Horoscop

Autori


Berbec

Căutaţi nod în papură la orice, chiar şi la acele direcţii care sunt clare, sigure şi nu ar merita să fie tratate cu suspiciune, cum faceţi dumneavoastră acum! Alungaţi temerile inutile din mintea sau din sufletul dumneavoastră, pentru că direcţia în care mergeţi nu ascunde nimic riscant sau periculos, aşa cum vi se pare acum. Deşi aveţi impresia că înaintaţi într-o direcţie amăgitoare, merită să mergeţi mai departe.

Taur

Nu e nevoie de schimbări majore pentru a porni pe altă cale, ci, puţin câte puţin, puteţi schimba în fiecare zi câte ceva la cel care sunteţi sau la ceea ce faceţi până ajungeţi la nivelul dorit. E ca şi cum aţi şlefui în fiecare zi o piatră dură. La prima vedere pare imposibil de sculptat, dar urmând un proces îndelungat de cizelare, într-o zi veţi ajunge la capodopera pe care o puteţi prezenta lumii cu mândrie.

   

Gemeni

Totul va merge bine şi în planurile dumneavoastră dacă vă înconjuraţi de oameni pozitivi, cărora le merge bine. Deveniţi, practic, oglinda celor din jurul dumneavoastră, preluând ceva din energia celor cu care intraţi în contact. Dacă nimeriţi printre oameni de succes, veseli, optimişti, tonici, vă molipsiţi de la ei de buna dispoziţie şi chef de acţiune şi faceţi şi dumneavoastră paşi mari spre reuşită.

 

Rac

V-aţi decis să faceţi ordine în viaţa dumneavoastră şi primul pas e să priviţi mult mai sincer relaţiile dumneavoastră cu ceilalţi. Aţi descoperit că aveţi în preajmă mulţi prieteni falşi, oameni care vi se bagă pe sub piele apelând la tertipuri incorecte, şi bine faceţi că vreţi să-i mai cerneţi! Mergeţi mai departe în acest proces de eliberare de minciună, daţi-i afară din viaţa dumneavoastră pe cei care doar profită de bunătatea dumneavoastră.

   

Leu

Ca să facţi pace într-o situaţie tensionată, în familie sau la serviciu, trebuie să fiţi dumneavoastră cel care renunţă primul la orgolii şi la ton ridicat. Dacă şi dumneavoastră sunteţi încăpăţânat doar ca să daţi cuiva o lecţie de autoritate, nu faceţi altceva decât să stricaţi atmosfera în jur fără să ajungeţi la nimic constructiv. Fiţi dumneavoastră cel care tace şi acceptă înfrângerea, convins că va veni o zi în care celălalt vă va da dreptate.

 

Fecioară

Oricât aţi vrea să programaţi totul dinainte, timpul tot cum vrea el înaintează. Azi veţi înţelege, pentru a câta oară, că unele lucruri nu se întâmpla atunci când aţi vrea dumneavoastră, ci atunci când le este dat de sus, dintr-un plan divin, să apăra! Toate la timpul lor, veţi auzi în jurul dumneavoastră iar şi iar ca un refren obsedant încât, la urma urmei, veţi accepta şi asta.


Balanţă

Ascultaţi cu atenţie ce vă transmite vocea interioară pe care numai dumneavoastră o puteţi auzi, pentru că vă avertizează asupra unei situaţii ce conţine un mare factor de risc. Dacă nu sunteţi atent la detalii, dacă nu ţineţi cont de semnalele de alarmă, riscaţi să alunecaţi într-o zona nefastă care generează crize, depresii sau ghinioane greu de ţinut sub control, dar norocul dumneavoastră e intuiţia care vă şopteşte în ureche să nu faceţi un anumit lucru!

Scorpion

Nu vă puteţi detaşa de o situaţie care încă vă deranjează, dar azi apare o soluţie care v-ar putea ajuta să scăpaţi de această obsesie. Iertaţi, uitaţi, închideţi acel capitol odată pentru totdeauna deoarece nu mai are nimic bun de oferit, dar numai de dumneavoastră depinde cât de deschis sunteţi la iertare! Situaţia prin care treceţi azi exact asta vă dă ocazia: de a vă vindeca de o amintire sau o vină pe care o duceţi după dumneavoastră.

Săgetător

Vi se oferă şansa să reparaţi o relaţie care, altădată, mergea foarte bine, dar a ajuns într-un impas. Ar fi păcat s-o pierdeţi, ca atare faceţi un pas spre reconciliere. E nevoie de o explicaţie lucidă care să redreseze eventualele erori comise şi de o parte şi de cealaltă, dar primul lucru pe care trebuie să-l faceţi e să vă deschideţi sufletul spre iertare. E posibil ca vina să fie şi la tine, deci recunoaşteţi-o cinstit şi reparaţi-o.

 

Capricorn

Aveţi chiar în mâna dumneavoastră cel mai eficient instrument de a vă croi singur viitorul. E vorba de optimism, de care, cel puţin acum, vă puteţi bucura în cantităţi considerabile. Cât timp reuşiţi să vă menţineţi pe aceeaşi linie ascendentă, crezând cu tărie în reuşita planurilor dumneavoastră, nimic nu vă va opri din elan şi veţi ajunge acolo unde vă doriţi fără nici o piedică.

    

Vărsător

Vă e greu să vă despărţiţi de ceva ce a contat mult pentru sufletul dumneavoastră. Rămâne un gol în urmă, dar, fie că sunteţi sau nu de acord cu acest final de drum, e timpul să lăsaţi în urmă totul şi să priviţi spre viitor. E un moment dedicat despărţirilor sau schimbărilor de direcţie prin care vă arătaţi dispus să închideţi un capitol în spatele dumneavoastră, pentru a vă dedica altuia. E timpul să plecaţi, aşadar, deci nu vă cramponaţi de trecut.

Peşti

Ceea ce primiţi azi de la oamenii cu care intraţi în contact este de mare valoare, ca atare ieşiţi dumneavoastră în întâmpinarea celor care au ceva important să vă transmită. Nimeni nu vă bate la uşă să vă întrebe dacă sunteţi pregătit să aflaţi o noutate sau să vă alăturaţi unei aventuri interesante, ci totul depinde de dumneavoastră: să fiţi la locul potrivit în momentul potrivit.Comenteaza acum

Alte stiri

15 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec O săptămână destul de calmă, plină de înţelegere, stare relaxată şi pozitivă. Veţi fi în stare să acţionaţi dinamic şi decisiv în fiecare domeniu al vieţii, în timp ce relaţiile şi colaborările sunt influenţate în bine. Sunteţi pe cale

Sumarul ediției de marţi, 29 aprilie 2014

Actualitate

» Bătaie pe posturile didactice din Craiova şi judeţ
» Bancul zilei
» Licitaţii publice de aproape zece miliarde de euro, contestate în 2013
» Service permanent pentru tomograful de la Târgu Jiu
» Se caută finanţare pentru campusul şcolar
» Târg de joburi pentru studenţi
» Proiect pentru încadrarea în muncă a şomerilor din mediul rural
» Angajaţii Spitalului Judeţean îşi plătesc singuri cursurile de igienă
» Bursele doctoranzilor, plătite trimestrial
» Dirijorul craiovean Horia-Dinu Nicolaescu: Bănia – oraşul cu casele boiereşti, şi nu „palatele“ cu turnuleţe…
» Primăriile, abonate la subvenţiile APIA
» Liberalii craioveni – combativi, dar invizibili în consiliul local
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Serie de explozii într-un depozit de muniţie, în Rusia
» Spitalul Judeţean riscă să nu fie acreditat
» România a primit 70 de recomandări din partea OLAF privind adoptarea de măsuri
» Ministrul Fondurilor Europene s-a întâlnit cu reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României
» BEC a prezentat macheta buletinului de vot care va fi folosit la alegerile pentru Parlamentul European
» A fost obţinut primul pahar de combustibil „solar“ pentru aeronave
» Cea de-a şasea reuniune a Consiliului Consultativ Interinstituţional privind comunităţile româneşti din străinătate
» Băsescu: BOR rămâne singura instituţie care în afara frontierelor îi poate ţine pe români laolaltă
» Bărbați arestați, după ce au înșelat mai multe persoane pretinzând că sunt angajați ai Ministerului Dezvoltării
» O nouă grevă de 48 de ore afectează metroul din Londra
» Exerciţiul Istria 2014
» Proiectul Asociaţiei Producătorilor de Vin şi Produse Vitivinicole Dobrogea face parte dintre programele finanţate de CE
» Magistratul Stan Mustață, reținut pentru 24 de ore
» Atenție la grătar de 1 Mai!

Local

» Peste 4.000 de yoghini împânzesc staţiunea Băile Herculane
» Zece ani de puşcărie pentru trafic de persoane
» Un craiovean, prizonierul Termoficării
» Un transplant pulmonar i-ar salva viaţa – Alexandru cântăreşte 26 de kilograme la 17 ani
» Comedie, iubire şi tragedie la Festivalul Shakespeare
» Cine a fost William Shakespeare ?

Gorj

» Doctoriţa Vodislav, tot în arest la domiciliu
» Primăria plăteşte cu întârziere scaunele din Cinematograful „Sergiu Nicolaescu“

Sport

» Erik Lincar: Vrem să scoatem cât mai multe puncte
» Bayern e gata de „războiul“ cu Real
» Ţarălungă mizează pe Balint şi compania
» Tenis – Victor Hănescu s-a calificat în turul doi al Portugal Open
» Soţii Sorescu, câştigători la Oneşti
» Miruna Stângă, invincibilă pe saltea
» LPS, pe trei la Cupa „Saishin“
» Ionuţ Drăguşin: „Şansele de calificare sunt intacte“

Bani & Afaceri

» Elevii de Liceul „Odobleja“ au găsit cea mai bună idee de afacere
» De ce renunţă firmele la fonduri europene

Sanatate

» Zeci de doljeni sunt evaluaţi zilnic de un singur medic specialist
» Dolj: aproape 700 de cazuri de viroze în ultima săptămînă

Educatie

» Grădiniţa cu program prelungit nr. 2 Slatina, la a VII-a reuniune de proiect Comenius în Turcia

Magazin

» Horoscop

Opinii

» Scurt. Sper, corect.

Top