8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Astăzi veţi avea posibilitatea să comunicaţi cu persoane aflate pe alte meleaguri. Informaţiile pe care le veţi primi de la şi despre prieteni vă vor ajuta să priviţi viaţa într-un mod optimist. Va fi nevoie să faceţi o mulţime de drumuri pentru a rezolva problemele cu care vă confruntaţi la serviciu, dar acest lucru nu vă va obosi. Un membru al familiei nu îşi respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani.    

Taur
Relaţia cu colegii se va îmbunătăţi considerabil astăzi, când veţi primi sprijinul acestora într-o chestiune delicată. Situaţia financiară nu vă mai creează probleme, dar, în ceea ce priveşte viitorul apropiat, ar fi bine să nu vă implicaţi în investiţii riscante. Activităţile de divertisment vă vor ajuta să depăşiţi stresul cotidian, dar şi să vă lărgiţi cercul de prieteni. Astăzi ar fi bine să daţi dovadă de mai multă flexibilitate în relaţiile cu prietenii şi cu familia.
      
Gemeni
Capacitatea de convingere va atinge limita superioară, aşa că puteţi încerca să vă găsiţi noi adepţi pentru proiectele pe care le aveţi în plan. Situaţia profesională este excelentă şi, dacă până acum nu vi s-a oferit o ocazie de a arăta ce puteţi, n-ar fi exclus ca aceasta să se ivească acum. Starea psihică este destul de bună şi vă susţine în tot ce doriţi să întreprindeţi. Partenerul de viaţă vă face reproşuri neîntemeiate.

Rac
De energie nu duceţi lipsă, dar ar trebui să v-o canalizaţi spre un singur scop, altfel nu veţi reuşi decât să vă disipaţi în chestiuni minore. Cineva din anturajul apropiat ar putea da semne că vă simpatizează. Dacă veţi reuşi să vă stăpâniţi impulsivitatea, mai mult ca sigur dialogul se va demonstra constructiv. Propunerile pe care le veţi face se vor bucura de apreciere.
   
Leu
Şansele de a rezolva o chestiune cu care vă confruntaţi de mai mult timp sunt mari şi ar fi păcat să nu le fructificaţi. Nu vă implicaţi în discuţii în contradictoriu cu cei de la serviciu şi toate vor evolua cât se poate de bine. O investiţie făcută în această zi ar putea avea rezultate excelente într-un viitor nu foarte îndepărtat. Totuşi, nu vă asumaţi riscuri inutile în acest domeniu.
 
Fecioară
Obstacolele care vă vor sta în cale vor putea fi depăşite fără probleme. În ceea ce priveşte câştigurile materiale, acestea nu vor lipsi, dar şi cheltuielile vor fi pe măsură. O activitate extraprofesională ar putea deveni rentabilă. Relaţia cu prietenii evoluează ceva mai bine, aşa că puteţi spera la sprijinul acestora în tot ce doriţi să întreprindeţi. Colaborările ar trebui evitate.

Balanţă
Se va ivi o bună ocazie să finalizaţi o activitate începută de mai mult timp. Acest lucru vă va îmbunătăţi starea de spirit, mai ales că aţi făcut o investiţie importantă de timp şi nervi. N-ar fi rău să acordaţi mai multă atenţie modului în care doriţi să cheltuiţi banii. De asemenea, ar fi de dorit să vă ocupaţi ceva mai mult de relaţia cu partenerul de viaţă. Deveniţi impulsiv din cauza unor neînţelegeri cu şeful direct.

Scorpion
Unele cheltuieli neprevăzute v-ar putea crea mici probleme în plan financiar, dar până la sfârşitul intervalului veţi reuşi să vă echilibraţi. Relaţia cu familia se va îmbunătăţi căci o rudă apropiată vă va anunţa o mică realizare. Energia fizică este mare şi vă permite să vă implicaţi în activităţi dintre cele mai diverse. Posibilităţile de a vă petrece în mod plăcut timpul liber nu vor lipsi. Vă sfătuim să vă stăpâniţi nervozitatea în discuţiile cu partenerul de viaţă.
   
Săgetător
Activităţile intelectuale vă avantajează, dându-vă posibilitatea de a vă pune în valoare inteligenţa şi inspiraţia. Situaţia financiară nu se arată nemaipomenită, dar unele rezolvări ar putea să apară. Este foarte posibil să vi se propună o colaborare care vă va tenta. Totuşi, studiaţi cu atenţie toate detaliile înainte de a o accepta. Vă sfătuim să evitaţi disputele şi să căutaţi o soluţie comună.
 
Capricorn
Interesul pentru activităţile sociale va fi peste nivelul obişnuit. Veţi primi o invitaţie, căreia ar fi bine să-i daţi curs; nu de alta, dar într-un astfel de context aţi putea cunoaşte pe cineva care vă va fi de un real folos în viitorul apropiat. Relaţia cu colaboratorii ar putea deveni mai tensionată dacă veţi insista să vă susţineţi cu prea multă vehemenţă punctele de vedere. În cursul dimineţii, colaborarea cu un partener de afaceri vă dă dureri de cap.
    
Vărsător
Popularitatea este la limita superioară, aşa că puteţi miza pe sprijinul celor din jur. Nu vor lipsi ocaziile de a vă lărgi cercul de prieteni. Traversaţi o perioadă în care ceea ce demaraţi, chiar dacă nu pare foarte important, vă va urmări mult în viitor. La serviciu, nu este cazul să vă implicaţi în activităţi deosebite, căci vă concentraţi destul de greu şi aţi putea face greşeli. Este recomandabil să fiţi conciliant în discuţiile cu colegii de serviciu.

Peşti
Este posibil să aveţi şansa unui câştig, cel puţin mulţumitor. Pe cât posibil, evitaţi să daţi curs impulsivităţii de moment, deoarece aţi putea avea neplăceri serioase. Energia fizică nu vă lipseşte, dar vă este greu să v-o canalizaţi spre un scop concret. Activităţile recreative vă vor ajuta să vă mai relaxaţi, dar şi să petreceţi clipe plăcute în compania partenerului de suflet.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS