12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Bucuraţi-vă din plin de această zi, pentru că vine la pachet cu o mulţime de motive de fericire! Cele mai deosebite momente le puteţi trăi în relaţie cu persoana iubită, care vă aşază pe un piedestal de unde vă simţiţi important, răsfăţat mai mult ca oricând, ceea ce vă place grozav. Oferiţi-i aceeaşi atenţie, pentru că o relaţie de succes înseamnă reciprocitate, un schimb permanent de gânduri bune şi gesturi de afecţiune, deci nu aşteptaţi doar de la celălalt!

Taur
Nu puteţi sta degeaba, aveţi multe de făcut şi aveţi şi starea necesară pentru a vă concentra eficient la o activitate cu un consum mare de efort intelectual. Nu vă sperie nici cărţile cu sute de pagini, nici cantităţile uriaşe de informaţie de acumulat peste noapte, pentru că aveţi o capacitate de învăţare de invidiat, numai că de data aceasta sunteţi prins într-un moment de epuizare nervoasă.
   
Gemeni
Uneori e bine să vă susţineţi punctul de vedere cu un dram de agresivitate, pentru că doar aşa veţi reuşi să aveţi ultimul cuvânt într-o dispută. Găsiţi tonul potrivit pentru a vă face ascultat şi inspiraţi siguranţă de sine şi fermitate, ceea ce vă ajută să vă impuneţi în faţa tuturor cu uşurinţă. Nu alunecaţi însă spre agresivitate verbală, orice ar fi, chiar dacă unii vă vor irita cu modul lor de comunicare.
 
Rac
Dacă vă înconjuraţi de oameni negativişti sau pesimişti, fiţi sigur că vă vor influenţa în mare măsură, ca atare ziua depinde enorm de anturajul în care nimeriţi. Unii vă vor monopoliza cu problemele lor nesfârşite, alţii vă vor folosi ca umăr de plâns sau ureche de ascultat, dar trebuie să aveţi curajul să ieşiţi din aceste medii şi să nu vă lăsaţi copleşit de energiile lor negative.
   
Leu
Sumele de bani care vă parvin azi pot fi mult sub aşteptări, încât s-ar putea să vă treziţi în faţa unei cheltuieli semnificative pe care nu o puteţi onora din lipsă de fonduri. Momentan, nici măcar nu se ivesc noi perspective materiale la orizont, ci sunteţi ceva mai pesimist în privinţa sumelor care ajung la dumneavoastră. E o zi riscantă în plan financiar, deci abţineţi-vă de la orice cheltuială sau investiţie.   
 
Fecioară
Este o zi agitată, în care veţi cădea de multe ori în tirul altora şi mai nervoşi decât dumneavoastră. Se ştie că aveţi limba ascuţită, dar de data aceasta nimeriţi în medii în care ceilalţi sunt şi mai agresivi, şi mai furioşi, încât nu ştiţi cum să le ţineţi piept. Vă puteţi aştepta la afronturi dure din partea unora care vă seamănă.

Balanţă
Întâlniţi o persoană care are un efect foarte bun asupra dumneavoastră. Vă motivează, vă ambiţionează, vă inspiră curajul de a vă exprima punctul de vedere cu mai multă energie, devenind astfel stimulentul de care aveaţi nevoie pentru a merge mai departe. Nu numai că vă împinge de la spate, dar vă şi însoţeşte pe drumul pe care l-aţi ales şi, atâta timp cât îl aveţi alături, totul va evolua foarte bine.

Scorpion
Planurile dumneavoastră sunt dărâmate de o veste proastă. Vă treziţi brusc la realitate şi suferiţi amarnic, pentru că nu v-aţi luat măsuri de precauţie din timp. Aţi fost avertizat, pe diverse căi că se va ajunge aici, dar aţi continuat să vă jucaţi cu focul. Dacă v-aţi fi oprit la timp, dacă nu veţi fi continuat în ciuda avertismentelor să mergeţi pe gheaţă subţire, aţi fi putut evita acest mic dezastru, dar acum vedeţi cu ochii dumneavoastră efectele propriilor imprudențe.

Săgetător
Sentimentul cu care vă treziţi de dimineaţă e o combinaţie de echilibru, calm şi linişte interioară pe care vreţi să le păstraţi cât mai mult. Simţiţi că ceva s-a mai liniştit în viaţă sau că urmează să revină la normal foarte curând, de aceea vreţi să vă bucuraţi de acest sentiment cât mai mult. Atitudinea cu care veţi aborda evenimentele care vin trebuie să conţină exact aceste ingrediente: moderaţie, stabilitate emoţională, amabilitate, generozitate, prietenie.  
 
Capricorn
Găsiţi exact echipa potrivită pentru a rezolva o situaţie pe care, de unul singur, nu reuşiţi să o mai gestionaţi. Ceilalţi privesc lucrurile mult mai limpede decât dumneavoastră tocmai pentru că nu sunt implicaţi emoţional. Împreună cu ei, veţi cântări problema pe toate feţele şi veţi descoperi mult mai uşor punctele slabe şi căile de rezolvare. Uneori, aveţi nevoie de cineva care să vă completeze.
    
Vărsător
Nu puteţi ajunge încă la rezultatele la care aţi visat atunci când aţi pornit o activitate la care vă aduceţi contribuţia şi în prezent. Aveţi impresia că nu se mai urneşte nimic şi sunteţi pus numai în faţa unor sacrificii. Vă întrebaţi până când veţi tot tolera situaţii din care nu aveţi nimic de câştigat, ci doar de pierdut, dar trebuie să acceptaţi situaţia ca atare încă o vreme.

Peşti
Începeţi ziua cu o stare de calm binefăcătoare, de parcă nu v-ar aştepta planuri prea urgente astăzi. Vă puteţi mişca în ritmul propriu, fără să vă bată nimeni la cap, şi tocmai pentru că aveţi suficient timp la dispoziţie, vă puteţi ocupa de unele aspecte la care înainte nu vă puteaţi concentra, fiind mereu atras în alte direcţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS