11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Sunteţi tentat să vă angajaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Nerăbdarea şi nervozitatea vă pot reduce randamentul. Vă sfătuim să fiţi foarte atent în activitatea profesională, pentru a evita întârzierile şi greşelile, care vă pot atrage reproşuri din partea şefilor. Dacă doriţi să faceţi o investiţie, vă sfătuim să nu vă grăbiţi. Astăzi şansa nu vă surâde.  

Taur
Dimineaţa s-ar putea să fiţi indispus din cauza unor încurcături pe plan financiar. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să fiţi prudent, mai ales în activităţile comerciale, pentru că riscaţi să comiteţi o ilegalitate fără să vă daţi seama. Ar fi bine să nu luaţi decizii importante şi să nu semnaţi documente oficiale. Se anunţă o zi tensionată, din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri.  
   
Gemeni
Se pare că nu sunteţi în apele dumneavoastră. Vă sfătuim să nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia.
Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstraţi-vă calmul! Viaţa este frumoasă, frumuseţea ei poate fi observată abia când există un echilibru sufletesc oferit de starea de calm. Vă recomandăm să vă temperaţi impulsivitatea.  

Rac
Aveţi tendinţa de a deveni impulsiv. Vă sfătuim să fiţi prudent în tot ce faceţi. După-amiază primiţi o sumă importantă de bani. S-ar putea să fie vorba despre o recompensă pentru rezultatele bune pe plan profesional. Se pare că sunteţi nervos din cauza unor mici probleme financiare. Vă recomandăm să vă păstraţi cumpătul în tot ce faceţi. Ar fi bine să ţineţi cont de sfaturile unei rude mai în vârstă. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile.  
   
Leu
Este posibil să aveţi probleme de sănătate din cauza oboselii acumulate şi a stării de tensiune în care vă aflaţi. Ar fi bine să reduceţi ritmul de muncă şi să vă dozaţi efortul. De asemenea, vă sfătuim să evitaţi luarea deciziilor importante în domeniul afacerilor. Dimineaţa, o rudă din altă localitate vă dă o veste care vă indispune. S-ar putea să fiţi nevoit să plecaţi într-o călătorie lungă.   
    
Fecioară
Deveniţi irascibil din cauza surmenajului. Vă sfătuim să evitaţi activităţile care necesită efort şi putere de concentrare. Puteţi să vă ocupaţi de probleme casnice. Nu răspundeţi la provocările unui bărbat mai în vârstă! Dimineaţa primiţi veşti bune de la o rudă, care s-ar putea chiar să vă vină în vizită. Vă recomandăm să vă temperaţi nervozitatea şi să evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă.     

Balanţă
În cursul dimineţii sunteţi puţin cam agitat şi nu reuşiţi să vă controlaţi impulsivitatea. Riscaţi să provocaţi discuţii aprinse. Vă sfătuim să vă dedicaţi activităţilor de rutină. De asemenea, ar fi bine să circulaţi cu prudenţă, pentru că sunteţi predispus la accidente de circulaţie. Aveţi de rezolvat o mulţime de probleme şi s-ar putea să nu fiţi prea bine dispus.

Scorpion
S-ar putea să aveţi o discuţie aprinsă cu o persoana tânără şi să spuneţi cuvinte jignitoare la adresa acesteia. Există pericolul să fiţi implicat într-un accident de circulaţie. Vă sfătuim să amânaţi călătoriile cu autoturismul. Evitaţi speculaţiile financiare! Dimineaţa s-ar putea să vă schimbaţi programul din cauza unor probleme personale neprevăzute. Un prieten de familie vă propune să vă asociaţi cu el într-o afacere promiţătoare.  

Săgetător
Deşi treceţi printr-o perioadă dificilă pe plan financiar, reuşiţi să rămâneţi optimist şi încercaţi să vă mobilizaţi partenerii de afaceri. Sunteţi predispus la accidente. Ar trebui să daţi dovadă de prudenţă în tot ce faceţi. S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie. Nu sunteţi prea bine dispus şi aveţi tendinţa să exageraţi. Vă sfătuim să nu vă susţineţi părerile cu încăpăţânare şi, în general, să evitaţi discuţiile în contradictoriu. Lipsa banilor vă indispune.  
 
Capricorn
În prima parte a zilei, sunteţi nemulţumit de tot ce se petrece şi aveţi tendinţa de a contrazice pe toată lumea. Acordaţi mai multă atenţie familiei şi, mai ales, partenerului de viaţă. Împreună, puteţi rezolva o problemă financiară. Dimineaţa sunteţi nervos din cauza neînţelegerilor cu o femeie mai în vârstă din familie.  
    
Vărsător
V-aţi propus să faceţi ceva folositor pentru casă. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. În partea a doua a zilei s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, trecătoare. Acordaţi mai mult timp odihnei şi relaţiilor sentimentale. Nu sunteţi mulţumit de nimic şi ţineţi neapărat să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi un împrumut după care aţi alergat în ultimele zile. Păstraţi-vă calmul!
 
Peşti
Se pare că deveniţi irascibil din cauza schimbărilor de program. Dacă nu vă temperaţi nervozitatea, riscaţi să stricaţi relaţiile cu colegii de serviciu şi cu partenerul de viaţă. Concentraţi-vă asupra activităţilor ce nu suportă amânare! Evitaţi speculaţiile de orice fel. Se pare că sunteţi nervos pentru că nu vă ajung banii. Nu vă pierdeţi răbdarea! Un prieten este dispus să vă împrumute cu cât aveţi nevoie. Nu este momentul să vă ocupaţi de afaceri. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS