8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
O nouă poveste de dragoste se întrezăreşte la orizont, însă lucrurile nu vor merge foarte bine la început. Va fi nevoie de răbdare, până ce situaţia va fi aşa cum vă doriţi. În viaţa profesională sunt favorizate domeniul artistic şi cel comercial. Reuşiţi să coordonaţi bine activitatea întregii echipe. Întâlniţi persoane care se disting prin modul de viaţă sau felul de a gândi şi care vă ajută să descoperiţi noi orizonturi.

Taur
Situaţia de la serviciu este satisfăcătoare, cel puţin atâta timp cât nu vă asumaţi riscuri inutile. Călătoriile în scop profesional sunt favorizate. Vărsătorii se văd nevoiţi să se ocupe de o serie de facturi care trebuie onorate. Cu toate acestea, sunt destul de abili încât să dea cu o mână şi să ia cu cealaltă, câştigând nişte bani în plus, pentru a-şi reechilibra bugetul.
   
Gemeni
Partenerul de viaţă este dornic să vă sprijine şi să vă ofere un sfat util, dacă aveţi nevoie. Vă bucuraţi de armonie în viaţa de cuplu şi vă manifestaţi în mod deschis sentimentele faţă de persoana iubită. Unii nativi se implică în organizaţii sau activităţi legate de politică sau de societate. Aceste activităţi răspund nevoii dumneavoastră de a fi de folos celorlalţi, mai ales dacă este vorba despre proiecte umanitare.

Rac
Schimbările care au loc la serviciu nu reuşesc să vă afecteze moralul. Priviţi partea plină a paharului şi acest lucru vă ajută să fiţi în continuare eficient. Daţi dovadă de tenacitate, având voinţa de a schimba lucrurile. Cu toate acestea, nu vă lăsaţi absorbit de aceste planuri salvatoare, ignorând cu totul persoanele dragi sau familia. În dragoste, aveţi şanse să trăiţi astăzi clipe minunate alături de persoana iubită.
   
Leu
Cu greu reuşiţi să vă înfrânaţi tendinţa de a face excese alimentare, mai ales dacă aveţi acasă o mulţime de bunătăţi. La serviciu, proiecte dificile, la care credeaţi că se va renunţa, încep să se mişte, promiţând mai mult decât speraţi. Bazaţi-vă pe munca în echipă şi veţi avea parte de succesul dorit. În dragoste, păreţi mai dispus ca oricând să vă manifestaţi afecţiunea faţă de partenerul de viaţă.
    
Fecioară
Astăzi vă puneţi în valoare parcă mai mult ca oricând: cuceriţi, seduceţi, convingeţi, încântaţi şi implementaţi un proiect important. În timpul liber, sunteţi preocupat de chestiuni sentimentale, iar orice nebunii amoroase vi se propun, sunteţi gata să acceptaţi. Fiţi foarte atent la cei din jur, pentru că printre ei se poate să fie chiar persoana mult visată.    

Balanţă
Constataţi că aveţi o mulţime de cunoştinţe care vă răpesc o bună parte din timp cu lucruri lipsite total de valoare sau importanţă. Aţi putea lua câteva decizii pentru o eficientizare a timpului liber. Nativii care îşi doresc un copil au toate şansele să-şi îndeplinească visul. În caz contrar, nativii sunt sfătuiţi să-şi ia toate măsurile de precauţie în faţa unei posibile sarcini. Este o zi favorabilă călătoriilor în interes de familie.

Scorpion
Ziua vă aduce laude din partea superiorilor şi a colaboratorilor. Există totuşi riscul unor conflicte sau tensiuni cu echipa în care lucraţi, astfel încât este recomandat să fiţi prudent. Pentru a păstra echilibrul vieţii sentimentale, trebuie să începeţi să trasaţi o linie între sentimente şi grijile din celelalte arii ale existenţei. Indiferent cât sunteţi de obosit, rezervaţi-vă timp pentru persoana iubită.

Săgetător
Aveţi momente în care vă doriţi foarte mult să vă puteţi exterioriza sentimentele şi să exprimaţi cu voce tare ceea ce gândiţi. Pe de altă parte, vă abţineţi de fiecare dată, de teamă să nu fiţi judecat aspru. La locul de muncă, cineva vă face câteva propuneri deosebit de interesante, care vă asigură în continuare o activitate independentă. Săgetătorii se bucură de relaţii profunde cu persoana iubită.
 
Capricorn
Aveţi mare nevoie de stabilitate în relaţia de cuplu şi din acest motiv sunteţi gata să faceţi orice concesii sunt necesare. Dacă totuşi aveţi mereu discuţii în contradictoriu cu partenerul de viaţă pe anumite teme, poate ar fi cazul să le abordaţi şi să găsiţi o soluţie. Alţi nativi trăiesc momente pline de exaltare, însă entuziasmul lor pentru ultima cucerire nu va dura prea mult.
    
Vărsător
După o serie de neînţelegeri cu prietenii, vine momentul să le puneţi punct şi să restabiliţi un echilibru. Dacă aţi greşit, este bine să recunoaşteţi, mai ales dacă aţi insistat că aveţi dreptate, fără să fiţi îndreptăţit. Unii nativi decid să facă schimbări esenţiale în viaţa lor, putând ajunge până la părăsirea ţării pentru o nouă dragoste. Nu amestecaţi activităţile de la serviciu, triaţi-le, organizaţi-le, numai aşa veţi putea să fiţi eficient.
 
Peşti
O metodă eficientă de a preveni tensiunile din familie este să nu lăsaţi pe nimeni să intervină în viaţa privată. Persoane din anturaj vă dau tot felul de sfaturi fără ca dumneavoastră să le fi solicitat şi astfel de acte de bunăvoinţă nu vă sunt deloc de folos. Primiţi mai multe responsabilităţi la serviciu şi reuşiţi să le organizaţi, obţinând rezultate mulţumitoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS