5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Tensiunile de peste zi, stresul şi problemele care se prelungesc până seara târziu au efecte negative asupra stării generale. Este important să vă faceţi ordine în contul bancar. Aţi putea primi astăzi o mică sumă de bani. Nativii care au o relaţie stabilă discută proiecte de viitor cu persoana iubită. Cei singuri ies dintr-o perioadă mai puţin bună şi au acum ocazia să se gândească serios la ceea ce-şi doresc.

Taur
Ziua aceasta favorizează domeniul material şi financiar. Proiectele care sunt legate de bani sau de imobiliare se dezvoltă într-un mod satisfăcător. Dacă vă gândiţi să renunţaţi la fumat sau să începeţi un regim alimentar, astăzi aveţi ocazia să treceţi la fapte. O relaţie care a început ca o simplă idilă poate să devină serioasă.
   
Gemeni
Deşi vă confruntaţi cu unele probleme familiale, nu le acordaţi atenţie excesivă. Veţi vedea că lucrurile se aranjează de la sine, atâta timp cât sunteţi dispus să comunicaţi cu cei dragi. Situaţia financiară este instabilă, iar promisiunea unui câştig se poate dovedi o simplă iluzie. În dragoste aveţi o adevărată dilemă, mai ales dacă trebuie să luaţi o decizie majoră în privinţa viitorului relaţiei.

Rac
Pentru a vă face fericit partenerul de viaţă, inventaţi o mulţime de lucruri, reuşind să-l surprindeţi de fiecare dată într-un mod plăcut. Nativii singuri preferă să se distreze decât să investească emoţional într-o relaţie. Îşi doresc, însă, cu toţii, multe schimbări în viaţa lor. Racii sunt dedicaţi trup şi suflet vieţii de familie şi ştiu cum să se facă utili, mai ales atunci când este vorba de copii.
   
Leu
Leii sunt deschişi către relaţii cu străinătatea, fie că este vorba despre un prieten, o călătorie sau un job peste hotare. Unii nativi trebuie să facă faţă unor responsabilităţi familiale, mai ales în privinţa părinţilor. Problemele din viaţa de cuplu le rezolvaţi cu mână de fier şi nu acceptaţi nici o clipă mediocritatea. Cu toate acestea, rezultatele sunt în funcţie de comportamentul anterior.
    
Fecioară
Acasă, simţiţi nevoia să vă faceţi plăcut, să fiţi iubit şi, în acelaşi timp, aţi vrea ca toată lumea să vi se supună. Ar fi mai înţelept să adoptaţi un comportament cât mai discret. Relaţiile cu prietenii sunt pline de afecţiune şi ştiţi că vă puteţi baza pe aceştia fără riscul de a fi dezamăgit. Cele mai interesante sunt relaţiile de prietenie cu persoane de sex opus, mai ales din cauza unei anumite ambiguităţi.

Balanţă
Aveţi tendinţa să aruncaţi banii pe fereastră şi nu e bine. Cei care au copii se înţeleg bine cu aceştia, însă persoanele în vârstă din familie îşi manifestă spiritul critic într-un mod supărător. Tensiunile din cuplu se elimină numai cu condiţia unui efort susţinut. Cei care îşi doresc să întâlnească persoana potrivită au parte, deocamdată, de simple flirturi şi de relaţii în care se amestecă prietenia şi atracţia fizică.

Scorpion
Este bine să vă supravegheaţi contul bancar. Apar cheltuieli neprevăzute însă, pe de altă parte, primiţi nişte bani. Viaţa sentimentală este dominată de emoţii intense. Faceţi tot posibilul pentru a cuceri persoana care v-a stârnit interesul. Chiar dacă aveţi foarte multă energie astăzi, astrele vă recomandă să vă feriţi de gesturi extravagante, pe care le puteţi regreta mai târziu.

Săgetător
Nativii fac o achiziţie importantă, alături de partenerul de viaţă. Se poate să cumpere împreună o casă sau o maşină, iar demersurile lor sunt încununate de succes. Cei singuri au parte de surprize frumoase, care le readuc zâmbetul pe buze. Nativii din primul decan îşi stăpânesc mai greu emotivitatea. Trebuie să facă tot posibilul pentru a fi mai obiectivi.
 
Capricorn
Dacă aveţi tendinţa să priviţi lucrurile negativ sau dacă vă simţiţi deprimat, concentraţi-vă asupra aspectelor pozitive ale vieţii. Dacă dedicaţi câteva minute acestui lucru, veţi constata că aveţi multe lucruri pentru care să fiţi recunoscător. În dragoste, cineva la care nici nu vă aşteptaţi v-ar putea cuceri inima. Cei cu o relaţie stabilă trăiesc momente intense şi pline de afecţiune.
    
Vărsător
Acordaţi o atenţie deosebită familiei şi celor apropiaţi, ceea ce vă ajută să uitaţi de grijile profesionale şi de supărările de care aveţi parte în alte domenii ale vieţii. Dacă vreţi să câştigaţi nişte bani în urma unor proiecte, trebuie să aveţi suficiente idei şi un simţ puternic al organizării, deoarece doar capitalul nu este de ajuns. În viaţa sentimentală apar evenimente neprevăzute şi greu de controlat. Dacă aveţi nevoie, cereţi sfatul unei persoane competente.
 
Peşti
Dragostea rămâne în centrul preocupărilor. Se poate totuşi să treceţi printr-o fază reflexivă, în care să vă puneţi anumite întrebări despre situaţia actuală. Unii nativi se pot îndrăgosti de persoane care nu răspund cu adevărat aspiraţiilor lor. Vă petreceţi o parte din timp pregătind un adevărat festin pentru familie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS