12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

 Berbec
Schimbările pe care le decideţi cu privire la viaţa personală vor aduce, în timp, un plus de linişte în suflet. Că vă gândiţi la o mutare de domiciliu, că a venit vremea unei modificări de decor acasa, lucrurile vor sta altfel de acum înainte şi vă veţi simţi mult mai bine în noua postură. O călătorie spre un loc de care vă era dor este posibilă, poate undeva la rudele din altă localitate sau la ţară.

Taur
Aveţi idei excelente de afaceri sau de câştig şi trebuie să le puneţi în practică foarte repede, ca nu cumva să apară altul cu idei similare. Vă gândiţi la investiţii costisitoare care vor mări confortul vieţii personale. Merită să le porniţi, pentru că veţi face faţă cu brio tuturor cheltuielilor. Apare şi şansa de a vă achita o datorie mai veche şi senzaţia de eliberare de după este fantastică! Inclusiv dacă vreţi să vindeţi ceva, acum e momentul cel mai bun.   
    

Gemeni
Se deschide o perspectivă excelentă la orizont care vă entuziasmează la maximum. Nu mai aveţi răbdare, deja vă apucaţi serios de treabă convins că vă apropiaţi vertiginos de ţelul la care visaţi. Totul evoluează excelent, pentru că investiţi multă energie în acest scop. Succesele parţiale, de care aveţi parte pe parcurs, vă stimulează să mergeţi mai departe cu încredere în reuşita finală.  

Rac
Dragostea nu implică doar sentimente ieşite din comun sau evenimente sclipitoare, ci poate însemna şi rutina cotidiană, şi treburi casnice care vă apropie mai mult şi discuţii banale despre vreme sau copii. Încercaţi să nu pretindeţi de la cel drag doar gesturi excepţionale de iubire, pentru că merită dragostea dumneavoastră. Uneori vă puteţi îndrăgosti de cel mai modest sau mai banal om.    
  

Leu
Nu încercaţi să lucraţi pe două planuri simultan, pentru că nu aveţi capacitatea de a face faţă mai multor sarcini. Concentrarea e mult diminuată într-un astfel de moment şi, dacă vă veţi împărţi între două sensuri atât de diferite, practic nu vă veţi achita corect de nici una din sarcini. Se vede imediat când duceţi la îndeplinire o treabă doar ca să scăpaţi de ea şi când puneţi cu adevărat suflet.

Fecioară
Aveţi ocazia de a face un pas în faţă pentru a vă exprima părerea şi se pare că sunteţi eroul salvator al acestei zile, pentru că ideea propusă rezolvă cu brio o problemă. Dacă aveţi ceva de spus, dacă vă vine o idee genială, nu staţi în banca dumneavoastră cu modestie, ci ieşiţi la rampă să vă faceţi auzit. Aprecierile care vin de la ceilalţi, lumina de mulţumire pe care o vedeţi în ochii lor, vă fac să vă simţiţi bine.
    

Balanţă
Discutaţi ore în şir la telefon cu prietenii de departe şi e o plăcere să vă puneţi reciproc la curent cu ultimele ştiri. Poate chiar aveţi ocazia să plecaţi undeva în compania unui amic sau, dacă partenerul de suflet vă invită la o plimbare, ar fi o idee perfectă. La destinaţie vă aşteaptă persoane cu care comunicaţi uşor, iar şansa de a vă face noi prieteni este mai mare la o oarecare distanţă.  
 
Scorpion
A rămas o greşeală din trecut nerezolvată care-şi cere acum dreptul de a fi echilibrată aşa cum se cuvine. O analiză obiectivă asupra acelor vremuri va scoate la iveală fisura pe care aţi trecut-o cu vederea, dar acum deţineţi instrumentele potrivite pentru a restabili ordinea corectă. Atunci nu aţi ştiut ce trebuie făcut şi v-aţi complăcut în eroare, dar acum reuşiţi, pe de o parte, să şi recunoaşteţi greşeala, dar să o şi reparaţi.

Săgetător
Primiţi o sumă de bani exact când aveaţi mai mare nevoie de ea pentru a vă achita nişte datorii stringente. Pare să fie o sumă considerabilă care va echilibra o stare de lucruri care vă deranja. De acum înainte, lucrurile vor reveni pe făgaşul normal şi vă veţi recăpăta liniştea, dar nu trebuie să daţi iama prin bani, furat de gustul dulce pe care vi-l inspiră.
 
Capricorn
Îl simţiţi aproape pe partenerul de suflet, formaţi un cuplu bine închegat care face furori pe oriunde ar trece. Tot ce faceţi împreună, iese perfect, pentru că relaţia voastră e una solidă, bazată pe o bună înţelegere. Vă ascultaţi reciproc, de aceea ar fi bine ca tot ce aveţi de rezolvat, să faceţi în legătură permanentă cu jumătatea dumneavoastră. Ce nu are unul are celălalt, ce nu ştie unul ştie celălalt, deci nu e vorba aici neapărat de compatibilitate, ci de talentul de a vă completa perfect unul pe celălalt.         

Vărsător
Sunteţi într-un mare dubiu, pentru că părerile foarte împărţite care vă fac acum să staţi în cumpănă nu se potrivesc stilului dumneavoastră de a fi, deci e greu să vă decideţi între directii diametral opuse. Ce să alegeţi? Nu ştiţi, tocmai de aceea sunteţi atât de derutat, deoarece diferenţele sunt foarte subtile şi nu aţi vrea să faceţi o alegere greşită.  

Peşti
Energia ieşită din comun este blocată de o barieră comunicaţională pusă de interlocutorii care sunt reticenţi sau invidioşi. Nu puteţi trece de ei, aceştia îl iau pe nu în braţe şi nu vor să coopereze, deci cum să mergeţi mai departe la etapele următoare care vă atrag atât timp cât aveţi alături astfel de oameni? Nu v-aţi ales bine echipa cu care să clădiţi ceva solid, ci aveţi ghinionul de a avea în preajmă numai conservatori fricoşi care critică tot ce văd, mai ales atitudinea dumneavoastră ofensivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS