11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec
Ţineţi neapărat să fiţi gospodar şi se pare că reuşiţi. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să terminaţi tot ce vă propuneţi. Nu vă certaţi cu partenerul de viaţă din cauza investiţiilor pentru casă! Vă recomandăm să aveţi răbdare. În curând veţi sta mai bine cu banii. Se pare că nu aveţi nici un moment de relaxare, dar imaginaţia şi ingeniozitatea vă ajută să duceţi totul la bun sfârşit.

Taur
Dimineaţa simţiţi nevoia să faceţi câteva schimbări prin casă şi aveţi şanse să vă descurcaţi. Trebuie să alergaţi puţin şi să faceţi nişte cheltuieli. O rudă mai în vârstă se oferă să vă ajute cu bani. Profitaţi de ocazie! Vă sfătuim să vă organizaţi munca mai bine. Dacă vă stăpâniţi nervozitatea cauzată de oboseală, relaţiile cu partenerul de viaţă pot fi excelente.  
   
Gemeni
Ar fi bine să acordaţi mai multă atenţie activităţilor casnice, chiar dacă vă preocupă chestiunile de afaceri. La serviciu, intuiţia vă ajută foarte mult, dar este indicat să ţineţi cont şi de părerile colegilor. Spre seară, este posibil ca o rudă mai în vârstă să vă ceară ajutorul într-o problemă de sănătate. Relaţiile pe plan sentimental sunt foarte bune.

Rac
Zi favorabilă pentru planuri de viitor şi pentru demararea unor noi activităţi în domeniul social. Relaţiile cu prietenii şi cu partenerul de viaţă sunt excelente. Nu vă pripiţi în luarea deciziilor importante! Copiii vă apreciază planurile de reamenajare a locuinţei, însă ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile partenerului de viaţă. După-amiază s-ar putea să primiţi o veste proastă în legătură cu o rudă şi să vă pregătiţi pentru o călătorie.
   
Leu
În prima parte a zilei sunteţi cam visător şi aveţi tendinţa să neglijaţi problemele importante pe care le aveţi de rezolvat. Nu este momentul să începeţi noi activităţi, pentru că deciziile pe care le luaţi s-ar putea să fie greşite. Profitaţi de ajutorul pe care vi-l oferă o persoană dragă din familie! În fine, aveţi resursele financiare pentru a face în casă schimbările pe care le visaţi. Pentru aceasta, trebuie să mergeţi la cumpărături împreună cu partenerul de viaţă.
    
Fecioară
Talentul dumneavoastră creativ este apreciat în societate. Ar fi bine să îl folosiţi pentru rezolvarea problemelor profesionale şi în afaceri. Sfaturile unei rude mai în vârstă vă ajută să evitaţi o problemă financiară. După-amiază primiţi vizita unor prieteni de familie, în compania cărora vă simţiţi foarte bine. Odihniţi-vă mai mult! Puteţi să terminaţi o lucrare în casă, începută acum câteva zile.  

Balanţă
Sunteţi hotărât să vă ocupaţi mai mult de problemele casnice. Dimineaţa aveţi ocazia să cumpăraţi o casă la un preţ bun sau să faceţi un schimb avantajos. Partenerul de viaţă vă susţine. Vă sfătuim să vă ascultaţi intuiţia şi să evitaţi orice fel de speculaţii. Nu sunteţi prea comunicativ şi ar fi bine să amânaţi întâlnirile importante. De asemenea, vă sfătuim să amânaţi deciziile importante în domeniul sentimental.

Scorpion
Aveţi succes în toate activităţile legate de cămin, dar şi în societate. Puteţi să vă faceţi planuri de viitor. Ideile dumneavoastră sunt apreciate atât de partenerul de viaţă, cât şi de partenerii de afaceri. Vă sfătuim să evitaţi speculaţiile de orice fel. Dacă intenţionaţi să faceţi schimbări în casă, acum este momentul, pentru că vă puteţi baza pe ajutorul celor din jur. Vă recomandăm să nu vă enervaţi dacă cineva din prea mult zel vă bate la cap cu tot felul de sfaturi.

Săgetător
Puterea creativă de care dispuneţi vă îndeamnă să începeţi o activitate nouă. Aveţi toate şansele de reuşită pe plan intelectual şi sentimental. Parcurgeţi o perioadă favorabilă inspiraţiei artistice, în care imaginaţia vă stimuleaza creativitatea. Nu neglijaţi odihna! Nu este recomandabil să vă programaţi treburi importante, pentru că pot surveni evenimente neprevăzute.
 
Capricorn
În prima parte a zilei, sunteţi mai sensibil decât de obicei, iar relaţiile cu anturajul ar putea fi uşor tensionate. Fiţi prudent şi nu faceţi promisiuni pe care nu sunteţi sigur că le veţi putea respecta! Vă sfătuim să vă dedicaţi timpul liber activităţilor creative. Este o zi favorabilă activităţilor legate de cămin şi de afaceri. Acum este momentul să vă puneţi ideile în practică, mai ales că beneficiaţi şi de ajutorul familiei.
    
Vărsător
În viaţa dumneavoastră au loc schimbări importante, care vă oferă multe satisfacţii. Activitatea intelectuală intensă şi puterea creativă de care dispuneţi contribuie la succesul dumneavoastră pe plan social. În partea a doua a zilei, aveţi de luat o decizie importantă pe plan sentimental. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Vă sfătuim să nu vă apucaţi de prea multe treburi deodată.
 
Peşti
Începeţi ziua plin de optimism şi cu o imaginaţie debordantă. Aveţi toate şansele să vă faceţi remarcat prin talentul artistic. În partea a doua a zilei, s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o personalitate din domeniul artelor, care va juca un rol important în cariera dumneavoastră. Nu neglijaţi relaţiile cu persoana iubită!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS