16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Vă veţi întâlni cu un grup de persoane care au legături strânse, ceea ce v-ar putea face să vă simţiţi ca un străin. Cu intenţii subtile, veţi putea să vă strecuraţi printre aceşti oameni şi chiar să ajungeţi cât de departe vreţi. Improvizaţia este o calitate care vă ajută în aceste momente. Vă aflaţi între ciocan şi nicovală, fiindcă vreţi să terminaţi tot ce aţi început, dar vreţi şi o perioadă de pauză.

Taur
Rezolvarea problemelor administrative este ceva ce vă preocupă în aceste zile. Tânjiţi după organizare şi practică şi vreţi să vă duceţi la bun sfârşit toate sarcinile. Sănătatea are o mai mare importanţă acum pentru dumneavoastră, mai ales dacă aţi făcut excese în ultimele zile. Nu puteţi face nimic să evitaţi treburi apărute pe neaşteptate, care vă vor consuma energia astăzi.  
   
Gemeni
Pentru dumneavoastră, toată lumea este la fel. Vă veţi da seama de acest lucru şi veţi încerca să vă apropiaţi mai mult de o persoană pe care o consideraţi specială. Astfel veţi realiza că veţi suferi mai puţin decât înainte. Faptul că puteţi câştiga mai mulţi bani acum nu vă scapă de faptul că nu vă simţiţi împlinit. Probabil această stare are mai multă legătură cu distracţia decât cu banii.

Rac
Sunteţi foarte determinat în ceea ce priveşte viaţa dumneavoastră şi aveţi foarte clar trasate direcţiile – toate se văd foarte clar. Daţi dovadă de foarte multă originalitate şi faceţi faţă tuturor provocărilor. Chiar dacă sunteţi puţin „sălbatic“, sunteţi sănătos, vă descurcaţi şi cunoaşteţi oameni noi. O dezamăgire în dragoste nu înseamnă că aţi ieşit din joc permanent.
   
Leu
Veţi avea parte de tot felul de oportunităţi de petrecere a timpului liber, cu prietenii sau chiar cu vecinii. Astăzi veţi fi capabil să apreciaţi mult mai bine evenimentele din propria viaţă şi chiar să vă simţiţi puternic atras de o persoană nou cunoscută. Acest ciclu nu este foarte bine definit, aşa că, dacă încercaţi să conturaţi ceva prea mult, obiectivul s-ar putea să dispară în neant.
    
Fecioară
Nimănui nu îi place critica, dar din când în când trebuie să o auziţi chiar şi dumneavoastră. Unele probleme pot părea mai complicate decât sunt în realitate, dar nu credeţi că e sfârşitul lumii. De asemenea, nu renunţaţi la o încercare creativă, chiar dacă e mai grea decât vă aşteptaţi. Aveţi de luat nişte decizii în ceea ce priveşte dragostea. Trebuie să exploraţi toate posibilităţile, fără a lua o decizie încă.

Balanţă
Relaţia cu cei pe care îi iubiţi este foarte bună. Este o zi excelentă pentru întâlniri cu persoane iubite, întâlniri neprevăzute, sub semnul noutăţii. Dacă aveţi idei bune, exprimaţi-vă sau puneţi-le în practică. Aveţi un sentiment profund de independenţă în domeniul în care munciţi. Cel mai bine vă simţiţi într-o poziţie superioară sau într-un departament de persoane în care sunteţi şeful.  

Scorpion
Tactul de care aţi dat dovadă vă ajută în viaţa socială. Felul fermecător în care v-aţi purtat cu alţii atrage complimente şi diverse invitaţii. Aveţi de ales între toate acestea pe cele care merită onorate. Buna dispoziţie care vă caracterizează va face restul. S-ar putea să vă aflaţi într-o stare romantică, inspirată şi creativă. Atrageţi persoane gentile, vulnerabile şi deschise. În mod ideal, este momentul pentru romantism.  

Săgetător
Nu e nici un loc ca acasă, acolo unde împrejurimile vă sunt cunoscute, unde vă simţiţi bine. Aţi putea să vă invitaţi prietenii la cină sau să staţi doar cu persoana iubită şi să vedeţi un film împreună. Daţi frâu liber ideilor de distracţie. Calităţile dumneavoastră verbale şi intelectuale sunt uşor de recunoscut în această perioadă. Chiar dacă s-ar putea să lăsaţi o impresie puternică unei persoane, aveţi grijă dacă aceasta vă flatează prea mult.
 
Capricorn
Astăzi vă veţi pune în valoare capacitatea de a comunica şi veţi avea mai multe întâlniri. Simţul practic este un capitol la care excelaţi în această zi. În timp ce alţii se chinuie cu teorii stranii, dumneavoastră sunteţi capabil să rezolvaţi o problemă în câteva momente. Încrederea pe care o aveţi în propriile forţe va creşte în această perioadă. Multă lume vă vorbeşte de bine.
    
Vărsător
Dacă aveţi multe lucruri care vă nemulţumesc, nu ar trebui să le ţineţi în interior, pentru că vă încărcaţi cu energie negativă şi în cele din urmă veţi exploda. Se poate să faceţi progrese în plan profesional. Trebuie totuşi să aveţi şi o ţinută adecvată pentru activitatea profesională. Dacă nu îndepliniţi acest criteriu, poate ar trebui să-l luaţi în considerare. Astăzi sunteţi predispus la accidente în gospodărie.
 
Peşti
Pentru a vă îmbunătăţi viaţa de cuplu trebuie să fie numai discuţii sincere între dumneavoastră şi partener. Dacă sunteţi singur, astăzi e şansa să aveţi parte de întâlniri interesante – vă veţi bucura de o oportunitate mai rar întâlnită. Reacţiile neobişnuite şi spontane la evenimente neaşteptate vă vor scoate mult în evidenţă. Aveţi ocazia să fiţi admirat că sunteţi cu picioarele pe pămant.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS