29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Din punct de vedere financiar, veţi avea unele avantaje. Este posibil să aveţi parte de un câştig datorită unei activităţi intelectuale pe care aţi finalizat-o sau unei decizii inspirate pe care aţi luat-o. Dorinţa de a face ceva mai deosebit nu se va putea concretiza aşa cum vă doriţi. Pentru tot ce v-aţi pus în plan este nevoie de un efort mai mare decât vă imaginaţi. V-aţi propus să faceţi schimbări în casă, spre bucuria celor mici.  

Taur
Partenerul de suflet vă va fi de un real folos în cazul în care veţi dori să rezolvaţi o problemă de natură profesională. Nu vă grăbiţi să faceţi schimbări în viaţă, deoarece s-ar putea dovedi în scurt timp că aţi făcut o greşeală. Unul din planurile mai vechi ar putea fi pus în practică, cu condiţia să acceptaţi sfaturile celor din jur. Sunt posibile discuţii în contradictoriu cu partenerul de suflet.
   
Gemeni
Dispuneţi de suficientă energie pentru a finaliza ceea ce v-aţi propus. Sunteţi optimist, încrezător, deşi, din când în când, aveţi un sentiment de nemulţumire. Lucrurile vă vor ieşi destul de greu, dar, dacă veţi fi perseverent, veţi avea parte şi de unele avantaje. Nu vă lăsaţi sfătuit de persoane mai tinere, care se vor dovedi a fi puţin cam superficiale. Puteţi să vă ocupaţi de afaceri, pentru că sunt şanse să câştigaţi bani frumoşi.
 
Rac
Relaţia cu partenerul de viaţă este destul de tensionată şi, dacă nu veţi fi mai atent, veţi avea neplăceri serioase. Aveţi tendinţa de a vă implica în prea multe activităţi, ceea ce v-ar împiedica să duceţi la bun sfârşit câte ceva. Pe tot parcursul zilei, evenimentele se vor succeda cu rapiditate, astfel încât nu veţi avea timp nici măcar să respiraţi. Intenţionaţi să organizaţi o petrecere. Vă cuprinde febra pregătirilor şi agitaţia din casă începe să vă irite.
   
Leu
Din punct de vedere mental, funcţionaţi deosebit de eficient. Aţi putea participa la o activitate intelectuală, ocazie cu care veţi reuşi să ieşiţi în evidenţă. Pentru a vă rezolva problemele din cămin sau cele familiale va fi nevoie de multă alergătură, ceea ce vă va obosi. Încercaţi să vă găsiţi ceva timp pentru o activitate relaxantă şi vă veţi simţi mult mai bine. Dimineaţa sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte în interes familial.
 
Fecioară
Relaţia cu rudele mai îndepărtate va reveni în atenţia dumneavoastră. Cheltuielile vor fi destul de mari şi în această zi, dar măcar puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Dacă veţi ieşi la cumpărături, nu luaţi decât strictul necesar pentru că altfel s-ar putea să constataţi că aţi făcut o greşelă. N-ar fi exclus să fiţi obligat să faceţi o călătorie pe care, de fapt, nu v-o doreaţi.      

Balanţă
De energie nu duceţi lipsă, dar sunteţi cam împrăştiat şi nu reuşiţi să o folosiţi în mod eficient. Doriţi să faceţi prea multe lucruri odată şi riscul este să nu rezolvaţi mai nimic. O informaţie pe care o veţi primi, folosită corespunzător, s-ar putea transforma în bani lichizi. Activităţile de colaborare se vor dovedi deosebit de avantajoase şi în această zi. S-ar putea să aveţi musafiri din altă localitate şi să nu mai puteţi pleca la o petrecere.

Scorpion
Aţi putea semna un contract ce vă va aduce şi o sumă de bani. Relaţia cu partenerul de viaţă se află într-un echilibru instabil. Faceţi eforturi pentru a o menţine pe linia de plutire. Veţi avea ocazia să vă consolidaţi relaţia cu fiinţa iubită, dar n-ar fi exclus nici să cunoaşteţi o persoană de care să vă legaţi afectiv. În anturajul apropiat există unele nemulţumiri. Aveţi tendinţa de a exagera şi s-ar putea ca o persoană mai în vârstă din familie să încerce să vă pună la punct.

Săgetător
În cazul în care aveţi în plan să plecaţi într-o călătorie, veţi reuşi să depăşiţi obstacolele care nu vor întârzia să apară. Comunicarea cu cei din jur va fi, în principiu, bună şi ea vă va permite să intraţi în posesia unor informaţii ce vă vor fi de un real folos în viitorul apropiat. Aţi putea demara o investiţie care îşi va arăta roadele în timp destul de scurt. Vă recomandăm să vă ascultaţi intuiţia şi să fiţi mai prudent.
 
Capricorn
Sunteţi tensionat şi vă agitaţi foarte mult. Propunerile de distracţie nu se vor lăsa prea mult aşteptate aşa că veţi avea de unde să alegeţi. Sănătatea nu va fi punctul forte în această zi. Reuşiţi să comunicaţi bine cu cei din jur în ciuda unor neînţelegeri minore. Deşi aveţi mult de alergat, vă sfătuim să nu vă neglijaţi sănătatea. Odihniţi-vă mai mult! S-ar putea să faceţi schimbări prin casă, ceea ce vă îmbunătăţeşte viaţa sentimentală.
    
Vărsător
Conjunctura astrală vă favorizează, aşa că aţi putea să puneţi în practică proiecte mai deosebite. Sprijinul partenerului de viaţă vă este asigurat pe tot parcursul zilei. Este posibil să vi se propună să vă implicaţi într-o activitate la limita legalităţii. Cel puţin deocamdată, şansele de reuşită în această direcţie sunt mari, dar ar fi bine să vă gândiţi şi în perspectivă. După-amiază, intenţionaţi să cumpăraţi un obiect de valoare.

Peşti
Sunteţi puţin cam obosit, aşa că cel mai bine ar fi să vă faceţi un program care să conţină mai multe ore de odihnă. Tot ceea ce veţi demara în această zi se va finaliza cu o oarecare întârziere şi va necesita răbdare şi perseverenţă. Nu ar strica să vă preocupaţi ceva mai mult de aspectul exterior. O vizită prin magazine vă va îmbunătăţi considerabil starea psihică.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS