22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBritney Spears, mireasă la Graceland

Britney Spears, mireasă la Graceland

Cântăreaţa americană Britney Spears intenţionează să se mărite cu iubitul ei, David Lucado, cu care are o relaţie de aproximativ un an, în cadrul unei ceremonii care va avea loc la Graceland, celebra reşedinţă în care au locuit Elvis Presley şi soţia sa, Priscilla, informează dailymail.co.uk.
Deşi nu este încă logodită în mod oficial cu David Lucado, Britney Spears doreşte foarte mult să se căsătorească la Graceland, deoarece adoră acea reşedinţă şi, totodată, aceasta ar putea să îi aducă venituri considerabile în urma mediatizării.
„Britney vrea să obţină cât mai multă atenţie, dar şi bani, pentru pozele de la cea de-a treia nuntă a ei, cel puţin la fel cât a obţinut la a doua căsătorie, şi de aceea intenţionează să o contacteze pe fiica lui Elvis, Lisa Marie Presley, pentru a-i cere permisiunea să se căsătorească la Graceland, în Memphis, Tennessee“, a declarat aceeaşi sursă.
„Căsătoria ei în reşedinţa regretatului rege al rock and roll-ului, într-o elegantă ceremonie în stil sudist, ar genera cu siguranţă o serie de fotografii unice, pe care Britney intenţionează deja să le vândă pentru a apărea pe primele pagini ale ziarelor din lumea întreagă“, a adăugat aceeaşi sursă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS