţă
Relaţiile sentimentale au de suferit. Nu vă descurajaţi din cauza micilor neînţelegeri cu persoana iubită, după-amiază puteţi să le depăşiţi. Fiţi atent ce spuneţi, pentru a nu genera discuţii inutile care să agraveze şi mai mult situaţia! Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus. Nu vă asumaţi riscuri! Şansele de reuşită sunt minime.  

Scorpion
Vă sfătuim să vă rezolvaţi problemele importante de dimineaţă, când aveţi mai multă energie fizică şi intelectuală. Reproşurile grave pe care s-ar putea să le faceţi persoanei iubite pot înrăutăţi mult relaţiile sentimentale şi chiar pot duce la o despărţire. Acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă. Încercaţi să nu fiţi ironic! Dimineaţa s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute.   

Săgetător
Dimineața este posibil să vă lăsaţi dominat de sentimente şi există riscul să deveniţi melancolic. De aceea, puteţi avea probleme de comunicare. Aveţi impresia că sunteţi neglijat, ceea ce vă provoacă o stare de tensiune nervoasă. Vă sfătuim să vă autoanalizaţi şi să vă întrebaţi dacă nu cumva dumneavoastră sunteţi acela care îi neglijează pe cei din jur. S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie.
 
Capricorn
Sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie. Evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele, pentru că riscaţi să le stricaţi buna dispoziţie cu starea dumneavoastră de nervozitate. Nu încercaţi nici o speculaţie! Astăzi nu aveţi şanse să câştigaţi bani nemunciţi. Aveţi o zi foarte încărcată şi se pare că vă rezolvaţi mai greu sarcinile de serviciu.
    
Vărsător
Sunteţi nemulţumit şi aveţi tendinţa de a critica pe toată lumea. În cursul dimineţii, este posibil să fiţi subiectiv. Nu neglijaţi relaţiile cu prietenii şi partenerul de viaţă! Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-vă calmul! Altfel riscaţi să declanşaţi o ceartă de proporţii.

Peşti
Începeţi ziua energic şi plin de idei. Sunteţi hotărât să duceţi la bun sfârşit o activitate începută mai demult. În cursul dimineţii, un prieten vă propune să vă asociaţi într-o afacere rentabilă. Seara s-ar putea să primiţi veşti de la o rudă apropiată sau, poate, chiar vă vizitează. Vă recomandăm să evitaţi o ceartă cu partenerul de viaţă. Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeţi răbdarea!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS