21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Ca de fiecare dată, şi săptămâna aceasta luaţi viaţa în piept cu toată energia de care sunteţi în stare, v-aţi putea cheltui forţele în scopuri mai nobile, dragi Berbeci, nu doar pe frontul muncii. Familia aşteaptă să petreacă momente senine alături de dumneavoastră, şi nu doar cele smulse rutinei seara şi în weekend, n-o dezamăgiţi, încercaţi să vă reconsideraţi priorităţile.

Taur
Sunteţi sâcâiţi de insistenţele şefilor şi de vreme, de preţul pâinii şi de filmele proaste de la televizor, ce mai încoace şi-ncolo, nimic nu vă convine săptămâna asta. Aţi lua cu mare drag viaţa în mâini şi v-aţi război cu întregul univers pentru câteva momente de linişte. Din păcate, lucrurile nu se rezolvă atât de simplu şi va trebui să luptaţi din greu pentru fiecare mică victorie, atât în planul profesional, cât şi în cel personal.

Gemeni
În această săptămână competiţia va stimula Gemenii să scoată la iveală ce au mai bun, fie că e vorba de zâmbetul lor fermecător, fie de replicile inteligente, dar uneori usturătoare, cu care îi vor ferici pe cei din jur. Îşi vor căuta pretexte pentru conversaţii lungi şi spumoase, într-o etalare spectaculoasă a talentelor lor oratorice.

Rac
Trebuie să acordaţi mai multă atenţie oportunităţilor pe plan profesional, nu lăsaţi să vă scape ocazia de a va afirma ideile şi de a vă exprima doleanţele, în caz contrar veţi rămâne cu multe frustrări pe care riscaţi să le dezvoltaţi într-o formă (benignă, ce-i drept) de manie a persecuţiei. Acţionaţi cu tactul şi intuiţia caracteristice zodiei pentru a lăsa o impresie cât mai bună colaboratorilor.      

Leu
Obişnuiţi să vă aflaţi în centrul atenţiei, săptămâna aceasta veţi dori să vă impresionaţi prietenii care îşi sărbătoresc ziua de naştere cu cele mai extravagante cadouri, dragi Lei, lumea din jur vă iubeşte pentru voi înşivă, încercaţi să acceptaţi ideea! Relaţia de cuplu trece printr-o perioadă mai tensionată, dar puteţi readuce armonia în cuplu încercând să vă ascultaţi cu adevărat partenerul, comunicarea rămâne esenţială, şi nu este doar un slogan!

Fecioară
Cu o floare nu se face primăvară, iar planurile nu se îndeplinesc mai niciodată peste noapte. Aşa că în loc să vă frământaţi inutil aşteptând nişte rezultate care întârzie să apară, mai bine concentraţi-vă asupra lucrurilor mici, dar importante din jur. Mergeţi la un film, citiţi o carte, încercaţi să vă desprindeţi de cotidian şi timpul va trece mai repede şi mai plăcut!

Balanţă
Acţionaţi ca un mediator pentru toţi cei din jur, cu proverbiala voastră înclinaţie spre echilibru şi linişte interioară, dar, din când în când, ar trebui să aveţi grijă şi de nevoile proprii şi să nu vă lăsaţi încărcaţi prea mult de energiile negative ale altora. Nu aduceţi în relaţia de cuplu tensiunile din anturaj, încercaţi să regăsiţi sentimentul primelor întâlniri, va fi o sursă de energie cum nu se poate mai potrivită pentru perioada următoare.
 
Scorpion
„Când doi îţi zic că eşti beat, du-te şi te culcă“, spune pe bună dreptate un proverb românesc, aşa că dragi Scorpioni, acordaţi mai multă atenţie prietenilor care vă sfătuiesc în chestiuni amoroase! E posibil ca privirea lor să fie ceva mai obiectivă iar înamorarea voastră să se dovedească doar un capriciu. Planul profesional vă este complet indiferent şi, din păcate, acest lucru va avea consecinţe pe termen lung.

Săgetător
Planuri de schimbare la locul de muncă pentru Săgetători; fie că e vorba de o demisie, fie de o nouă atitudine la şedinţele zilnice, ar trebui să vă asumaţi propriile gesturi şi să aveţi curajul de a face ceea ce vă doreaţi demult. Toate aceastea cu diplomaţie şi un zâmbet, pentru a evita potenţialele conflicte. Nu rataţi noile ocazii care vi se vor oferi, este de ajuns doar să deschideţi ochii mai bine.
 
Capricorn
Săptămâna aceasta vă puteţi lăsa subjugaţi de entuziasmul pentru nişte planuri abandonate mai demult, dragi Capricorni, mai ştiţi când v-aţi apucat de pictat? Cursurile acelea de ikebana? Pasiunea trecătoare pentru navomodele? Ei bine, puteţi relua acum oricare din aceste metode de relaxare neconvenţională, vă veţi simţi cu mult mai bine dacă vă veţi rezerva câteva momente numai pentru dumneavoastră.          

Vărsător
Săptămâna aceasta veţi fi întru totul dedicat muncii – nici măcar nu aşteptaţi cuvinte de laudă din partea şefului, rezultatele obţinute vor fi o răsplată în sine. Admirabil, dragi Vărsători! Cu condiţia să nu neglijaţi persoana iubită şi să o surprindeţi cu un weekend romantic, departe de lumea dezlănţuită. Şi asta nu înseamnă o zi întreagă la mall, gândiţi-vă mai bine!

Peşti
Vă cultivaţi o aură de mister şi vă pierdeţi în mici speculaţii financiare care nu se vor solda decât cu timp pierdut, dragi Peşti. Aţi face mai bine să acordaţi un plus de atenţie planului sentimental unde fie puteţi întâlni o persoană ce se va dovedi importantă pe termen lung, fie veţi putea ajunge la un nou nivel de profunzime în relaţia dumneavoastră curentă. Nu staţi prea bine cu energia vitală în acest moment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS