6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Berbecii trec printr-o perioadă excelentă din punct de vedere sentimental. Vor simţi că au găsit, în sfârşit ceea ce căutau, iar pentru cei cu relaţii stabile se va pune chiar problema căsătoriei. Nici de bani nu se vor putea plânge: încet şi sigur, îşi vor atinge scopurile. Săptămâna le va fi întunecată de necazurile unei persoane foarte apropiate, dar vor fi în stare să-i ofere ajutor şi sfaturi bune.

Taur
Săptămâna Taurilor va fi una destul de confuză în privinţa planurilor de viitor. Din toate părţile se ivesc atât oportunităţi favorabile, cât şi piedici. Le va fi greu să-şi aleagă drumul singuri, de aceea e recomandat să asculte sfaturile celor care le vor binele. Vor avea o perspectivă mai clară la sfârşitul perioadei. În dragoste, sunt avantajaţi numai cei care se află deja în relaţii stabile.  
    

Gemeni
Astrele sunt iarăşi generoase în ceea ce-i priveşte pe Gemeni. Vor reuşi să ducă la îndeplinire tot ce-si pun în gând în aceste zile. În dragoste, surprizele plăcute se ţin în lanţ şi toate conflictele sunt lăsate în plan secund. La job, vor da dovadă de mai multă deschidere. Banii vor veni în urma unor demersuri reuşite pe lângă cei de care depind: şefi sau părinţi.    

Rac
Săptămâna Racilor va fi plină de contradicţii. Vor primi veşti foarte proaste, compensate de altele foarte bune, un adevărat carusel emoţional. O decepţie în dragoste va fi urmată de întâlnirea unei persoane deosebite. Nişte momente de singurătate dureroasă vor fi înlăturate de vizita unui prieten bun. Pierderea unui obiect de valoare va fi compensată de o sumă de bani la care nu se aşteptau.     
  

Leu
Ocazii nesperate pentru Lei, mai ales în profesie. Nu vor fi nevoiţi să caute, pentru că le vor bate oportunităţile la uşă. Cineva a remarcat performanţele lor şi vrea să le ofere o sansă. Nu e bine însă să-şi tulbure apele la jobul actual până nu verifică bine cât de consistente sunt aceste noi oferte. În dragoste, atenţie mare relaţiile cu celelalte semne de foc.   

Fecioară
Fecioarele vor fi cam nemulţumite de cum decurge relaţia de cuplu. Vor fi tentate să-şi copleşească partenerul cu reproşuri, să se plângă în continuu de toate nimicurile şi chiar să ceară un time-out. Problema nu e la partener, ci la ele. E nevoie de mai multă toleranţă şi relaxare, dacă vor să-şi păstreze relaţia. La job, ar fi bine să-şi concentreze energia asupra unui singur obiectiv, nu să se împartă în mai multe direcţii.   
    

Balanţă
Balanţele vor avea o perioadă extrem de încărcată: li se vor da o mulţime de sarcini profesionale dificile şi li se va cere să-şi demonstreze capacităţile. Dacă se achită onorabil de aceste îndatoriri, pot spera în curând la o mărire de salariu. Apar probleme legate de locuinţă: mutări, taxe sau mici accidente casnice. Ar fi bine să ceară ajutorul prietenilor şi nu să încerce să facă totul singure.   
 
Scorpion
Pe Scorpioni îi aşteaptă, din păcate, o perioadă cam grea sub toate aspectele. Nişte necazuri financiare neprevăzute le vor da planurile peste cap. Banii vor fi preocuparea lor principală în următoarele zile şi se vor vedea siliţi să strângă cureaua. Gândul schimbării nu le dă pace: schimbare de job, schimbare de partener, schimbare de planuri. Să mai aştepte, pentru că nu e bine să ia decizii sub presiunea problemelor care se ivesc.   

Săgetător
Săptămâna Săgetătorilor debutează cu nelinişti pe plan financiar. Datorii, facturi restante, taxe, toate se vor acumula şi le vor da impresia că n-o s-o mai scoată niciodată la capăt. N-ar trebui să fie deprimaţi din acest motiv, pentru că vor face rost de bani în următoarele zile şi vor rezolva totul în timp util. Sentimental, stau, probabil cel mai bine dintre toate semnele zodiacului.  
 
Capricorn
Pentru Capricorni, urmează o perioadă cu multe provocări pe plan profesional. Vor avea de dat teste, de susţinut interviuri, de prezentat proiecte. În ciuda firii lor relaxate, vor trece prin emoţii care le-ar putea afecta munca, depinde doar de ei să şi le controleze. În dragoste, totul merge cum nu se poate mai bine, partenerul le va dovedi încă o dată că îi sprijină necondiţionat. Un cadou de la persoana iubită la va însenina un pic săptămâna.      

Vărsător
Vărsătorii vor fi tentaţi în următoarele zile să mai arunce o privire pe ici-colo, să flirteze şi să caute confirmarea sex-appeal-ului lor la alte persoane decât partenerul de cuplu. Dacă nu sunt atenţi, îşi vor da singuri foc la valiză. La job, ar fi bine să nu facă exces de zel, ci doar să-şi urmeze programul obişnuit. Eforturile suplimentare nu le vor fi răsplătite, ba chiar vor fi bănuiţi că încearcă să obţină ceva.   

Peşti
Peştii vor trece printr-o perioadă mai încordată în relaţia de cuplu. Deşi nu ţin de obicei să fie centrul atenţiei, acum se vor simţi cu adevărat eclipsaţi de partener pe plan social şi chiar vor intra într-o competiţie mută care nu-şi are locul într-o relaţie de dragoste. E recomandat să fie ceva mai modeşti şi să se bucure de succesele partenerului. Pe plan financiar, norii negri se ridică şi se întrevăd nişte perspective frumoase.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS