21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Căutaţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merita să fie tratate cu suspiciune, cum faceţi dumneavoastră acum! Alungaţi temerile inutile din mintea sau din sufletul dumneavoastră, pentru că direcţia în care mergeţi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum vi se pare acum. Deşi aveţi impresia că înaintaţi într-o direcţie amăgitoare, merită să mergeţi mai departe.

Taur
Nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe altă cale, ci, puţin câte puţin, puteţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care sunteţi sau la ceea ce faceţi până ajungeţi la nivelul dorit. E ca şi cum aţi şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi veţi ajunge la capodopera pe care o puteţi prezenta lumii cu mândrie.
   
Gemeni
Totul va merge bine şi în planurile dumneavoastră dacă vă înconjuraţi de oameni pozitivi, cărora le merge bine. Deveniţi, practic, oglinda celor din jurul dumneavoastră, preluând ceva din energia celor cu care intraţi în contact. Dacă nimeriţi printre oameni de succes, veseli, optimişti, tonici, vă molipsiţi de la ei de buna dispoziţie şi chef de acţiune şi faceţi şi dumneavoastră paşi mari spre reuşită.
 
Rac
V-aţi decis să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră şi primul pas e să priviţi mult mai sincer relaţiile dumneavoastră cu ceilalţi. Aţi descoperit că aveţi în preajmă mulţi prieteni falşi, oameni care vi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi bine faceţi că vreţi să-i mai cerneţi! Mergeţi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, daţi-i afară din viaţa dumneavoastră pe cei care doar profită de bunătatea dumneavoastră.
   
Leu
Ca să facţi pace într-o situaţie tensionată, în familie sau la serviciu, trebuie să fiţi dumneavoastră cel care renunţă primul la orgolii şi la ton ridicat. Dacă şi dumneavoastră sunteţi încăpăţânat doar ca să daţi cuiva o lecţie de autoritate, nu faceţi altceva decât să stricaţi atmosfera în jur fără să ajungeţi la nimic constructiv. Fiţi dumneavoastră cel care tace şi acceptă înfrângerea, convins că va veni o zi în care celălalt vă va da dreptate.
 
Fecioară
Oricât aţi vrea să programaţi totul dinainte, timpul tot cum vrea el înaintează. Azi veţi înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când aţi vrea dumneavoastră, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apăra! Toate la timpul lor, veţi auzi în jurul dumneavoastră iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, veţi accepta şi asta.

Balanţă
Ascultaţi cu atenţie ce vă transmite vocea interioară pe care numai dumneavoastră o puteţi auzi, pentru că vă avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu sunteţi atent la detalii, dacă nu ţineţi cont de semnalele de alarmă, riscaţi să alunecaţi într-o zona nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul dumneavoastră e intuiţia care vă şopteşte în ureche să nu faceţi un anumit lucru!

Scorpion
Nu vă puteţi detaşa de o situaţie care încă vă deranjează, dar azi apare o soluţie care v-ar putea ajuta să scăpaţi de această obsesie. Iertaţi, uitaţi, închideţi acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit, dar numai de dumneavoastră depinde cât de deschis sunteţi la iertare! Situaţia prin care treceţi azi exact asta vă dă ocazia: de a vă vindeca de o amintire sau o vină pe care o duceţi după dumneavoastră.

Săgetător
Vi se oferă şansa să reparaţi o relaţie care, altădată, mergea foarte bine, dar a ajuns într-un impas. Ar fi păcat s-o pierdeţi, ca atare faceţi un pas spre reconciliere. E nevoie de o explicaţie lucidă care să redreseze eventualele erori comise şi de o parte şi de cealaltă, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să vă deschideţi sufletul spre iertare. E posibil ca vina să fie şi la tine, deci recunoaşteţi-o cinstit şi reparaţi-o.
 
Capricorn
Aveţi chiar în mâna dumneavoastră cel mai eficient instrument de a vă croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel puţin acum, vă puteţi bucura în cantităţi considerabile. Cât timp reuşiţi să vă menţineţi pe aceeaşi linie ascendentă, crezând cu tărie în reuşita planurilor dumneavoastră, nimic nu vă va opri din elan şi veţi ajunge acolo unde vă doriţi fără nici o piedică.
    
Vărsător
Vă e greu să vă despărţiţi de ceva ce a contat mult pentru sufletul dumneavoastră. Rămâne un gol în urmă, dar, fie că sunteţi sau nu de acord cu acest final de drum, e timpul să lăsaţi în urmă totul şi să priviţi spre viitor. E un moment dedicat despărţirilor sau schimbărilor de direcţie prin care vă arătaţi dispus să închideţi un capitol în spatele dumneavoastră, pentru a vă dedica altuia. E timpul să plecaţi, aşadar, deci nu vă cramponaţi de trecut.

Peşti
Ceea ce primiţi azi de la oamenii cu care intraţi în contact este de mare valoare, ca atare ieşiţi dumneavoastră în întâmpinarea celor care au ceva important să vă transmită. Nimeni nu vă bate la uşă să vă întrebe dacă sunteţi pregătit să aflaţi o noutate sau să vă alăturaţi unei aventuri interesante, ci totul depinde de dumneavoastră: să fiţi la locul potrivit în momentul potrivit.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS